Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Poupoukitsa με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας..Να κάνετε μια υγιέστατη και πανέμορφη μπεμπούλα..Αν και τα αγοράκια είναι τέλεια, τα κοριτσάκια έχουν άλλη χάρη..:woohoo: :woohoo:

Εγώ ήθελα σαν τρελή να είναι μπεμπούλα! Βέβαια κι ένα αγοράκι δε θα με χάλαγε καθόλου...Ας ελπίσω ότι θα είναι το 2ο γιος..;);)

Φιλάκια και με το καλό γλυκιά μου..

Αν και το μόνο που μετράει είναι να κάνουμε γερά παιδάκια!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ :cheer:

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ. ;) ;)

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια πως ειστε? @marinaPΝα ζησετε κ να χαιρεστε την οικογενεια σας🥰🥰 @ElenakkiΕκανα την Δευτερα την β επιπεδου ολα καλα οσα μπορεσαμε να δουμε δεν ηταν σε καλη θεση μας δυσκολεψε παρα πολυ ειχε τα χερια στο προσωπο..θα ξαναπαω αυριο παλι να δουμε προσωπο κ καρδουλα.ελπιζω να ειναι σε καλυτερη θεση..τα υπολοιπα ολα καλα..Εσυ πως εισαι?
    • Καλά δεν θα κάτσω να σκασω,πιο πολύ με πείραξε που δεν με άφησε να συνεχίσω. Το 3 ήμερο θα το πάμε προς Οκτώβριο γιατί είναι χειμερινός προορισμός.  Είπα πως θα αφήνω την μπέμπα στη μαμά μου και θα πηγαίνω με τον μεγάλο για κανένα μπανακι με τα μέσα αν χρειαστεί και ο μπαμπάς ας κάτσει να κουρεύει την καράφλα του 🤣
    • Είμαι χειρότερα από κάθε άλλη μέρα σήμερα, αρνούμαι πραγματικά να σηκωθώ από το κρεβάτι και απλά κλαίω… απογοήτευσα τον εαυτό μου δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει…πάνε τόσες μέρες.. κάθε μέρα και πιο δύσκολα…
    • Μηπως να κανεις μια χοριακη να δεις τι γινεται. Δεν μου φαινεται λογικο να μην εχει ερθει ακομα εφοσον δεν είχες υψηλη χοριακη. Οσο για τον αλλον αστον εκει που ειναι και κοιτα να μαζεψεις τα κομματια σου και να ξανα αρχισεις απο την αρχη. Μεσα σε τρεις μερες δεν παιρνεις αποφαση για χωρισμο και για εκτρωση. Κατι αλλο παιζει στην μεση και μαλλον αυτο το κατι ειναι αλλη γυναικα. 
    • Καλημέρα σε όλες! Κορίτσι μου εγω τον ρώτησα στην 17η και μου πε ανάλογα τη θεση που ειναι το μωρό ειναι πιθανό κάποιες φορές να το νιώθεις! Έτσι όπως λες κ εγω τη νιώθω κάποιες φορές αρκετά έντονα και κάποιες μέρες δεν ένιωθα τίποτα και αγχωνόμουν! Αλλά κορίτσια εχω τωρα 2 μερες που δινει ρεσιταλ η μικρή!!! 1 φορα το καταλαβα και στο χερι μου που το ειχα πανω στην κοιλια μου για ωρα!! 🫠🥰 Τώρα απο φαγητά κ εγώ νομιζω πιο πολυ του αλμυρού είμαι, αλλα τώρα με τη ζεστη λυσσαω και για φρουτα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...