Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χάχα πόσα σκυψηματα ε άστα με το ζόρι να βάλω παπούτσια και καλολτσες άμα είναι εδώ ο άντρας μου αυτός μου τα βάζει χαχα! 

Ναι για τα πονακία λέω ποτέ είναι ρε παιδί μου γενναω να ξέρω μην ενοχλώ το γιατρό αν είναι και δε γενναω χαχα! 

Δεν πιστεύω να είχαμε απρόοπτο να εσπασαν τίποτα νερά!? Λογικά κάπου θα τριγυρνάει!!! 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 2:36 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Για τα ρούχα λέτε μόνο εγώ σήμερα εσκηψα να βάλω τα παπούτσια μου και βελαξα!!! Η κοιλια. Μου είναι τεράστια!! @Ονουςμαςειναιαληταριοπαιδί μου όλα καλά εσύ που κριβεσαι?? 

Expand  

Χαχαχ εδωωω ειμαι και εγω! Καλα ειμαι μαλλον την πατησα και ψιλοαρρωστησα ποναει ο λαιμος μ και κυκλοφορω με μασκα μην κολλησω τον μικρο!! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 3:46 ΜΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Χαχαχ εδωωω ειμαι και εγω! Καλα ειμαι μαλλον την πατησα και ψιλοαρρωστησα ποναει ο λαιμος μ και κυκλοφορω με μασκα μην κολλησω τον μικρο!! 

Expand  

Ωχ σοβαρά!? Με αυτό τον καιρό τώρα?? Και εμείς λέγαμε μήπως χάσαμε κάνα γεννητούρι χαχα! Περαστικά!! 

Δημοσίευση

Ω πολύ προσοχή κοριτσια με τον καιρό μην την πατήσουμε! 

@Mamounitsa δε νομίζω να ναι πονακια περιοδου Αυτά που θα έχουμε Τότε Αλλά δυνατοί πόνοι! Χαχαχ δηλ. Σίγουρα θα καταλάβουμε ότι γενναμε! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 4:01 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Ω πολύ προσοχή κοριτσια με τον καιρό μην την πατήσουμε! 

@Mamounitsa δε νομίζω να ναι πονακια περιοδου Αυτά που θα έχουμε Τότε Αλλά δυνατοί πόνοι! Χαχαχ δηλ. Σίγουρα θα καταλάβουμε ότι γενναμε! 

Expand  

Πολλές τα περιγράφουν σαν πονακία περιόδου! Ποιος ξέρει θα το καταλάβουμε από πολύ κοντά σε λίγο χαχα! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 3:50 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ωχ σοβαρά!? Με αυτό τον καιρό τώρα?? Και εμείς λέγαμε μήπως χάσαμε κάνα γεννητούρι χαχα! Περαστικά!! 

Expand  

Χαχαχ οχι δεν γενναω εγω ??

Σε ευχαριστωωω!!!

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 4:30 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Περαστικά..?.. Μόνο πυρετό μη αναβάσεις παρσκουλουθησε το.. .

Expand  

Ελπιζωω οχιι!! 

Γενικα δεν ανεβαζω καθολου ευκολαα!!

Ευχαριστω ?

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια γίνεται χαμός με αυτές τις κωλο ιώσεις.. και εγω χάλια ειμαι και η μεγάλη μου κόρη το ίδιο (την κόλλησε απο τον παιδικό) και όλη μέρα αερίζω μη κολλήσει και η μπεμπα μας... 

@Ονουςμαςειναιαληταριο παρακολουθα τον πυρετό γιατι ειναι λιγο επικυνδινο να ανεβάσεις πολυ.. δεν ξερω σε ποια εβδομάδα είσαι αλλα εγω ήμουν στον μηνα μου και έτυχε να αρρωστήσω και μου είπε η γιατρος αν δεις 39 έρχεσαι αμέσως στο νοσοκομείο, οπότε εχε τον νου σου!! Περαστικά σε όλες μας!!!!! ???

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 7:17 ΠΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Αχ ρε κορίτσια γίνεται χαμός με αυτές τις κωλο ιώσεις.. και εγω χάλια ειμαι και η μεγάλη μου κόρη το ίδιο (την κόλλησε απο τον παιδικό) και όλη μέρα αερίζω μη κολλήσει και η μπεμπα μας... 

@Ονουςμαςειναιαληταριο παρακολουθα τον πυρετό γιατι ειναι λιγο επικυνδινο να ανεβάσεις πολυ.. δεν ξερω σε ποια εβδομάδα είσαι αλλα εγω ήμουν στον μηνα μου και έτυχε να αρρωστήσω και μου είπε η γιατρος αν δεις 39 έρχεσαι αμέσως στο νοσοκομείο, οπότε εχε τον νου σου!! Περαστικά σε όλες μας!!!!! ???

Expand  

Ναα σαι καλαα!! Περαστικαα και σε εσας ?

Αυριο θα ειμαι 38 και δεν θελω να γενναω κρυωμενη:ρ 

Ευτυχως εχω μονο πονολαιμο και τρεχει η μυτη μουυ!!

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 7:23 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Ναα σαι καλαα!! Περαστικαα και σε εσας ?

Αυριο θα ειμαι 38 και δεν θελω να γενναω κρυωμενη:ρ 

Ευτυχως εχω μονο πονολαιμο και τρεχει η μυτη μουυ!!

Expand  

Ααα σε καταλαβαίνω και εγω αυτο έλεγα να δείτε που θα γεννάω άρρωστη και πως θα σπρώξω με το μπούκωμα χαχα!!! 

Αλλα ευτυχώς έφυγε!! 

Πωπω κοντευεις!! Άντε με έναν πόνο!(το με έναν πόνο ειναι το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ χαχα) 

??

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 7:31 ΠΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Ααα σε καταλαβαίνω και εγω αυτο έλεγα να δείτε που θα γεννάω άρρωστη και πως θα σπρώξω με το μπούκωμα χαχα!!! 

Αλλα ευτυχώς έφυγε!! 

Πωπω κοντευεις!! Άντε με έναν πόνο!(το με έναν πόνο ειναι το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ χαχα) 

??

Expand  

Χαχαχχα Εμείς οι δευτεροτοκες πόσο ελπίδες δίνουμε στις πρωτοτοκεςχαχαχχα...

???

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 7:31 ΠΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Αλλα ευτυχώς έφυγε!! 

??

Expand  

Χαχαχα ;ρ

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:03 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

Χαχαχχα Εμείς οι δευτεροτοκες πόσο ελπίδες δίνουμε στις πρωτοτοκεςχαχαχχα...

???

Expand  

στις On 26/9/2018 at 8:04 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

Καλημέρα κ από μας.. . 

Εμένα ο μικρός έχει διαρροιες  ακόμα που κ που .. απονεκει τη ριμαδα τη βροχή π φάγαμε.   

?????

Expand  

Πωπω περαστικα!! ? παλι καλα ομως δεβ εχει τιποτα αλλο!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Περαστικά στις αρρωστούλες κ στα παιδάκια σας!! Δεν περιμενα να κάνει τόσο κρύο, σκεφτόμουν ότι τον Οκτώβρη συνήθως έχει ζέστη ακόμα.. τώρα σκέφτομαι να πλύνω κάτι φλις φορμάκια του μπέμπη που τα φύλαγα για πιο μετά, νομίζω ότι θα κρυώνει με τα λεπτά τα μακρυμάνικα.

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:10 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Πωπω περαστικα!! ? παλι καλα ομως δεβ εχει τιποτα αλλο!!

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ... 

Άσε τον έπιασε σε κεντρικό δρόμους στο σπίτι . δε είχα π να τον πάω.. τ λέω κράτα τα άλλο λίγο ν πήγαινα σπίτι..

Αλλά δεν... :/// 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:11 ΠΜ, ο/η Soto είπε:

Καλημέρα!! Περαστικά στις αρρωστούλες κ στα παιδάκια σας!! Δεν περιμενα να κάνει τόσο κρύο, σκεφτόμουν ότι τον Οκτώβρη συνήθως έχει ζέστη ακόμα.. τώρα σκέφτομαι να πλύνω κάτι φλις φορμάκια του μπέμπη που τα φύλαγα για πιο μετά, νομίζω ότι θα κρυώνει με τα λεπτά τα μακρυμάνικα.

Expand  

Πλύνε πλύνε να τα χεις.... εδώ έχει 4 κ τώρα χαχα... 

Αλλά μέσα είναι 20.. χθες λέω ια ανάψω καλοριφέρ.  Αλλά άστο ακόμα κάνω μέσα μ θα φάμε καλά σε λίγες ημέρες χαχαχχα

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:13 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ... 

Άσε τον έπιασε σε κεντρικό δρόμους στο σπίτι . δε είχα π να τον πάω.. τ λέω κράτα τα άλλο λίγο ν πήγαινα σπίτι..

Αλλά δεν... :/// 

Expand  

Εχετε κοψει τη παναα;; 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:11 ΠΜ, ο/η Soto είπε:

Expand  

Νααα σαι καλα?

Τα φλις δεν παρα ειναι ζεσταα;; εγω θυμαμαι δεκεμβρη του τα ειχα βαλει με μακρυμανικο απο μεσα

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:14 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Εχετε κοψει τη παναα;; 

Expand  

Ναιιιιι έχει 5 μήνες.. 

Ξεκινήσαμε νωρίς λογο ενός θέματος... εκείνος ήταν έτοιμος σχετικά δεν ήθελε Πάνα (υπήρχαν ατυχήματα φυσικά γτ ήταν μόνο 17 μν  οταν αρχισαμε) εγώ παιδευτηκα αχχαχα.*( που σας είπα μ τ χαλί το ενσωματωμένο χαχα.. φεύγαμε τσισα.. σπρευ λεκάνη μ νερό κ ξύδι κ καθαριζα)  Ήταν κ το πάλιο σπίτι 2φορο. 

Κ οι τουαλέτες ήταν πάνω ???? έγκυος τότε... Κάθε λίγο κ λιγάκι πάνω κάτω.. ψοφαγα. Γ αυτό δε πήρα κιλά μέχρι τ 6 μήνα χαχα ήμουν φιτ..

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:16 ΠΜ, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Νααα σαι καλα?

Τα φλις δεν παρα ειναι ζεσταα;; εγω θυμαμαι δεκεμβρη του τα ειχα βαλει με μακρυμανικο απο μεσα

Expand  

δε ξέρω είμαι σα χαμένη!! βλέπω έτσι τον καιρό κ λέω θα κρυώνει το μικρό μου, εδω εγω κυκλοφορώ με ζακετα! 

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 8:25 ΠΜ, ο/η mommy96 είπε:

Ναιιιιι έχει 5 μήνες.. 

Ξεκινήσαμε νωρίς λογο ενός θέματος... εκείνος ήταν έτοιμος σχετικά δεν ήθελε πάνω (υπήρχαν ατυχήματα φυσικά γτ ήταν μόνο 17 μν  οταν αρχισαμε) εγώ παιδευτηκα αχχαχα.*( που σας είπα μ τ χαλί το ενσωματωμένο χαχα.. φεύγαμε τσισα.. σπρευ λεκάνη μ νερό κ ξύδι κ καθαριζα)  Ήταν κ το πάλιο σπίτι 2φορο. 

Κ οι τουαλέτες ήταν πάνω ???? έγκυος τότε... Κάθε λίγο κ λιγάκι πάνω κάτω.. ψοφαγα. Γ αυτό δε πήρα κιλά μέχρι τ 6 μήνα χαχα ήμουν φιτ..

Expand  

Ελα ρε συ τελειοο!! Εμενα δεν θελει να την κοψει, κρυβεται για να κανει κακα και ερχεται και μ το λεει με το που τα κανει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...