Μετάβαση σε περιεχόμενο

Andora

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  37
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με Andora

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Andora

  Απόβολες και Αντιπυρηνικά αντισώματα

  Καλημέρα, σ’ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! έχεις δίκιο, ο γιατρός ξέρει καλύτερα από όλους μας.. στο μικροβιολογικό εργαστήριο που τις έκανα, μου είπαν μόνο πως είναι οριακά θετικό, που σημαίνει πως μπορεί να έχω κάποιο αυτοάνοσο. Όπως και να’χει σ’ευχαριστώ για το χρόνο σου🙂
 2. Γεια σας κορίτσια! Ξεκίνησα αυτό το θέμα γιατί μόλις πήρα τα αποτελέσματα της εξέτασης αντιπυρηνικών αντισωμάτων. Έχω ιστορικό 2 αποβολών 1ου τριμήνου για αυτό και έκανα όλο το πακέτο θρομβοφιλίας μαζί και τα αντιπυρηνικά. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν 1/160 (στικτός) έτσι γράφει, με φυσιολογικά όρια το 1/160. Ο γιατρός μου λείπει διακοπές και γυρνάει σε λίγες μέρες και για αυτό είπα να ρωτήσω, μήπως κάποια από εσάς ξέρει τί μπορεί να σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Αν κάποια έχει παρόμοια αποτελέσματα ή γνωρίζει κάτι, θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια της. Να είστε καλά!!
 3. Andora

  Εξωσωματική στο EMBRYOLAB!γνώμες..

  Καλησπέρα! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα να κρατήσεις το μωράκι σου στα χέρια σου!! εγώ δεν έχω κάνει εξωσωματική, ωστόσο επισκέφτηκα το εν λόγω κέντρο πριν από 2 εβδομάδες, λόγω 2 παλίνδρομων που βίωσα φέτος. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια μου είπε ο γιατρός πως δεν χρειάζεται να κάνω εξωσωματική ακόμα, μου έγραψε κάποιες εξετάσεις και με συμβούλεψε. Έχω όμως μια γνωστή μου, η οποία πήγε σε πολλά κέντρα, είχε 1αποβολή και μετά δεν μπορούσε να μείνει έγκυος φυσιολογικά. Και πήγε σε αυτό το κέντρο και πριν λίγες εβδομάδες γέννησε! Είναι πολύ ευχαριστημένη, αυτή μου το πρότεινε. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!
 4. Andora

  Εγκυος ενα μηνα μετα απο παλινδρομη

  Μακάρι.. σου το εύχομαι ολόψυχα!! Πότε θα πας στο γιατρό;
 5. Andora

  Εγκυος ενα μηνα μετα απο παλινδρομη

  Ναι δυστυχώς.. η πρώτη στην 11η εβδομάδα, με απόξεση και η 2η στην 7η εβδομάδα χωρίς απόξεση.. δεν ξέρω ακόμα από τί ήταν. Έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας και σε λίγο καιρό θα κάνω καρυότυπο, να δω μήπως γονιδιακά κάτι δεν πάει καλά.. χαίρομαι πολύ για σένα όμως!! Πώς είσαι;
 6. Andora

  Εγκυος ενα μηνα μετα απο παλινδρομη

  Καλημέρα! Λυπάμαι πολύ για αυτό που έζησες..εύχομαι ολόψυχα να διπλασιαστεί η χοριακή σου και να πάνε όλα καλά!! Είναι απόλυτα λογικό να αγχώνεσαι..σε καταλαβαίνω, γιατί πριν ένα μήνα βίωσα 2η αποβολή και είναι πολύ ενθαρρυντικό που έμεινες αμέσως έγκυος! Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτη, προσπαθήσατε αμέσως η ήταν τυχαίο; Σε ρωτάω για να πάρω κουράγιο και εγώ..
 7. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Σε βοήθησε ψυχολογικά το διάλειμμα που κάνατε; Γιατί εμένα με τρελαίνει..νιώθω πως πάει όλο και πιο μακριά το όνειρο μου..και προσπαθώ να μην αγχώνομαι, να μην υπολογίζω τις γόνιμες μέρες αλλά δεν τα κατεφέρνω και με παίρνει από κάτω..
 8. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Καλησπέρα! Να σου πω την αλήθεια, πέρα από τον προγεννητικό έλεγχο που είναι απαραίτητος όταν μείνεις έγκυος, εγώ μετά την αποβολή έκανα μόνο εξέταση για θρομβοφιλία. Ο γυναικολόγος μου μου είπε πως υστεροσκόπηση κάνεις για να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα στη μήτρα. Μου είπε όμως πως συνήθως αν υπάρχει κάτι φαίνεται λίγο από τον υπέρηχο. Τώρα δεν ξέρω αν κάποια κοπέλα είχε βρει κάτι ενώ δεν φαινόταν τίποτα από τον υπέρηχο. Στη σαλπιγγογραφία, μου είπε πως βρίσκεις ανατομικές διαταραχές οι οποίες συνήθως δεν σ’αφήνουν να συλλάβεις, όχι πως κάνεις αποβολές. Η υστεροσκόπηση ωστόσο, είναι στις προτεινόμενες από τον γιατρό μου εξετάσεις. Απλά δεν έχω αποφασίσει αν θα την κάνω. Ξέρεις τί μου κάνει εντύπωση; Ότι συνήθως όσες κάνουν τις εξετάσεις δεν βρίσκουν τίποτα. Ή βρίσκουν θρομβοφιλία ή κάτι Ενδοκρινολογικό όπως θυρεοειδή. Πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία αποβολή;
 9. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Γλυκιά μου είχες βρει κάτι ή στο έδωσε προληπτικά ο γιατρός σου;
 10. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σου...ελπίζω σύντομα να έρθει εύκολα και απλά χωρίς εξετάσεις και άγχος... Λες και εγώ με μία απόξεση και μια αυτόματη αποβολή να χρειάζεται να κάνω υστεροσκόπηση; Απλά εγώ δεν είχα πρόβλημα στην εμφύτευση αλλά στην ανάπτυξη.. σίγουρα πάντως θα είναι χρήσιμο για να έχουμε μια εικόνα της μήτρας όπως λες.. Για να καταλάβω, χωρίς να έχεις σάκχαρο μπορεί να επηρεάζει;
 11. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  @antzy9 λυπάμαι πολύ για τις ατυχίες που είχες....εύχομαι ολόψυχα εάν δεν έχεις ήδη, να αποκτήσεις σύντομα ένα υγιές παιδάκι που θα φέρει το χαμόγελο στη ζωή σας. Τί είναι οι συμφύσεις; γιατί δεν γνωρίζω..
 12. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Εμένα ο δικός μου γιατρός δεν λέει πως είναι τυχαίο, κάθε άλλο. Επιμένει πως πρέπει να κάνουμε εξετάσεις. Κι εγώ θέλω να το ψάξω αλλά εντός Ορίων. Και το λέω αυτό όχι γιατί είμαι ανεύθυνη αλλά γιατί αγχώνομαι με όλες αυτές τις εξετάσεις. Και την 1η φορά με άγχωσαν, και φοβόμουν πως το άγχος θα με επηρεάσει και δεν θα μπορέσω να μείνω έγκυος.. Θα ρωτήσω την αιματολόγο και θα δω πώς θα με κατευθύνει. Εμένα δεν μου έδωσε τίποτα από αυτά ο γυναικολόγος. Και όταν είχα αιμορραγία τα ουτρατζεστάν του τα ζήτησα εγώ. Επέμενε πως δεν ήταν ανάγκη, πως ότι είναι να γίνει θα γίνει..
 13. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Κορίτσια πόσο σας κόστισαν αυτές οι εξετάσεις;
 14. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι γερό! Είναι πολύ ενθαρρυντικό που είχες επιτυχή εγκυμοσύνη μετά τις αποβολές! Στην εγκυμοσύνη σου έκανες ενέσεις (inohepp) προληπτικά λόγω του γονιδίου που ήσουν ετερόζυγη; Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν μετά από κάτι τέτοιο απευθύνεσαι αποκλειστικά σε αιματολόγο ή γίνεται σε συνεργασία με τον γυναικολόγο σου. Εγώ μαζί με τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας έκανα και εξέταση για Λύκο, η οποία ήταν φυσικά αρνητική. Κάποιοι μου είπαν πως τις περαιτέρω εξετάσεις τις κάνεις συνήθως μετά από 3 αποβολές και ότι στις 2 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι τυχαίο. Εγώ σκέφτομαι να κάνω καρυότυπο ζεύγους για αρχή, αλλά είμαι λίγο προβληματισμένη..πάντως σκέφτομαι να πάω στη γιατρό που μου είπες και να επισκεφτώ και έναν γυναικολόγο που ειδικεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
 15. Andora

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Εγώ είμαι 26 και φρέσκοπαντρεμένη επίσης! Και εμείς προσπαθούμε ένα χρόνο περίπου. Την 1η φορά έμεινα έγκυος μετά από 3 μήνες προσπαθειών και τη 2η μετά από 4 μήνες. Στην αρχή βέβαια δεν προσπαθούσαμε συστηματικά μετρώντας τις γόνιμες μέρες. Την 1η φορά ήμουν τυχερή γιατί είχαμε μόνο 4 επαφές μέσα στο μήνα. Τη 2η φορά, άρχισα να μετράω τις μέρες και να έχουμε επαφές σχεδόν κάθε 2 μέρες. Τότε ξανά έμεινα έγκυος. Κι εσύ πρέπει να έμεινες εύκολα έγκυος, σχεδόν τους ίδιους χρόνους έχουμε, και στις εγκυμοσύνες και στις αποβολές δυστυχώς.
×