Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα ρε κοριτσακια μου γλυκα!! Παλι θαλασσα την ειχα κοπανήσει χααχ!! Αλλα ηρθα και διαβασα αυτα που έχετε γραψει και.με.εχει λουσει.λιγο κρυος ιδρώτας χαχαχαχα!!! Καποιες λενε ειναι σαν εντονοςνπονος περιοδου αλλα κι αυτο.ειναι σχετικο γιατι δεν εχουμε ολες τους ιδιους πονους!! Πχ εμενα μου ελεγαν για τη σαλπιγγογραφια οτι καποιες πονουσαν και αλλεε λυποθημουσαν!! Εγω ενιωσα για 10 δευτερολεπτα ουτε το εν τριτο του πονου περιοδου αστειο δηλαδη!! Τωρα οσο για την ωρα της γεννας λεω να τους πωνα μου πατησουν μια πολυ δυνατή δοση επισκλιριδειου ετσι οστε να πονέσω το δηνατον λιγοτερο!! Και οπως είπατε καποιες γεννουσαν στα χωραφια χωρις καμια περιποίηση σημερα στις.μέρες μας τα μαιευτήρια είναι σουπερ λουξ χαχαχ!! Και τωρα που ειπαμε για ηλικίες για πειτε!! @mommy96 μικρουλα 19! 

Εγωπ ειμαι παραλιγο 27 χαχαχα!

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:21 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπερα ρε κοριτσακια μου γλυκα!! Παλι θαλασσα την ειχα κοπανήσει χααχ!! Αλλα ηρθα και διαβασα αυτα που έχετε γραψει και.με.εχει λουσει.λιγο κρυος ιδρώτας χαχαχαχα!!! Καποιες λενε ειναι σαν εντονοςνπονος περιοδου αλλα κι αυτο.ειναι σχετικο γιατι δεν εχουμε ολες τους ιδιους πονους!! Πχ εμενα μου ελεγαν για τη σαλπιγγογραφια οτι καποιες πονουσαν και αλλεε λυποθημουσαν!! Εγω ενιωσα για 10 δευτερολεπτα ουτε το εν τριτο του πονου περιοδου αστειο δηλαδη!! Τωρα οσο για την ωρα της γεννας λεω να τους πωνα μου πατησουν μια πολυ δυνατή δοση επισκλιριδειου ετσι οστε να πονέσω το δηνατον λιγοτερο!! Και οπως είπατε καποιες γεννουσαν στα χωραφια χωρις καμια περιποίηση σημερα στις.μέρες μας τα μαιευτήρια είναι σουπερ λουξ χαχαχ!! Και τωρα που ειπαμε για ηλικίες για πειτε!! @mommy96 μικρουλα 19! 

Εγωπ ειμαι παραλιγο 27 χαχαχα!

Expand  

Αχ θέλω κ εγω θάλασσα!!!!!

Χαχα ήμουν 19 στ 1ο μ παιδί...

Τώρα ειμαι 21.5 αχαχχα

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:26 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Τώρα ειμαι 21.5 αχαχχα

Expand  

Απαπααααα υπέροχο!!! Μπραβο συγχαρητήρια!!!! Και εγω θα ηθελα  να ημουν πιο.μικρή αλλα Δυστυχώς αργησαμε προσπαθουσαμε ήδη δυο χρόνια αλλα τωρα μας εσκασε το σπορακι τι να κανουμε!!! Οντως πρεπει να εισαι η πιο μικρη τις παρεας!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:29 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Απαπααααα υπέροχο!!! Μπραβο συγχαρητήρια!!!! Και εγω θα ηθελα  να ημουν πιο.μικρή αλλα Δυστυχώς αργησαμε προσπαθουσαμε ήδη δυο χρόνια αλλα τωρα μας εσκασε το σπορακι τι να κανουμε!!! Οντως πρεπει να εισαι η πιο μικρη τις παρεας!

Expand  

Δεν έχει σημασία η ηλικία!!! Αρκεί να δίνεις τα πάντα στ μωράκι!!!! 

?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:26 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Τώρα ειμαι 21.5 αχαχχα

Expand  

Κοντά είμαστε. Και εγω την πρώτη μου την έκανα 19 και τωρα στην δεύτερη ειμαι 23!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:40 ΜΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Κοντά είμαστε. Και εγω την πρώτη μου την έκανα 19 και τωρα στην δεύτερη ειμαι 23!!

Expand  

Τελειααααα!!!! Μαζί Εμείς!!! 

Έχεις μιλήσει στη μικρή για τ μώρό; 

Πώς τ έχει πάρει;

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:42 ΜΜ, ο/η mommy96 είπε:

Τελειααααα!!!! Μαζί Εμείς!!! 

Έχεις μιλήσει στη μικρή για τ μώρό; 

Πώς τ έχει πάρει;

Expand  

Ναι, μόλις μπήκα στον 4ο αρχήσα να την ρωτάω αν θα ήθελε ενα αδερφάκι να παίζουν μαζί και να το προσέχει, αν θα ήθελε να γίνει μεγάλη αδερφούλα κλπ και έλεγε ναι.. μόλις μάθαμε το φύλο της έλεγα θα ήθελες μια αδερφούλα να παίζετε μαζί? Παλι ναι έλεγε.. μόλις άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου της ειπα οτι ξέρεις τι εχει εδω? Νινι! Εχει μια αδερφούλα για σένα κλπ και είχε ξαφνικά απάθεια.. άρχισε να μην παίζει με αλλα παιδάκια και οταν την ρωτούσα τι εχει εδω η μαμά έλεγε μπλιαχ.. αυτο κράτησε σχεδόν μια εβδομάδα, επειδή η συμπεριφορά μας δεν άλλαξε καθόλου απέναντι της και ούτε ασχολιόμαστε συνέχεια. με το μωρο (είπαμε και σε όλους να το κάνουν αυτο) τελικά της πέρασε και τωρα οποίος έρχεται σπίτι μας το πρώτο που λεει ειναι κοιτα τη μαμά, να νινι!!! Και γελάει.. δίνει φιλάκια μονή της την κοιλιά και βάζει τα χέρια της γιατι την κλωτσάει η μικρή απο μεσα και αυτη τρελαίνεται απο χαρα.. τωρα της έλεγα αν θέλει να χαρίσει το κρεβατακι της και τα ρούχα της στην Αδερφη της και είπε ναι εκτός απο το καρότσι. Σε αυτο είπε ενα ξεκάθαρο ΟΧΙ ΜΑΜΑ!!! Ε οπότε πήρα αλλο για την μπεμπα..!! Εσυ το ειπες?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:52 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Εγώ είμαι 27 κ προσπαθούσαμε περίπου 7μηνο να έρθει. Εγώ στα 20 Κ στα 23 Δεν είχα βρει τον κατάλληλο κορίτσια. Ειναι κ τυχερα αυτα! 

Expand  

Ελα συνομιλικη χαχαχα!!! Νταξ δεν μας πειραν και τα χρόνια αλλα μεγαλώσαμε ελαφρώς!?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:54 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ελα συνομιλικη χαχαχα!!! Νταξ δεν μας πειραν και τα χρόνια αλλα μεγαλώσαμε ελαφρώς!?

Expand  

Χαχαχαχα έλα εμεις οι γριές πάμε μαζί!!  ? χαχαχαχ Εγώ νιώθω 20αρα δε ξέρω για σας!! Εντάξει Καλά ειμαστε κ οπότε κ να ρθει ένα παιδάκι ευλογία Είναι! Εγώ στις ηλικίες των κοριτσιών Δεν είχα μυαλό για τέτοια, Τώρα επηξε ?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:59 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Χαχαχαχα έλα εμεις οι γριές πάμε μαζί!!  ? χαχαχαχ Εγώ νιώθω 20αρα δε ξέρω για σας!! Εντάξει Καλά ειμαστε κ οπότε κ να ρθει ένα παιδάκι ευλογία Είναι! Εγώ στις ηλικίες των κοριτσιών Δεν είχα μυαλό για τέτοια, Τώρα επηξε ?

Expand  

Χαχαχα οχι 20 δε νιώθω αλλα 22 χαχααχ!!! Εννοείτε πως όποτε και να έρθει ενα παιδακι ευλογια είναι! Εγω με τον αντα μου ειμαστε μαζι απο τα 17 μου αλλα το.πήγαμε λίγο αργα! Παντρευτικαμε πριν 3 χροναι και 2 χρονια στην προσπθεια!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 1:01 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχαχα οχι 20 δε νιώθω αλλα 22 χαχααχ!!! Εννοείτε πως όποτε και να έρθει ενα παιδακι ευλογια είναι! Εγω με τον αντα μου ειμαστε μαζι απο τα 17 μου αλλα το.πήγαμε λίγο αργα! Παντρευτικαμε πριν 3 χροναι και 2 χρονια στην προσπθεια!!!!

Expand  

Αααα είναι ο εφηβικός σας έρωτας ο δικός σας! Εμείς κλείνουμε 4 Χρόνια μαζί κ ούτε ένα μήνα παντρεμένοι με πολιτικό χαχαχαχ του χρόνου Όλα μαζί κανονικά!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 12:51 ΜΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Ναι, μόλις μπήκα στον 4ο αρχήσα να την ρωτάω αν θα ήθελε ενα αδερφάκι να παίζουν μαζί και να το προσέχει, αν θα ήθελε να γίνει μεγάλη αδερφούλα κλπ και έλεγε ναι.. μόλις μάθαμε το φύλο της έλεγα θα ήθελες μια αδερφούλα να παίζετε μαζί? Παλι ναι έλεγε.. μόλις άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου της ειπα οτι ξέρεις τι εχει εδω? Νινι! Εχει μια αδερφούλα για σένα κλπ και είχε ξαφνικά απάθεια.. άρχισε να μην παίζει με αλλα παιδάκια και οταν την ρωτούσα τι εχει εδω η μαμά έλεγε μπλιαχ.. αυτο κράτησε σχεδόν μια εβδομάδα, επειδή η συμπεριφορά μας δεν άλλαξε καθόλου απέναντι της και ούτε ασχολιόμαστε συνέχεια. με το μωρο (είπαμε και σε όλους να το κάνουν αυτο) τελικά της πέρασε και τωρα οποίος έρχεται σπίτι μας το πρώτο που λεει ειναι κοιτα τη μαμά, να νινι!!! Και γελάει.. δίνει φιλάκια μονή της την κοιλιά και βάζει τα χέρια της γιατι την κλωτσάει η μικρή απο μεσα και αυτη τρελαίνεται απο χαρα.. τωρα της έλεγα αν θέλει να χαρίσει το κρεβατακι της και τα ρούχα της στην Αδερφη της και είπε ναι εκτός απο το καρότσι. Σε αυτο είπε ενα ξεκάθαρο ΟΧΙ ΜΑΜΑ!!! Ε οπότε πήρα αλλο για την μπεμπα..!! Εσυ το ειπες?

Expand  

Τι γλυκούλα μωρέ να τη χαίρεσαι!!!!! 

Κ εγώ του το είπα μόλις το έμαθα..  Αλλά ήταν λίγο μικρούλης τότε και δε πολύ κατάλαβε τώρα καταλαβαίνει ξέρει ότι έχουμε ένα μωρό στη κοιλίτσα.. μ.βαζει λαδάκι χαϊδεύει κτλ.. Αλλά έχει κ γκρίνια ζήλια.. Όταν πήρα πχ παπουτσάκια για τ μώρό ήθελε να τα φοράει αχαχ.. τ λέω αυτά είναι για τ μωράκι εσένα σ πήραμε τα Αλλά..  Κ μ έκανε νευρα αχχαχ ..

Σίγουρα θα έχουμε πολλές δυνατές στιγμές Αφού είναι μικρά ακόμα....

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 1:01 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Expand  

Έλα κ μεις από τα 17 είμαστε μαζί ....  Κ παντρεύτηκα με το 15'?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 1:08 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Αααα είναι ο εφηβικός σας έρωτας ο δικός σας! Εμείς κλείνουμε 4 Χρόνια μαζί κ ούτε ένα μήνα παντρεμένοι με πολιτικό χαχαχαχ του χρόνου Όλα μαζί κανονικά!

Expand  

Χαχαχα ναι.ειναι γερασαμε παρεα χαχαχα! Εσυ τα εκανες γρηγορα όλα μια χαρα!!! Σκέφτεστε γαμο βάφτιση??

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! 

Είμαι καινούργια εδώ και καθώς διάβαζα το θέμα αυτό θέλησα να μοιραστώ, ιδιαίτερα με όσες πρώτη φορά θα γίνετε μανούλες, την εμπειρία μου!

Έχω 2 παιδάκια. Στον πρώτο μου γέννησα 3 μέρες μετά την πητ. 3 μέρες πονούσα, αλλά η διαστολή ήταν μόλις 1,5 και στο νοσοκομείο πάνω από 3,5 (αν θυμάμαι καλά) σου κάνουν εισαγωγή. Οπότε είχα φρικάρει λίγο.. Όταν είχα 4 και με κράτησαν είπα επιτέλους! Απ' την ώρα που μπήκα πέρασαν 12 ώρες μέχρι να γεννήσω..! Φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο... Στα νοσοκομεία μου είπαν ότι αν δεν το θεωρούν άκρως απαραίτητο δε σου κάνουν. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι αναπνοές που είχα μάθει στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. 

Στη δεύτερη τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά! 1,5 εβδομάδα πριν την πητ ξύπνησα τη νύχτα απ' τους πόνους. Μ' έπιασαν στη 1:30. Στις 4 έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8 και στις 5:30 γέννησα! Φυσιολογικά πάλι και χωρίς επισκληρίδιο..

Υποθέτω ότι λένε πώς οι πόνοι είναι σαν της περιόδου όχι γιατί μοιάζουν στην ένταση, αλλά στο σημείο που πονάς. Πονάει χαμηλά κάτω η κοιλιά (και ταυτόχρονα σκληραίνει) και η μέση, επίσης χαμηλά. Δεν είναι ότι δεν αντέχεται ο πόνος, αλλά ίσως περισσότερο ο φόβος του αγνώστου και η άγνοια του πόση ώρα θα διαρκέσει. Στον πρώτο είπαν στον άντρα μου να βγει γιατί σε λίγο γεννάω και γέννησα μετά από 2 ώρες! 

Εύχομαι με το καλό σε όλες σας! Κι επειδή εγώ δεν ήξερα μερικά πράγματα και ντρεπόμουν να ρωτήσω, προτείνω να ρωτάτε! Κι αν θέλετε και μπορώ θα ήθελα να απαντήσω! 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 2:32 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Καλεεε μας φάγανε λάχανο οι μικρές!!! Κ γενανε κ Οκτώβρη Όλες μαζεμένες! Θα πάω στην ομάδα του Σεπτεμβρίου Χαχαχαχαχα! @Mamounitsa Ναι για γαμοβαφτιση λεμε!

Expand  

Με το καλό να γίνουν όλα...!!!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2018 at 2:32 ΜΜ, ο/η Soto είπε:

Καλεεε μας φάγανε λάχανο οι μικρές!!! Κ γενανε κ Οκτώβρη Όλες μαζεμένες! Θα πάω στην ομάδα του Σεπτεμβρίου Χαχαχαχαχα! @Mamounitsa Ναι για γαμοβαφτιση λεμε!

Expand  

Χαχαχαχα εσυ ποσο εσυ ποσο εισαι???? Μια χαρα η γαμοβαφτηση!!! Και λιγοτερα έξοδα και ενα νταβαντουρι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...