Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα ειμαι 8+4. Σύμφωνα με τον υπέρηχο έχω πητ 26/4. Εγώ σήμερα κουράστηκα πολύ και τώρα στο μπάνιο είδα ροζ υγρά στο εσώρουχο και στο σκούπισμα και αγχώθηκα πολύ
Αν έχω και αύριο το πρωί θα πάρω τηλ τον γιατρό μου
Ναι το πήρα αν εννοείς αυτό, έκαναν όλα τα χαρτιά από την κλινική. Τότε ήταν 2000 για κάθε παιδι τώρα νομίζω 2000 το πρώτο κ 2400 το δεύτερο;; Επειδή είπες για ΜΕΝΝ κλπ ΑΝ και ξανά λέω ΑΝ χρειαστεί που δε θα χρειαστεί τα στέλνεις κατευθείαν Ιπποκράτειο τα μωρά, δε μιλάω μόνο για το κόστος που είναι σημαντικό αλλά το κυριότερο είναι η εμπειρία των γιατρών!!
@Sia A Κορίτσι μου γλυκό είναι πολύ ευχάριστο που πάρα τη στεναχώρια σας, είστε ενωμένοι σαν γροθιά κ αγαπημένοι. Είναι το πιο σημαντικό. Το ξεκαθάρισμα που κάνατε χρειαζόταν, να σας αφήσουν όλοι ήσυχους, ότι θέλετε θα κάνετε, δική σας είναι η ζωή. Εύχομαι να πάρετε τα πάνω σας σύντομα κ να βρεθεί λύση για το οικονομικό. Εγώ στο ενδιάμεσο θα έψαχνα για τα δημόσια νοσοκομεία, ίσως έκλεινα κ ραντεβού γιατι θα έχουν καθυστέρηση ούτως ή άλλως κ θα ειστε πάλι έτοιμοι έως αποφασίσετε τι θα κάνετε μετά τα ραντεβού. Σου μιλάει μια 40χρονη, με άντρα 51 ετων, που τωρα καταφέραμε να κυοφορω το πρώτο μας μωράκι. 😊
@melitiniღ κοριτσάκι μου γλυκό ξάπλα κ πάλι ξάπλα κ ηρέμησε, δεν είναι τίποτα. Εγώ το έπαθα τον Ιούλιο που πήγα 2 μέρες συνεχόμενα στα μαγαζιά. Πήρα τον γιατρό μου είπε δεν είναι τίποτα. Πήγα για υπέρηχο γιατί δεν μπορούσα να ηρεμήσω κ είπε πάλι ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, μια μικρή αποκόλληση πλακούντα κ να ξεκουράζομαι κ να ξαπλώνω. Σου στέλνω την αγάπη τη δική μου κ του μικρού μας αβοκαντακου μας!! 😊😘
Κορίτσια συγγνώμη που δυσκολεύομαι να παρακολουθώ τα πάντα στην ομάδα. Διαβάζω συγχρόνως κ δεν μπαίνω καθημερινα κ μετά δεν μπορώ να το μαζέψω. Όμως στέλνω σε όλες τη θετική μου ενέργεια!!! 💕💕💕
Το Σαλοσπίρ το χρειάζεσαι; Ή το παίρνεις προληπτικά ;
περαστικά εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου να σταματήσει το αίμα να μπορέσεις να πας σπίτι σου