Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS !!! ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Recommended Posts

εγω ειμαι υπερ των εμβολιων στα μωρα και συνφωνω με την ντεμι και με τις περισσοτερες εδω ειμαστε στο 2009 και η επιστημη εχει ραγδαια αναπτυξη σε ολους τους τομεις και γω δεν θα κανω στο παιδι μου τα εμβολια του?αν παθουμε κατι απλο τρεχουμε στους γιατρους αποδω και αποκει περνουμε οτι μας πουν χωρις να ξερουμε τι ειναι μονο με την ιδεα οτι θα μας κανει καλο και θαφησουμε το μωρο μας χωρις εμβολιο η οταν θα μεγαλωσει η κορη μου δεν θα την κανω το εμβολιο κατα του τραχηλου τησ μητρας που σαρωνει τις γυναικες της γενιας μας?η δεν θα την κανω της ηπατιτιδας που γινεται χαμος εξω?

τωρα φυσικα η καθεμια μας ξερει το καλυτερο για το μωρο τησ εγω παντως ταχω κανει ολα τα εμβολια στην κορη μου και η μονη παρενεργεια ηταν λιγο γκρινια τιποτα αλλο αυτα φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ (ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΖΕΙ.ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ (ΤΟ 2009)!

Newmommy, δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο που τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Χρειάζεται να ψάχνουμε πολύ πριν κάνουμε τις επιλογές μας. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και απαντήσεις.

Απλά, συνήθως μας είναι εύκολο να βολευόμαστε σε αυτό που λένε οι πολλοί γιατί αλλιώς αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη των πράξεών μας. Δεν είναι εύκολο να αμφισβητείς και να ψάχνεις. Αλλά τουλάχιστον για τα παιδιά μας νομίζω ότι πρέπει να μην αφηνόμαστε τόσο εύκολα στα χέρια τρίτων ακόμη και όταν αυτοί είναι γιατροί!.

Η επιστήμη συνεχώς εξελίσσεται και αναθεωρεί τον εαυτό της! Οι περισσότεροι άλλωστε επαγγελματίες του χώρου αυτού έχουν ως γνωστόν τεράστια οικονομικά "κίνητρα" από διάφορες βιομηχανίες (παραγωγής εμβολίων, φαρμάκων αλλά και ξένου γάλακτος)..... Είναι άραγε πάντα αλάνθαστες ή ανιδιοτελείς οι συμβουλές τους;

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το παιδάκι σου.

Kai emeis exoume kanei to prwto mas emvolio prin ena mhna kai methayrio exoume kai thn deyterh dosh kai h mikrh mou htan mia xara.Mono dekata eixe thn prwth mera alla ayto den einai tipota to anhsyxitiko.Oute eklapse to pouli mou oute tipota!

Egw exw na pw poly kako gia to tipota opws mou eipe kai o giatros.

Diavazoume tosa polla sto internet pou mas kanoun kai fovomaste gia kati to opoio tha kanei kalo sta paidia mas!

Kai egw ekana ola ta emvolia mou san paidi kai den epatha pote tipota.

Eimai yper ton emvoliwn kai tha kanw osa xreiastei sto paidi mou.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΘΗΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ.

Ο θηλασμός είναι η ιδεώδης διατροφή για το μωρό και παρέχει συνεχώς αντισώματα στο παιδί. Πέρα από αυτό όμως, οι πολέμιοι των εμβολίων υποστηρίζουν ότι αυτά βλάπτουν όλα τα παιδιά είτε θηλάζουν είτε όχι διότι περιέχουν ουσίες άκρως επικίνδυνες (όπως π.χ. υδράργυρο) οι οποίες είναι καταστροφικές ειδικά για τον ευαίσθητο παιδικό οργανισμό και συνήθως τα αποτελέσματα δεν φαίνονται άμεσα. Είτε θηλάζει το παιδί είτε όχι οι κίνδυνοι είναι οι ίδιοι.

Υ.Γ. Απ'οτι ξέρω στο Σύνδεσμο θηλασμού Ελλάδος μπορούν να σε βοηθήσουν να επαναφέρεις τη γαλουχία εάν το επιθυμείς)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...