Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Snoop είπε:

Υπάρχει κάποια που έχει κάνει εμβρυμεταφορα και περιμένει να περάσουν οι μερες;;

Καλημέρα Snoop είμαστε αρκετές εδώ για υποστήριξη κι εγώ σε καμια εβδομάδα υπολογιζω πρώτα ο Θεος!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια πολύ χαίρομαι που δεν ειμαι μόνη....την πέμπτη ια πάω για χοριακη Αλλά είναι πολύ πρησμένο η κοιλ ια μου χαμηλά και ιδιαίτερα προς τα αριστερά. Την πρώτη φορά που έκανα εξωσωματικη (αποτυχημενη) δεν είχα τίποτα Αλλά και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ. Πέφτουμε σε λακκούβες με το αυτοκίνητο πονάω,Ακουμπάει το παντελόνι ποναω, δεν ξερω τι είναι. Έχουμε βάλει μια βλαστοκυηστη με βαθμό αριστο 4αααπό κρυοψηξη και σκέφτομαι να παρω  τεστ θα φανει τιποτα λετε??

Δημοσίευση

nikona σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...κάναμε την εμβρυομεταφορα στις 26/6 την Πέμπτη 5/7 Είναι να κάνω την χοριακη γι'αυτό λέω τώρα 2 μέρες είναι αν είναι δεν θα δείξει?

Δημοσίευση
στις On 3/7/2018 at 11:58 ΠΜ, ο/η Snoop είπε:

nikona σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...κάναμε την εμβρυομεταφορα στις 26/6 την Πέμπτη 5/7 Είναι να κάνω την χοριακη γι'αυτό λέω τώρα 2 μέρες είναι αν είναι δεν θα δείξει?

Δυο μέρες μείνανε το γραφέις και εσυ κάνε λίγο υπομονή ακόμη για χοριακη και σίγουρα αποτέλεσματα νιώθω το άγχος την αγωνία  σου και το ποσο αργά περνάνε οι μέρες αλλα αν ήτανε θα μας δινανε νωρίτερα χοριακη. Εύχομαι με θετικά αποτέλεσματα!!! 

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια εγω που ειχα κάνει μια ημερα νωρίτερα χοριακή και είχε βγεί 3ψηφιο νούμερο, ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω και την επόμενη γιατί τον ενδιέφερε η χοριακή της συγκεκριμένης ημερας, δεν ρωτησα γιατί...

Δημοσίευση
στις On 3/7/2018 at 11:58 ΠΜ, ο/η Snoop είπε:

Κρατησου λιγο!!!! Τι εμεινε πια;;; Λιγεε ωρες!!! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη! Θα περιμενουμε νεα σου. Κ παλι καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

Κρατησου λιγο!!!! Τι εμεινε πια;;; Λιγεε ωρες!!! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη! Θα περιμενουμε νεα σου. Κ παλι καλη επιτυχια!!!

Κορίτσια Ευχαριστώ πολύ....θα σας ενημερώσω θα σκάσω μετράω σαν τους φαντάρους και χειρότερα γιατί αυτοί τουλάχιστον ξέρουν το αποτέλεσμα!!Δεν ξέρω πώς άντεξα σήμερα και δεν πήρα ένα τεστ πέρασα από 3 φαρμακεία και όλο έλεγα να σταματήσω Αλλά λέω οχι θα κρατηθεις!μακάρι να πάνε όλα καλά...Ευχαριστώ πολύ πάντως που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν πραγματικά γιατί δυστυχώς όσο και να θέλει κάποιος να σε ακούσει ή να σε καταλάβει αν δεν έχει κάνει την όλη διαδικασία δυστυχώς δεν μπορεί. 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ...ευχομαι και σε όλες όσες προσπαθούν Αλλά και είναι εγκυουλες καλά αποτελέσματα.. ευτυχώς έκανα και την δεύτερη χοριακη και έχει φτάσει στα υψη( το είχα ένα άγχος).

Δημοσίευση

Καλησπερα και εγώ μετά από μεταφορά βλαστοκυστων....- Θα κάνω χοριακή αυτην την Δευτερα. Απλά έχω  από χθες κάτι καφέ...Και τώρα ροζ υγρά. Ο γιατρός λέει να περιμένουμε την μοριακή...Αλλά που μυαλό _στα κάγκελα- Τι να Ναι άραγε αυτά τα σημαδια???

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Καλησπερα και εγώ μετά από μεταφορά βλαστοκυστων....- Θα κάνω χοριακή αυτην την Δευτερα. Απλά έχω  από χθες κάτι καφέ...Και τώρα ροζ υγρά. Ο γιατρός λέει να περιμένουμε την μοριακή...Αλλά που μυαλό _στα κάγκελα- Τι να Ναι άραγε αυτά τα σημαδια???

Ελπίζω σημάδι εμφύτευσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Καλη επιτυχια! Ευχομαι να ειναι σημαδι εμφυτευσης!!! 

Δημοσίευση
στις On 13/7/2018 at 1:52 ΠΜ, ο/η Ν_S είπε:

Καλημέρα. Έκανα κ εγώ μεταφορά 2 βλαστοκύστεων την Δευτέρα  κ θα κάνω την χοριακή την Τετάρτη, την 9η μέρα. Χθές είχα το μεσημέρι λίγο καφέ αίμα κ το βράδυ σκούρο κόκκινο . Όχι να λερώσω σερβιέτα όμως. Έκανα μία ένεση lentogest όπως μου ειπε η γυναικολόγος μου κ πριν λιγο σήμερα Σάββατο έχω πάλι αίμα, Ιδια ποσότητα. Μου ειπε να παραμείνω ξαπλωμένη κ πως δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Φοβάμαι πως μου έρχεται περίοδος... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην παρέα σας!!! Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου... 4 Ιουλιου έκανα ωοληψια 4 ωαρια τα 3 Γονιμοποιηθηκαν  και φτάσανε βλαστοκυστες και τα 3 . Την Δευτέρα 9 Ιουλίου έκανα την Εμβρυομεταφορα 2 εμβρύων... Σήμερα Σάββατο και κανένα σύμπτωμα,Πρηξιμο ,ουτε καν το αίμα της εμφύτευσης.... την Τριτη 17/7  ειναι να παω για χοριακη... μηπως Δευτερα να εκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης να πάρω την κρυαδα; 

Τόσες μέρες ήμουν στην ηρεμία μου αλλά σήμερα με έχει πιάσει το άγχος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...