Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 22/6/2018 at 8:51 ΜΜ, ο/η asda είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου λυπάμαι πολύ.. τι λόγια να απαλύνουν την πληγή αυτη; να είσαι δυνατή και να προσέχεις τον εαυτό σου.. Η σκέψη μου είναι κοντά σου κι ας μην σε ξέρω προσωπικά..  κουραγιο

Expand  

Και μόνο που ξέρω πως κάπου κάποιοι με σκέφτονται είναι πολύ σημαντικό για μένα. Να είσαι καλά, να είσαι γερή και να υποδεχτείς με μεγάλη χαρά το μωράκι σου. Θα προσεύχομαι για σας. Σε φιλώ!!

Δημοσίευση

@Andora μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια τα λεγόμενά σου... Όλες κάνουμε τέτοιες σκέψεις και φοβόμαστε. Πρέπει να είναι πολύ οδυνηρό να το ζεις κι όλας στην πραγματικότητα. Χρειάζεσαι το χρόνο σου και νομίζω ότι πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου τώρα πάνω από όλα. Ο αντρας σου σίγουρα στενοχωριέται αλλά δεν ζει στο σώμα του αυτό που περνάς εσύ. Υπομονή βρε κορίτσι μου και να μας μιλάς αν θέλεις, εμείς σε νιώθουμε και μπορούμε να προσφέρουμε συμπαράσταση από την καρδιά μας.

Θα περάσει. Δεν θα το ξεχάσεις, αλλά θα μάθεις να ζεις έχοντας και αυτήν την εμπειρία στην πλάτη σου που θα σε κάνει πιο δυνατή και πιο συνειδητοποιημένη μανούλα στο γερό μωράκι σου που δεν θα αργήσει να έρθει ❤️

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 7:45 ΠΜ, ο/η Andora είπε:

Σ´ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου! Μιλάς σαν να διαβάζεις αυτά που σκέφτομαι. Τους φόβους μου, τις ελπίδες μου..αυτή τη φορά είμαι δυνατή γιατί την προηγούμενη φορά γλίτωσα στο Τσακ από την κατάθλιψη. Δεν μπορώ να περάσω πάλι τα ίδια. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Τώρα απλά τα ζω σαν να είμαι σε απόσταση από όλο αυτό. Ξέρω πως όταν μείνω μόνη μου με τις σκέψεις μου θα το κλάψω το μωράκι μου. Απλά εύχομαι να συνέλθω γρήγορα. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου γιατί δεν είμαι μόνη μου. Και ο άντρας μου θέλει στήριξη. Οπότε θα πατήσω στα πόδια μου κοριτσάκι μου. Εσύ μην φοβάσαι, έχω καλό προαίσθημα για σένα. Μια μεγάλη αγκαλιά έχεις από μένα. 

Expand  

Κορίτσι μου,μόλις διάβασα την εμπειρία σου...Να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι ότι ολα θα πάνε καλά..Έχεις τον αντρουλη και μαζι θα ξεπεράσετε και αυτή τη δυσκολία...Να εκφράσεις τη στεναχώρια σου και τα αισθήματα σου γιατί δεν πρέπει να τα κρατάς μέσα σου..Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας και μα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωρακι σας..Και μόλις συνέλθεις και νιώσεις έτοιμη,και αν φυσικά θέλεις μπορείς να μπεις στη διαδικασία να κάνεις μια σειρά εξετάσεων που μπορεί να δείξουν που οφείλονται οι αποβολές..Εύχομαι τα καλύτερα απο εδώ και πέρα και σου στέλνω μια μεγάλη και δυνατή αγκαλιά!!

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 7:09 ΠΜ, ο/η Antelope είπε:

Ελάτε όλες στο άλλο θέμα που άνοιξε η @Μελούλα! Τα βρίσκει όλα και συμφέρει! Εμένα μου βρήκε ότι έχω κορίτσι που συμπίπτει και με το δικό μου ένστικτο (σίγουρα πράγματα!)

Δεν μας έχει αποκαλύψει ποιο είναι το μαγικό της, μάλλον έχει το κληρονομικό χάρισμα! ?

Expand  

Καλα μιλαμε παιζει να τα εχω βρει ολα ανάποδα;; ? πάντως σε μια μαμα που ξερει ηδη τι έχει το βρήκα!! ?

Δημοσίευση

@Andora ακούγεσαι δυνατή, αλήθεια.. Μιλα σε εμας αν θες. Και ως συμβουλή, ψαξε το για τις αποβολές και η μαμα μου ειχε δύο, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλα τελικά ηταν τυχαιο γεγονός και έχει δυο γερα παιδιά τωρα, εμενα και τον αδερφό μου.. Εύχομαι καλα νέα σύντομα!! 

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 7:45 ΠΜ, ο/η Andora είπε:

Σ´ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου! Μιλάς σαν να διαβάζεις αυτά που σκέφτομαι. Τους φόβους μου, τις ελπίδες μου..αυτή τη φορά είμαι δυνατή γιατί την προηγούμενη φορά γλίτωσα στο Τσακ από την κατάθλιψη. Δεν μπορώ να περάσω πάλι τα ίδια. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Τώρα απλά τα ζω σαν να είμαι σε απόσταση από όλο αυτό. Ξέρω πως όταν μείνω μόνη μου με τις σκέψεις μου θα το κλάψω το μωράκι μου. Απλά εύχομαι να συνέλθω γρήγορα. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου γιατί δεν είμαι μόνη μου. Και ο άντρας μου θέλει στήριξη. Οπότε θα πατήσω στα πόδια μου κοριτσάκι μου. Εσύ μην φοβάσαι, έχω καλό προαίσθημα για σένα. Μια μεγάλη αγκαλιά έχεις από μένα. 

Expand  

Εγώ δε ξέρω αν ήμουν ενα τσακ πριν την κατάθλιψη ή μέσα στην κατάθλιψη... Ξέρω, δυστυχώς, πως νιώθεις.. να κλάψεις γ ν ξεσπάσεις, ν  βγάλεις το πένθος κ τόν πόνο.. Τα πας πολύ καλά όμως..Έτσι φαίνεται τουλάχιστον..(κ γώ καλα θελω ν λεω πως τα παω)

Σ εύχομαι η επόμενη φορά ν είναι ομαλή κ ξένοιαστή.. σ ανταποδίδω την αγκαλιά κ με το παραπάνω ??

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 11:40 ΠΜ, ο/η Rena88 είπε:

Κορίτσι μου,μόλις διάβασα την εμπειρία σου...Να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι ότι ολα θα πάνε καλά..Έχεις τον αντρουλη και μαζι θα ξεπεράσετε και αυτή τη δυσκολία...Να εκφράσεις τη στεναχώρια σου και τα αισθήματα σου γιατί δεν πρέπει να τα κρατάς μέσα σου..Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας και μα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωρακι σας..Και μόλις συνέλθεις και νιώσεις έτοιμη,και αν φυσικά θέλεις μπορείς να μπεις στη διαδικασία να κάνεις μια σειρά εξετάσεων που μπορεί να δείξουν που οφείλονται οι αποβολές..Εύχομαι τα καλύτερα απο εδώ και πέρα και σου στέλνω μια μεγάλη και δυνατή αγκαλιά!!

Expand  

Σ´ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Έκανα ήδη Εξέταση για θρόμβοφιλία την προηγούμενη φορά και βγήκε πως είμαι ετερόζυγη σε ένα γονίδιο ( δεν ξέρω ακριβώς τί σημαίνει, ξέρω πως δεν επηρεάζει).  παρόλα αυτά έκανα καθημερινά ενέσεις αντιθρομβωτικές καθημερινά αυτή τη φορά, βέβαια δεν βοήθησαν.. τώρα μου είπε ο γιατρός πως θα μπορούσα να κάνω ύστεροσκόπηση. Να δει δηλαδή με κάμερα μέσα στην μήτρα μήπως υπάρχει ανατομικό πρόβλημα. Βέβαια δεν φαίνεται κάτι στον υπέρηχο και φοβάμαι πως το λέει για να πάρει τα 800€ που μου είπε πως θα κοστίσει. Απλά επειδή έκανα εξετάσεις την προηγούμενη φορά, και έκανα και απόξεση, και μπήκα σε νοσοκομεία, χειρουργεία, μικροβιολογικά εργαστήρια... κουράστηκα λίγο και δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ. Θα πάω και σε άλλον γιατρό από βδομάδα. Δεν ξέρω πώς να κινηθώ αυτήν την φορά..θα ηρεμήσω πρώτα και θα δω..

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 9:36 ΠΜ, ο/η Antelope είπε:

@Andora μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια τα λεγόμενά σου... Όλες κάνουμε τέτοιες σκέψεις και φοβόμαστε. Πρέπει να είναι πολύ οδυνηρό να το ζεις κι όλας στην πραγματικότητα. Χρειάζεσαι το χρόνο σου και νομίζω ότι πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου τώρα πάνω από όλα. Ο αντρας σου σίγουρα στενοχωριέται αλλά δεν ζει στο σώμα του αυτό που περνάς εσύ. Υπομονή βρε κορίτσι μου και να μας μιλάς αν θέλεις, εμείς σε νιώθουμε και μπορούμε να προσφέρουμε συμπαράσταση από την καρδιά μας.

Θα περάσει. Δεν θα το ξεχάσεις, αλλά θα μάθεις να ζεις έχοντας και αυτήν την εμπειρία στην πλάτη σου που θα σε κάνει πιο δυνατή και πιο συνειδητοποιημένη μανούλα στο γερό μωράκι σου που δεν θα αργήσει να έρθει ❤️

Expand  

Έχουν περάσει μόλις 2 μέρες αλλά ακόμη δεν νιώθω τίποτα. Θυμό περισσότερο αλλά είναι σαν να μην συμβαίνει σε μένα. Ίσως γιατί δεν άφησα τον εαυτό μου ούτε λεπτό να νιώσει σαν έγκυος. Μάλλον γιατί κατά βάθος φοβόμουν πως θα γίνει το ίδιο. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω και εγώ μανούλα σύντομα γιατί δεν νομίζω πως θέλω κάτι παραπάνω στη ζωή μου. Σ´ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου! Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά! Έχεις τις ευχές μου!!!

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 1:52 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

@Andora ακούγεσαι δυνατή, αλήθεια.. Μιλα σε εμας αν θες. Και ως συμβουλή, ψαξε το για τις αποβολές και η μαμα μου ειχε δύο, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλα τελικά ηταν τυχαιο γεγονός και έχει δυο γερα παιδιά τωρα, εμενα και τον αδερφό μου.. Εύχομαι καλα νέα σύντομα!! 

Expand  

Και εγώ αυτό εύχομαι! Να είναι τυχαίο. Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν περαιτέρω εξετάσεις μετά τις 3 αποβολές. Βέβαια εγώ δεν θέλω να ζήσω και άλλη φυσικά για να το ψάξω,απλά πάνε 5 μήνες από την 1η και μπήκα σε αυτήν την διαδικασία για 2 μήνες με πολλές εξετάσεις οι οποίες με άγχωσαν πολύ. Θα ρωτήσω και άλλους γιατρούς και θα κάνω ότι μπορώ. Απλά θα ήθελα να ήταν όλα πιο εύκολα...

Δημοσίευση
  στις On 23/6/2018 at 4:51 ΜΜ, ο/η Γιώργος γ είπε:

Εγώ δε ξέρω αν ήμουν ενα τσακ πριν την κατάθλιψη ή μέσα στην κατάθλιψη... Ξέρω, δυστυχώς, πως νιώθεις.. να κλάψεις γ ν ξεσπάσεις, ν  βγάλεις το πένθος κ τόν πόνο.. Τα πας πολύ καλά όμως..Έτσι φαίνεται τουλάχιστον..(κ γώ καλα θελω ν λεω πως τα παω)

Σ εύχομαι η επόμενη φορά ν είναι ομαλή κ ξένοιαστή.. σ ανταποδίδω την αγκαλιά κ με το παραπάνω ??

Expand  

Μιλάμε την ίδια γλώσσα δυστυχώς..και δυστυχώς ο πόνος έρχεται μόλις φύγει το σοκ και να σου πω την αλήθεια τρέμω τις μέρες που θα έρθουν..προσπαθώ να συνεχίζω την καθημερινότητα μου αλλά μόλις μείνω μόνη μου όλα αλλάζουν. Απορώ και εγώ με τη δύναμη μου.σ´ευχαριστώ πάντως για τα λόγια σου.. ανταποδίδω τις ευχές και ότι χρειαστείς είμαι εδώ. Σε φιλώ!

Δημοσίευση
  στις On 24/6/2018 at 6:30 ΜΜ, ο/η Andora είπε:

Και εγώ αυτό εύχομαι! Να είναι τυχαίο. Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν περαιτέρω εξετάσεις μετά τις 3 αποβολές. Βέβαια εγώ δεν θέλω να ζήσω και άλλη φυσικά για να το ψάξω,απλά πάνε 5 μήνες από την 1η και μπήκα σε αυτήν την διαδικασία για 2 μήνες με πολλές εξετάσεις οι οποίες με άγχωσαν πολύ. Θα ρωτήσω και άλλους γιατρούς και θα κάνω ότι μπορώ. Απλά θα ήθελα να ήταν όλα πιο εύκολα...

Expand  

Καταλαβαίνω.. Και ειναι λογικό... Όμως διαβασε παρόμοιες ιστορίες με καλο τέλος και πάρε κουράγιο, καθε άσχημη ιστορία σε κάνει πιο δυνατή να συνεχίσεις, η επόμενη προσπάθεια θα είναι και τυχερή, εχω ένστικτο και ας μη σε ξέρω, τολμώ να το πω. Πάρε δύναμη, στάσου στα πόδια σου, απλα σαν συμβουλή, πριν αρχίσεις τις προσπάθειες για παιδί κανε εξετάσεις, όσο ψυχοφθορο και αν είναι.. Μπορεί να είναι το πιο απλό πράγμα που εμπόδισε τις κυησεις να εξελιχθούν, κρίμα είναι.. Καλη συνέχεια και ο,τι θες εδω είμαστε κι εμείς και ολο το φόρουμ στη διάθεσή σου!! Φιλιά!! 

Δημοσίευση

κοριτσακια μου..καλημερα τι κανετε??

τι να σας πω εγω.. ειμαι ξυπνια απο της 7 ωρα και εχω κανει 5 εμετους. δεν παλευεται τοση ναυτια.. οτι κ να κανω το βγαζω.. δεν αντεχωω.. τουλαχιστον ξερω οτι ειναι το μωρακι μ καλα..

αλλα προσπαθω και ειμαι ολη μερα με ζαλαδες κ ναυτιες.κ απο την στιγμη που μπηκα στο 3ο κανω εμετους καθε πρωι..

Δημοσίευση
  στις On 25/6/2018 at 9:02 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

κοριτσακια μου..καλημερα τι κανετε??

τι να σας πω εγω.. ειμαι ξυπνια απο της 7 ωρα και εχω κανει 5 εμετους. δεν παλευεται τοση ναυτια.. οτι κ να κανω το βγαζω.. δεν αντεχωω.. τουλαχιστον ξερω οτι ειναι το μωρακι μ καλα..

αλλα προσπαθω και ειμαι ολη μερα με ζαλαδες κ ναυτιες.κ απο την στιγμη που μπηκα στο 3ο κανω εμετους καθε πρωι..

Expand  

ωχ κοριτσι μου υπομονη..ο γιατρος τι σου λεει; γιατι δεν παιρνεις κατι για τη ναυτια; εννοω καποιο σκευασμα.

Δημοσίευση
  στις On 25/6/2018 at 9:36 ΠΜ, ο/η Μελούλα είπε:

ωχ κοριτσι μου υπομονη..ο γιατρος τι σου λεει; γιατι δεν παιρνεις κατι για τη ναυτια; εννοω καποιο σκευασμα.

Expand  

ελα αγαπημενο μ..

παιρνω primperan.

αστα σου λεω ενα χαλι.. ο γιατρος μ λεει αφου εχω μονο το πρωι τοτε ολα καλα.. η απαντηση τ ειναι το μωρο σου μεγαλωνει κ ειναι καλα..❤❤

προσπαθωω και περιμενω να περασει ο καιρος..???

Δημοσίευση
  στις On 25/6/2018 at 10:33 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

ελα αγαπημενο μ..

παιρνω primperan.

αστα σου λεω ενα χαλι.. ο γιατρος μ λεει αφου εχω μονο το πρωι τοτε ολα καλα.. η απαντηση τ ειναι το μωρο σου μεγαλωνει κ ειναι καλα..❤❤

προσπαθωω και περιμενω να περασει ο καιρος..???

Expand  

καταλαβα..υπομονη....τρωγε υποβρυχιο αν σε ανακουφιζει..νερακι πολυ να πινεις μην αφυδατωθεις κοριτσι μου..το μπεμπε ειναι καλα και ξερεις τι κανει ε; σου δινει δειγματα με τον εμετο, γιατι εσυ αν δεν ειχες εστω ενα ενοχλητικο συμπτωμα θα αγχωνοσουν ?

φιλακια!! ??

Δημοσίευση
  στις On 25/6/2018 at 2:15 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

καταλαβα..υπομονη....τρωγε υποβρυχιο αν σε ανακουφιζει..νερακι πολυ να πινεις μην αφυδατωθεις κοριτσι μου..το μπεμπε ειναι καλα και ξερεις τι κανει ε; σου δινει δειγματα με τον εμετο, γιατι εσυ αν δεν ειχες εστω ενα ενοχλητικο συμπτωμα θα αγχωνοσουν ?

φιλακια!! ??

Expand  

χαχαχα

ναι ναι

αφου νε ξερεις τωρα..!

καλια να ταλαιπωρουμε και να ειναι καλα το μωρο μ..!!

γιατι δυσκολευτηκαμε.. μας ζορισε λιγο το νινι μας να ερθει στη ζωη μας.. και ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει..!!❤❤

Δημοσίευση
  στις On 25/6/2018 at 2:22 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

χαχαχα

ναι ναι

αφου νε ξερεις τωρα..!

καλια να ταλαιπωρουμε και να ειναι καλα το μωρο μ..!!

γιατι δυσκολευτηκαμε.. μας ζορισε λιγο το νινι μας να ερθει στη ζωη μας.. και ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει..!!❤❤

Expand  

Τότε καταλαβαίνω..κοιτα να το απολαύσεις!! Μετα τους εμετούς βέβαια θα σου φαίνεται ούτως ή άλλως παράδεισος η εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση

τι εγινε κοριτσια τι κανετε; ασχολουμαι ολο με το αλλο θεμα που βρισκω (ελπιζω) το φυλο του μωρου και αυτο το θεμα βουλιαξε...πώς ειστε; απο συμπτωματα; ποσο ειστε τωρα; εγω ειμαι 11+2 και περιμενω με αγωνια την αυχενικη σε 10 μερουλες!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!! 10+2 εγώ.. ξεκίνησαν οι ξινίλες από εχθες και λίγη καούρα.. κατά τα αλλά μόνο κούραση Νοιώθω .. δεν έχω κάνει ούτε έναν εμετό.. αύριο θα πάμε στο γιατρό να δούμε το μωρό μας και να κλείσουμε ραντεβού για την αυχενική... άντε επιτέλους να ηρεμήσω !!! Την αυχενική θα την πάρουμε και σε dvd? Γνωρίζεις @Μελούλα;;

Δημοσίευση
  στις On 26/6/2018 at 8:00 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Καλησπερα!! 10+2 εγώ.. ξεκίνησαν οι ξινίλες από εχθες και λίγη καούρα.. κατά τα αλλά μόνο κούραση Νοιώθω .. δεν έχω κάνει ούτε έναν εμετό.. αύριο θα πάμε στο γιατρό να δούμε το μωρό μας και να κλείσουμε ραντεβού για την αυχενική... άντε επιτέλους να ηρεμήσω !!! Την αυχενική θα την πάρουμε και σε dvd? Γνωρίζεις @Μελούλα;;

Expand  

Ειναι αναλογα πού θα την κάνεις. Κάποια κέντρα όπως η βιοϊατρική νομίζω, εχω διαβασει κάπου, πρέπει να δίνουν αν ζητήσεις.. Εμενα κανει ο γυναικολογος μου ειναι πιστοποιημενος για ολο τον προγεννητικό έλεγχο, οποτε δεν δίνει dvd, αλλα τραβάει σε καθε υπέρηχο ο άντρας μου ? για να χαζεύουμε σπίτι μετα ?

Δημοσίευση
  στις On 26/6/2018 at 2:45 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

τι εγινε κοριτσια τι κανετε; ασχολουμαι ολο με το αλλο θεμα που βρισκω (ελπιζω) το φυλο του μωρου και αυτο το θεμα βουλιαξε...πώς ειστε; απο συμπτωματα; ποσο ειστε τωρα; εγω ειμαι 11+2 και περιμενω με αγωνια την αυχενικη σε 10 μερουλες!!

Expand  

Καλησπέρα!! Εγώ από συμπτώματα δεν έχω τίποτα.. Οι εμετοί κράτησαν 2 μέρες και τέλος. Κάτι ενοχλήσεις στο στομάχι μόνο. Απλά έχω παρατηρήσει ότι είμαι πολύ κυκλοθυμικη ρε κορίτσια. Δεν έχω καθόλου υπομονή. Περναει και η μικρή μου μια φάση που θέλει να είναι συνέχεια μαζί μου και ώρες ώρες δεν μπορώ.. Δεν ξέρω αν οι ορμόνες έχουν επηρεάσει και καμία άλλη από εσάς σε αυτό το επίπεδο.. 

Δημοσίευση
  στις On 26/6/2018 at 9:27 ΜΜ, ο/η asda είπε:

Καλησπέρα!! Εγώ από συμπτώματα δεν έχω τίποτα.. Οι εμετοί κράτησαν 2 μέρες και τέλος. Κάτι ενοχλήσεις στο στομάχι μόνο. Απλά έχω παρατηρήσει ότι είμαι πολύ κυκλοθυμικη ρε κορίτσια. Δεν έχω καθόλου υπομονή. Περναει και η μικρή μου μια φάση που θέλει να είναι συνέχεια μαζί μου και ώρες ώρες δεν μπορώ.. Δεν ξέρω αν οι ορμόνες έχουν επηρεάσει και καμία άλλη από εσάς σε αυτό το επίπεδο.. 

Expand  

εννοια σου..κι εγω εχω κατι νευρα..προσπαθω να το ελεγχω..ορμονες τι να κανεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...