Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καταλάθως πάτησα πάνω στα αστεράκια και έβαλα ένα αστεράκι ως βαθμολογία στη συζήτηση sorry 😁  Κορίτσι μου αφού το βρήκατε τι έφταιγε τόσο καιρό τώρα θα έχετε έναν μπούσουλα ώστε να συνεχίσετε πιο στοχευμένα. Και πλέον με τη βοήθεια των γιατρών σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση! Αρκεί να βρείτε κάποιον σωστό και εξειδικευμένο για να μην χάνετε τσ΄άμπα χρόνο. 
    • Κορίτσια όσες έχετε εμπειρία με πρόκληση με Femara πως αισθανόσασταν; @Eirin εσυ που έπαιρνες Clomid ? @pennaki εσυ? Κάποια άλλη που θέλει να μας πει;   Νιώθω κάπως περίεργα, δεν ξέρω εάν φταίει κάτι άλλο αλλά γενικά ζάλη, κόπωση όλη μέρα, υπνηλία (κοιμάμαι μεσημέρι αμέσως μόλις γυρίζω από τη δουλειά ενώ δεν κοιμόμουν ποτέ)…  Φτανουν οι μέρες για την ενεσούλα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά γενικά νιώθω περίεργα κι έχω κακό προαίσθημα.. Ότι όλα τα κάνω τζάμπα.. Ότι δε θα τα καταφέρω…  @pennaki καλή επιτυχία με την εξωσωματική σου! 
    • Η ovitrelle δρα συνήθως 36 ώρες αφότου την κάνεις. Δλδ αν την έκανες Τετάρτη βράδυ στις 10, αναμένεις ωορρηξια την Παρασκευή κατά τις 8 το πρωι. Γι αυτό σας ειπε να έχετε επαφές για 3 μέρες. Δεν είμαστε ρολόι βεβαια. Μπορει να γινει κ λιγο νωριτερα ή λιγο αργοτερα η ωορρηξια. Εμενα μου εχει τύχει. Απλως υποτιθεται οτι με την οβιτρελ το ελεγχεις. Κ εφόσον το σπέρμα- αν είναι δυνατο και γερο-  ζει αρκετές ώρες μέσα στη μητρα, έχεις αυξημένες πιθανότητες τις ημέρες αυτές, ακόμη κ αν δεν έκανες και τις τρεις μέρες επαφές! Εύχομαι να πετύχετε! 
    • @Maria98αμα σου πω και γω αυτο ψάχνω αυτές τις μέρες? Στα κορίτσια δ ειχα. Ειχα βολευτεί με τ καροτσι. Εβγαινα, κοιμοταν, το φορτωνα κ με ψωνια. Τωρα σκέφτομαι να πάρω για τις μετακινήσεις π δ υπάρχει περιπτωση να κάτσω κάπου. Πχ μέχρι να πάω να πάρω τ παιδια απο τ σχολειο. Έχει αρχίσει να μ τη δίνει η κλεισουρα. Βαρέθηκα να καθομαι. Είμαι κ μονη μ ολη μερα. Αντε να περάσουν οι μέρες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...