Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου το παιδάκι σας !! Να είναι γερό κ καλότυχο !!
Πως είσαι ;; Πως πήγε η πρωτη μέρα ;; Με το θηλασμό ;
Εμείς είμαστε μεγάλα αγόρια 57εκ 4.5 κιλά τη Δευτέρα κ τα πρώτα μας φορμάκια δεν μας κάνουν … όπως κ κάτι φανελάκια από πρεναταλ που έχει μικρά νούμερα ..
κάναμε κ εμείς προληπτικά υπέρηχο στα ισχία κ είναι όλα καλά ..
Με τον θηλασμό εγώ αυτό που προτείνω είναι κάθε μα κάθε φορά που είναι να φάει το μωρό να μπαίνει στο στήθος για όσο τρώει (15-20 λεπτά σε κάθε στήθος).. εμείς το έχουμε βρει δόξα το θεό, ήρθε κ το θήλαστρο κ βγάζω 120 συνήθως σε κάθε άντληση ίσως κ παραπάνω , αναλόγως πόσο θα το κρατήσω κ πόση ώρα έχω να θηλάσω .. έτσι αφήνω τον μικρό λίγο με την γιαγιά κ ξεμυτιζω .. είχα μια επαγγελματική υποχρέωση, μια μέρα πήγα ένα σούπερ μάρκετ για τη βόλτα κ χθες στη γιορτή μου βγήκαμε με τον άντρα μου κ ήπια κ ένα κρασί.. νιώθω ότι το έχω ανάγκη να βγαίνω κ να πιω κ ένα κρασάκι… άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμη να τον παίρνουμε συνέχεια μαζί μας .. γενικά τον βγάζω εγώ , την Κυριακή πήγαμε στη ναυπακτο που ήρθε ο παππούς μας (ο μπαμπάς μου) κ ήπιαμε έναν καφέ κ τσιμπήσαμε κιόλας ! 4 ώρες έκατσε κύριος με 2 θηλασμούς … ο πατέρας μου είδε άλλο παιδί με διαφορά 3 εβδομάδων , έπαθε πλάκα … αχ πως μεγαλώνουν ;;
Περιμένω νέα σου!!!εγώ για αυτό πηγα πιο αργά στο γιατρό!δεν μπορούσα αυτό το μαρτύριο!!!πήγα 6+3 που ακούσαμε καρδούλα..αλλά έβγαινε στον υπέρηχο 6+5 ...άρα έγινε νωρίς η σύλληψη!
Με το καλό να ακούσετε 🙏 καρδούλα ❣️❣️❣️
Γεια σου κορίτσι μου!!!! Καλά είμαι..ας τα λέμε καλά!!με έχει ταράξει στις αναγουλες!!!! 😛 Πολύ ναυτία!!! Τρώω πιο ελαφριά...γιατί δεν μπορώ λιπαρά φαγητά πλέον! Εντωμεταξυ εχθές έψαχνα σαν τρελή Ροξ 🤣 και δεν ήθελα από το ζαχαροπλαστείο!!ήθελα το κλειστό το συσκευασμένο από το σούπερ!!!μετά από ψάξιμο στη γειτονιά κατάφερα να το βρω 🤣 μιλάμε αν δεν έτρωγα θα έσκαγα! Έλειπε και ο σύζυγός επαγγελματικο ταξίδι και δεν μπορούσα να τον στείλω να μου πάρει!🤣
Αλήθεια;;; γεννησες;;;ποπό πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! Να σας ζήσει 🥳 ❣️ ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένειά σας!!!να είναι ευλογημένη!!!καλή λοχεία και σε εσένα
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.