Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ειμαι ή οχι εγκυος;

Featured Replies

Δημοσίευση

Χαίρεται!!Ειμαι καινουργια στην παρεα! Τη συμβουλή σας θα ηθελα γι αυτο που μου συμβαινει.
Εχω κύκλο 40-43 ημερων.
Τελευταια περίοδος 19 Απριλιου
Ειχα λιγο αιμα στις 14 Μαιου που υπολόγισα οτι ηταν η ωορηξια και είδα παλι λίγο αιμα στις 18. Στις 28-29 Μαιου είδα αιμα σαν αρχη περιοδου και ελαχιστους πονους περιοδους αλλα σήμερα τιποτα. Ειχα 37.4 θερμοκρασία χθες και σημερα 37. Εκανα χτες χοριακή  και βγηκε αρνητικη (1,0). Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και απλα βιάστηκα για την χοριακή; ή να εχω καποιο προβλημα. Τεστ παπ εκανα πριν 2 μηνες και ολα καλα!!
Ευχαριστω πολύ

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Andriakou είπε:

Χαίρεται!!Ειμαι καινουργια στην παρεα! Τη συμβουλή σας θα ηθελα γι αυτο που μου συμβαινει.
Εχω κύκλο 40-43 ημερων.
Τελευταια περίοδος 19 Απριλιου
Ειχα λιγο αιμα στις 14 Μαιου που υπολόγισα οτι ηταν η ωορηξια και είδα παλι λίγο αιμα στις 18. Στις 28-29 Μαιου είδα αιμα σαν αρχη περιοδου και ελαχιστους πονους περιοδους αλλα σήμερα τιποτα. Ειχα 37.4 θερμοκρασία χθες και σημερα 37. Εκανα χτες χοριακή  και βγηκε αρνητικη (1,0). Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και απλα βιάστηκα για την χοριακή; ή να εχω καποιο προβλημα. Τεστ παπ εκανα πριν 2 μηνες και ολα καλα!!
Ευχαριστω πολύ

Καλησπέρα κορίτσι. Λοιπόν αρχικά έχεις μεγαλο κυκλο, εχεις τπτ πολυκυστικες; 

Επίσης είχες επαφές στις πιθανές γόνιμες ; 

Για την θερμοκρασία μην δίνεις σημασια εκτός αν μετριεσαι πριν σηκωθείς απ'το κρεβάτι το πρωί την ίδια ώρα. Αλλιως ειναι μπακαλιστικο.

Θεωρώ οτι θα έπρεπε η χοριακη να δείξει αν ησουν εγκυουλα. 

Ρωτα τον γιατρό σου αν κ μαλλον καποια μικρή ανωμαλία του κύκλου πρέπει να είναι. 

Τον αλλο μηνα με το καλό!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Μπλε σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. Οχι δεν εχω πολυκυστικες αυτο ειναι το περιεργο. Ναι ειχαμε επαφες στις γονιμες μερες. Οσο αφορα την θερμοκρασια γενικα εχω 36.6 πρωινή θερμοκρασια και το οτι αυτες τις μερες εχω πανω απο 37 με παραξενεψε.

Αλλο μήνα ναι ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.