Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΑΓΑΔΕΣ!!!

Recommended Posts

Kalimera.Ebaza sunexeia krema stin egkimosini kai ekana kai ego ragades kata kokkines.Mou ipan oti an to derma einai na kanei me oti baleis oi ragades tha emfanistoun.Pira apo to farmakeio mia krema ELICINA tin bazo 2 fores thn mera kai exoun arxisei na feugoun.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athanato thema...k go perimena na kano ragades mias k eixe i mama mou alla teliak bazonta bazelini..eylogimeni bazelini ..k kapou kapou farmakeiou kremes de ebgala sto stithos k stin koilia alla ligo kato ap ton popo...mallon ekei de pigaine to xeri ,mou ksefige k ebgala:ohmy:

τζοαννα μου ευχαριστω για την απαντηση.οταν γεννησω με το καλο θα παω να την παρω την κερεμα.εχω ρε κοριτσια 2 μερες τετοια φαγουρα στην κοιλια που δεν αντεχεται....θα κανω πολλες μαλλον!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :angry: :angry: αλλα τι να κανω??υπομονη και θα τις δεχτω με αγαπη:) :) :( :(

KALHMERA!!

EGO EKANA STHN EGKYMOSYNH PAROLO POU EBAZA KAI KREMA KAI POLU BAZELINH APLA DEN HTAN POLU BATHEIES!!

TORA META APO EGKYMOSYNH MOU EIPAN NA BAZO THN KELOSOFT(THN OPOIA THN BAZO KAI STHN TOMH THS KAISARIKHS) KANEI THAUMATA MOU EIPE MIA KOPELA POU EIXE POLU MEGALES KAI KOKKINES..KAI OI GIATROI THN DINOUN GIA NA EPOLOTHOUN OULES APO EGKAUMATA KTL

APLA ARGOUN NA FANOUN TA APOTELESMATA KAI KANEI 40 EURO TO SOLHNARIO:( :(

egw koritsia den ebala oute kremes oute ladakia oute tipota.......bariomouna alla den ekana oute 1........:) o giatros mou mou eipe oti einai sto derma tis kathe ginaikas an einai na kaneis kai tin pio akribi na baleis THA KANEIS!!!

κοριτσια καλο πρωινο κ απο εμενα εγω εχω αρχισει να κανω ραγαδες οχι πολυ εντονες ευτηχως,απο τα μεσα του τριτου μηνα αλλα ακομη δεν βαζω τιποτε θελω να μιλησω με το γιατρο μου πρωτα,αλλα ευτηχως πινω πολυ νερο μιλαμε ειμαι συνεχως μ'ενα μπουκαλι στο χερι. αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια εξαρταται απο τον τυπο δερματος της καθεμιας μας.

ninina γεια σου! Γνώμη μου είναι να βάλεις κάτι, γιατί ακόμη είναι νωρίς να εμφανίσεις πολλές. Εμφανίζονται απότομα! (σ'εμένα στην 32 εβδομάδα). Επίσης πιστεύω ότι είναι όντως και θέμα δέρματος και διατροφής(μην αυξήσεις απότομα το βάρος-να πίνεις πολύ νερό)αλλά βοηθά και η πρόληψη. Προσωπικά έκανα λάθος που δεν χρησιμοποίησα το λαδάκι για μωρά! Τώρα πλέον βάζω το λαδάκι και την κρέμα fissan mama (την οποία έβαζα και πριν). Όμως το λαδάκι είναι το καλύτερο! Βλέπω διαφορά, καθώς το δέρμα είναι συνεχώς ενυδατωμένο! Δεν τίθεται θέμα για τα συγκεκριμένα, δεν προκαλούν κάτι, ιδιαίτερα το λαδάκι! (δεν ήξερα-δεν ρώταγα!).Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!

katrina ευχαριστω για τη συμβουλη σου αλλα να δεν ειναι οτι δε θελω απλα υπαρχουν τοσα πολλα στο εμποριο που δεν ξερω κ ποιο να πρωτοπαρω:blush: αυτο που μου ειπες για το λαδακι θα το εχω υποψη μου.οσο για τη διατροφη μου συνεχως πειναω:lol: βλεπεις κανω ενεσεις ινσουλινης κ μου εχουν δωσει προγραμα διατροφης.....

ninina τίποτα! Απλά σου το λέω, τουλάχιστον για το λαδάκι, γιατί εγώ δεν είχα ούτε γραμμή και ξαφνικά στην 32 εβδομάδα έκανα χαμηλά στην κοιλιά! Βάζω εδώ και 2 εβδομάδες το λαδάκι και πραγματικά τις μαλάκωσε, δεν είναι κόκκινες! Όντως κυκλοφορούν πολλές κρέμες και εμένα μου είχαν προτείνει πολλές και θέλει προσοχή! Αχ εμένα η τρελή πείνα άρχισε στον 6ο μήνα! Είμαι υπό στενή παρακολούθηση του σακχάρου, είμαι οριακά εντός! Καλή συνέχεια εύχομαι!

Μπορεί να είναι θέμα δέρματος οι ραγάδες αυτό όμως τί σημαίνει? Αν το δικό μου δέρμα έχει την προδιάθεση να κάνει ραγάδες εγώ θα πρέπει να το αφήσω έτσι? Ή θα πρέπει να φροντίσω ώστε να μην κάνω? Σίγουρα τυχερές είναι όσες δεν κάνουν και δεν χρησιμοποιούν καμμιά κρέμα!! Αλλά οι άλλες? Εγώ δεν πιστεύω το: αν είναι να βγάλεις θα βγάλεις!! Τότε γιατί περιπούμαστε το πρόσωπό μας και δεν το αφήνουμε τελείως χωρίς καμμιά κρέμα? χωρίς ενυδάτωση κλπ.? αφού έτσι και αλλιώς μια μέρα θα βγάλουμε ρυτίδες!!!!

Εγώ λοιπόν, που πιστεύω ότι έχω δέρμα που προδιαθέτει ραγάδες, χρησιμοποίησα και στις 2 εγκυμοσύνες το λαδάκι (φυτικό) εγκυμοσύνης της WELEDA και δεν έκανα καμμιά ραγάδα σε καμμιά εγκυμοσύνη! Το χρησιμοποιούσα 3-4 φορές τη μέρα με ελαφρύ μασάζ από τους μηρούς μέχρι και το στήθος. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...