Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Δε μπορώ να φάω γμτ..... 

Όλα είναι μπλιαχ. Μόνο που δε κάνω εμετό. Έφαγα δηλαδή δύο φρυγανιές πριν. Ήπια και λίγο νερό. Αλλά το ενδοφλεβιο το πριμπεραν φέρνει όλα αυτά τα χάλια.. Κόπωση θαρρείς και έχεις γρίπη κ πονοκέφαλο. Ξάπλα είμαι 

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου είχες πάλι τα ίδια; Δε μπορεί θα σου περάσουν σύντομα. Στη 12η είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Anitta είπε:

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου είχες πάλι τα ίδια; Δε μπορεί θα σου περάσουν σύντομα. Στη 12η είσαι; 

Είχα τα ίδια ναι..... Κ για πολύ καιρό στον 6ο ελλατωθηκε. Είχα μπει 3 φορές κλινική. Αύριο 13η εβδομάδα μπαίνω 

Δημοσίευση

Εγώ έχω β επιπέδου στις 5/9. Θα είμαι 22+4. Την Δευτέρα έχω επιτέλους υπέρηχο. Πέρασε πολύ καιρός αυτή την φορά και μου έλειψε η μπέμπα.

Όσο αφορά πεθερές,είμαι πολύ τυχερή γτ είναι καταπληκτικός άνθρωπος.

Έχουμε σκεφτεί κάτι για όνομα. Λέμε για Αριάδνη, αλλά θα μου άρεσε να της δώσω και το Ιωάννα σαν δεύτερο( το όνομα της πεθεράς μου) και να την φωνάζουμε Αριαννα. Πως σας φαίνετε?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Akrivoul είπε:

Εγώ έχω β επιπέδου στις 5/9. Θα είμαι 22+4. Την Δευτέρα έχω επιτέλους υπέρηχο. Πέρασε πολύ καιρός αυτή την φορά και μου έλειψε η μπέμπα.

Έχουμε σκεφτεί κάτι για όνομα. Λέμε για Αριάδνη, αλλά θα μου άρεσε να της δώσω και το Ιωάννα σαν δεύτερο( το όνομα της πεθεράς μου) και να την φωνάζουμε Αριαννα. Πως σας φαίνετε?

Κοίτα.... Θ ήταν προτιμότερο να ακούγεται το Αριάδνη. Είναι όμορφο. Το αριαννα κοινότυπο... Διπλό όνομα που το κόλλησαν οι γονείς. Γνώμη μου ε? Άλλο να ήταν δημητριαννα... Η Άννα Μαρία... 

Τώρα έχουμε ένα όμορφο όνομα που δώρο άδωρο να το βάλεις τελικά αν φωνάζεις το παιδί αριαννα. 

Είχε ο γιος μου ένα κοριτσάκι αριαννα.. Κυριακή Άννα. Δε μου αρέσει. 

Μερικά πράγματα δυστυχώς δεν κολλάνε. Κ εμένα το παιδί το λένε Ευάγγελο Μάριο... Γτ το είχα ταγμένο 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Είχα τα ίδια ναι..... Κ για πολύ καιρό στον 6ο ελλατωθηκε. Είχα μπει 3 φορές κλινική. Αύριο 13η εβδομάδα μπαίνω 

Το ότι συνέβη τότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συμβεί ξανά. Να είσαι αισιόδοξη πως θα περάσουν σύντομα. Αχ αυτά τα μπεμπακια! Δοκίμασε  λίγο ρύζι με λεμονακι, βραστή πατάτα καμία μπανάνα εγώ στα χειρότερα μου αυτά έτρωγα κάπως καλύτερα

Επεξεργάστηκε από Anitta
Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Akrivoul είπε:

Τι σύμπτωση! Πρώτη φορά άκουσα σήμερα αυτό το όνομα και γνώρισα μια Αριαννα. Μου άρεσε σαν όνομα αλλά δεν ήταν Ελληνίδα δεν ξέρω αν ήταν συνδυασμός 2 ονομάτων η’ είναι ένα όνομα στην χώρα τους. Κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα Αριάδνη για να το μοιραστείς ?

Δημοσίευση

κοριτσια τα μπεμπακια σας ποσο ζυγιζουν..??

εμενα η μπουμπου μ πηγε 210γραμμαρια και ειναι υπερκινητηκοτατη..!! εχω αρχισει να την νιωθω και μαλλον ειναι το μικρουλι μας..!! ο γιατρος μ ειπε οτι ειναι μια χαρα κ εχει μεγαλωσει αρκετα..!!

εγω ειμαι 18+1 και απο κιλα εχω παρει 2.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Anitta είπε:

Το ότι συνέβη τότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συμβεί ξανά. Να είσαι αισιόδοξη πως θα περάσουν σύντομα. Αχ αυτά τα μπεμπακια! Δοκίμασε  λίγο ρύζι με λεμονακι, βραστή πατάτα καμία μπανάνα εγώ στα χειρότερα μου αυτά έτρωγα κάπως καλύτερα

Εκτός από την μπανάνα τέτοια τρώω κ κοτόπουλο. Είμαι αισιόδοξη αλλιώς θα κλαίω.. Χαχα γτ στο βαγγελακη μου ήταν τραγικό όλο αυτό μέχρι τέλους... ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Εκτός από την μπανάνα τέτοια τρώω κ κοτόπουλο. Είμαι αισιόδοξη αλλιώς θα κλαίω.. Χαχα γτ στο βαγγελακη μου ήταν τραγικό όλο αυτό μέχρι τέλους... ?

Μονο σ’αυτην την εγκυμοσύνη είχα ναυτία,εμετό και με ενοχλούσαν σχεδόν όλες οι μυρωδιές. Χάλια. Φαντάζομαι πώς θα είναι για τόσο μεγάλο διάστημα που λες , δραμα!! ? Κάνε υπομονή και θα περάσουν σύντομα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Anitta είπε:

Μονο σ’αυτην την εγκυμοσύνη είχα ναυτία,εμετό και με ενοχλούσαν σχεδόν όλες οι μυρωδιές. Χάλια. Φαντάζομαι πώς θα είναι για τόσο μεγάλο διάστημα που λες , δραμα!! ? Κάνε υπομονή και θα περάσουν σύντομα 

Μακάρι μακάρι. Οι μυρωδιές μου κάνουν πολύ κακό άσε 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Δε μπορώ να φάω γμτ..... 

Όλα είναι μπλιαχ. Μόνο που δε κάνω εμετό. Έφαγα δηλαδή δύο φρυγανιές πριν. Ήπια και λίγο νερό. Αλλά το ενδοφλεβιο το πριμπεραν φέρνει όλα αυτά τα χάλια.. Κόπωση θαρρείς και έχεις γρίπη κ πονοκέφαλο. Ξάπλα είμαι 

μητσακι μου περαστικα! υπομονη κανε για το μπεμπακι! πως νιωθεις σημερα?? εισαι καθολου καλυτερα?

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η γωγω γωγω είπε:

κοριτσια τα μπεμπακια σας ποσο ζυγιζουν..??

εμενα η μπουμπου μ πηγε 210γραμμαρια και ειναι υπερκινητηκοτατη..!! εχω αρχισει να την νιωθω και μαλλον ειναι το μικρουλι μας..!! ο γιατρος μ ειπε οτι ειναι μια χαρα κ εχει μεγαλωσει αρκετα..!!

εγω ειμαι 18+1 και απο κιλα εχω παρει 2.

εμενα ο μπεμπουλης που πηγαμε στις 18w ακριβως, ηταν 240 γραμμάρια. άντρακλας οχι αστεια ????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η xara1 είπε:

μητσακι μου περαστικα! υπομονη κανε για το μπεμπακι! πως νιωθεις σημερα?? εισαι καθολου καλυτερα?

Μονο μπλιαχ γεύση και αναγούλα λίγο. Φαΐ ελάχιστο.. Δεν έχω διάθεση όλα μου βρωμάνε. Εμετό όχι. Ευχαριστώ χαρά μου. Εύχομαι να τελειώσει όταν με κλωτσησει τουλάχιστον. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Μονο μπλιαχ γεύση και αναγούλα λίγο. Φαΐ ελάχιστο.. Δεν έχω διάθεση όλα μου βρωμάνε. Εμετό όχι. Ευχαριστώ χαρά μου. Εύχομαι να τελειώσει όταν με κλωτσησει τουλάχιστον. 

πωπω και εγώ ετσι ημουνα και ειχα και τον γιατρο να μου λεει πρεπει 3 φορες τη βδομαδα να τρως κρεας εστω και λίγο! και εγω δν μπορουσα ουτε τη λεξη κρεας να ακουσω, αναγουλιαζα? εμενα μου περασε αποτομα. αχ ελπιζω και εσένα να σου φυγει συντομα να ηρεμήσεις. σε εξουθενωνει ο εμετος το ξερω

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Έχω ακόμη πολύ πονοκέφαλο κ παίρνω ντεπον... Κ ξαπλώνω όσο μπορώ. Το μικρό μου το έχει ο μπαμπάς του κ ξεκουράζομαι μέχρι να έρθουν 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η xara1 είπε:

πωπω και εγώ ετσι ημουνα και ειχα και τον γιατρο να μου λεει πρεπει 3 φορες τη βδομαδα να τρως κρεας εστω και λίγο! και εγω δν μπορουσα ουτε τη λεξη κρεας να ακουσω, αναγουλιαζα? εμενα μου περασε αποτομα. αχ ελπιζω και εσένα να σου φυγει συντομα να ηρεμήσεις. σε εξουθενωνει ο εμετος το ξερω

Σκέφτομαι να πάρω λίγο μοσχάρι τ απόγευμα να κάνω μ ρύζι... Για να δούμε ???

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η xara1 είπε:

Κ τώρα τρως ε??? Κ δε μυρίζουν άλλο?? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Σκέφτομαι να πάρω λίγο μοσχάρι τ απόγευμα να κάνω μ ρύζι... Για να δούμε ???

στις πριν 4 λεπτά, ο/η xara1 είπε:

Κ η σιελορρια πολύ Χάλια... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Κ τώρα τρως ε??? Κ δε μυρίζουν άλλο?? 

τρωω τρωω. ειμαι και παχουλοδροσατη και ειχα χασει τη φορμα μου οταν δεν ετρωγα ???? αφου ελεγα μα πως μου συμβαινει αυτο εμενα? να μην θελω να φαω. πρωτοφανές ???

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η xara1 είπε:

τρωω τρωω. ειμαι και παχουλοδροσατη και ειχα χασει τη φορμα μου οταν δεν ετρωγα ???? αφου ελεγα μα πως μου συμβαινει αυτο εμενα? να μην θελω να φαω. πρωτοφανές ???

Χαχαχαχαχαχα σκάσε μαρη 

Χαχαχαχαχαχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Κ η σιελορρια πολύ Χάλια... 

Κι εγώ είχα όλα τα συμπτώματα που αναφέρατε. Αλλά νομίζω πως με χειροτέρευαν σε όλα τα θέματα και τα utrogestan. Ήμουν συνέχεια με τσίχλες και κάθε φορά άλλη γεύση γιατί σιχαινομουν μετά την προηγούμενη που μασαγα? Μάζεψα αφρόλουτρα, άλλαξα υγρό για τα πιάτα... τα πάντα τι να σου πω!! Ακόμα όταν τρώω κάτι μετά μου αφήνει μια  λίγο άσχημη γεύση και ακόμα έχω πρόβλημα με το νερό. Πίνω με το ζόρι. Εγώ είμαι αδύνατη. Κιλά δεν έχω βάλει. Αλλά από τότε που κάπως συνήλθα με τη δυσπεψία, ναυτία και εμετό έχω φάει ότι τρώγεται ?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Anitta είπε:

Κι εγώ είχα όλα τα συμπτώματα που αναφέρατε. Αλλά νομίζω πως με χειροτέρευαν σε όλα τα θέματα και τα utrogestan. Ήμουν συνέχεια με τσίχλες και κάθε φορά άλλη γεύση γιατί σιχαινομουν μετά την προηγούμενη που μασαγα? Μάζεψα αφρόλουτρα, άλλαξα υγρό για τα πιάτα... τα πάντα τι να σου πω!! Ακόμα όταν τρώω κάτι μετά μου αφήνει μια  λίγο άσχημη γεύση και ακόμα έχω πρόβλημα με το νερό. Πίνω με το ζόρι. Εγώ είμαι αδύνατη. Κιλά δεν έχω βάλει. Αλλά από τότε που κάπως συνήλθα με τη δυσπεψία, ναυτία και εμετό έχω φάει ότι τρώγεται ?

Ελουζα το παιδί κ έκανα εμετό άσε.... Θ πλένονται όλοι με νερό μόνο 

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο μένα! Πρώτη φορα γράφω εδω! Ειμαι κ εγω εγκυουλα, κ αν πάνε ολα καλα, θα γεννήσω αρχές του χρόνου.. σημερα ειμαι 19+3 και περιμένω διδυμάκια, μετα απο εξωσωματικη! Ακομα δεν ειμαστε σίγουροι για τα φύλα.. στην αυχενική δεν φάνηκαν, και τωρα περιμένουμε τη β επιπέδου για να σιγουρευτουμε! Εχω κλείσει ραντεβού για την εξέταση στις 7/9.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευτυχώς δεν έχω ξαναδεί αίμα αλλά σήμερα από το μεσημέρι και μετά έχω πονακια περιόδου και λίγα τσιμπήματα στην μέση. Δεν παίρνω τον γιατρό όμως γιατί θα με βρίσει ο άνθρωπος. Εξάλλου αύριο πρωί έχω doppler οπότε θα με δουν μια και καλή. 
    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...