Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια,

Είμαι καινούριο μέλος του ΦΟΡΟΥΜ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναγραφτεί σε κάτι τέτοιο και δεν σας κρύβω πώς είμαι λίγο άσχετη με αυτά αλλά που θα πάει θα το μάθω. Έχω και εγώ μια υπέροχη κορούλα, είναι 4 μηνών και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι :laugh: εγώ και ο σύζυγός μου, είναι το πρώτο μας παιδάκι. Με ενδιαφέρουν πολύ όλα αυτά που συζητάτε και ελπίζω να συμμετέχω και εγώ σύντομα!!!:cheer:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΘΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δημοσίευση

Γειά σου Ανθή,

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να γεννήσεις με το καλό, περιμένουμε και εμείς από στιγμή σε στιγμή να γεννήσει η αδελφή μου, έχει και αυτή κοριτσάκι και έχει αγχωθεί πολύ. Εγώ της λέω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται για τον τοκετό γιατί ότι και να περάσεις το αποτέλεσμα σε κάνει να είσαι πολύ ευτυχισμένη και τα ξεχνάς όλα. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έγινα μανούλα κοιτάω την μπέμπα μου και είμαι τρισευτυχισμένη, τώρα σε αυτό το μήνα μου γελάει, μου κάνει φωνούλες και προσπαθεί να με πιάσει. Όταν την κοιτάω στα μάτια τα ξεχνάω όλα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΙΛΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ.ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΘΩ ΟΜΩΣ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΕ ΦΙΛΩ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...