@Sofi1987κανινικα χοριακη κανεις τηβ 1η μέρα καθυστερησης, ούτε καν την αναμενομενη. Εγω τη μερα π περιμενα περιοδο, 14η μερα μετα τ θετικο τεστ είχα χοριακη 47 μοναδες. Γνωμη μ κανε αύριο ένα τεστ, να δεις αν έχει διαφορά, π θα έχει σίγουρα κ τριτη κανεις πάλι.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα…
Να σου πω μόνο πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και τα νούμερα είναι απλώς νούμερα.
Κράτα την πίστη σου, δώσε χρόνο στο σώμα σου και μέχρι την Τρίτη να φροντίζεις τον εαυτό σου με αγάπη και ηρεμία. Εύχομαι ολόψυχα η επανάληψη να σου φέρει το χαμόγελο που περιμένεις!
Κοριτσια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες και τις θετικές σκεψεις σας!!!
Σημερα ειμαι μαλλον 12 μερες απο την ωορρηξια (μπορει και 13 ομως) και η χοριακη μου ειναι μολις 26, προγεστερονη 12.
Ειναι μικρη και το περιμενα, αλλα μου φερνει αναμνησεις απο τη βιοχημικη. Θα παω για επαναληψη την Τριτη και ευχομαι να δω ενα μεγαλυτερο νουμερο
Καλη ανασταση και παλι σε ολες!
Τι ομορφο, συγκινητικό και αισιόδοξο μηνυμα @Mantarini μου, μιλησε στην καρδια μου και σιγουρα και στις καρδιες ολων των κοριτσιών ❤️
Καλη ανασταση σε ολες και στις οικογενειες σας με υγεια, το σημαντικότερο αγαθο!
Κορίτσια μου καλησπέρα, εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!!
Μεγάλο Σάββατο σήμερα και αν κάτι έχω μάθει από την πορεία μου, είναι ότι η μητρότητα και η επιθυμία για ένα παιδάκι γεμίζει την καρδιά μας με μια αγάπη που δεν έχει όρια, αλλά και με μια ευαλωτότητα που σπανίως συναντάμε αλλού. Παρά τις δυσκολίες, τις απογοητεύσεις και τις στιγμές που νομίζουμε πως το όνειρο φεύγει μακριά, η δύναμη που κρύβεται μέσα μας είναι απίστευτη.
Όταν η επιθυμία είναι τόσο βαθιά και η αγάπη τόσο μεγάλη, το σύμπαν ακούει. Ίσως όχι πάντα με τον ρυθμό που θέλουμε, αλλά το όνειρο παραμένει εκεί, ζωντανό. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να το κρατήσουμε κοντά στην καρδιά μας.
Όσο κι αν δεν είναι εύκολο, όσο κι αν η αναμονή μας γεμίζει με άγχη και αβεβαιότητες, ας θυμόμαστε πως το ταξίδι της μητρότητας, ακόμα και αν δεν είναι πάντα με τον τρόπο που περιμέναμε, είναι γεμάτο μαγεία και αγάπη. Κάθε βήμα, κάθε στιγμή, είναι μέρος μιας ιστορίας που θα έχει το δικό της μοναδικό φως.
Όταν το θέλουμε με όλη μας την καρδιά, θα έρθει. Και αυτό το πιστεύω με όλη μου την ψυχή.
Μην ξεχνάτε να είστε τρυφερές με τον εαυτό σας και να δίνετε χώρο στα συναισθήματα. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά με υπομονή, πίστη και αγάπη για τον εαυτό μας και για τα παιδιά μας, όλα θα τα καταφέρουμε.
Είμαστε εδώ, όλες μαζί, να στηρίξουμε η μία την άλλη. 💜
Καλή Ανάσταση να έχουμε και θα βρει η καθεμία το "φως" της