Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sia A μου λυπάμαι τόσο πολύ! Δεν έχω λόγια να σε παρηγορήσω. Είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να βάλεις ένα τέλος τόσο ξαφνικά. Όμως το βασικό τώρα είναι να ηρεμήσει η ψυχούλα σας, να μείνετε δυνατοί και ενωμένοι με τον αντρούλη σου και να προχωρήσετε παρακάτω τη ζωή σας. Το ξέρεις, δεν είστε οι μόνοι που έχετε καθ' έξιν αποβολές, δυστυχώς συμβαίνει συχνά, απλά υποτίθεται ότι στην εξωσωματική οι περισσότεροι παράγοντες προλαμβάνονται. Γι' αυτό είναι ν' απορεί κανείς γιατί σου συμβαίνει το ίδιο συνεχώς... Αν κάποια στιγμή βρείτε τη δύναμη και τη θέληση να συνεχίσετε, αξίζει, πιστεύω να περάσετε από το τμήμα καθ' έξιν αποβολών του Έλενα, μήπως πάρετε κάποιες απαντήσεις. Πολλές κοπέλες βοηθήθηκαν εκεί. Ξέρω ότι δεν είστε στην Αθήνα, παρολ' αυτά έχε το στο νου σου. Κι από εμάς εδώ, ό,τι θέλεις. Κάτι υπάρχει που πρέπει να βρεθεί, δεν μπορεί να είναι καρμικό να μην κάνετε παιδί στην ηλικία σου και με καλές ορμόνες. Έχεις χρόνο ακόμη. Ξεκουράσου, φρόντισε τον εαυτό σου. Κι εύχομαι να πάρετε την καλύτερη για εσάς απόφαση. Να είστε υγιείς και αγαπημένοι πάνω απ' όλα❤️
    • Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου.. Δεν περιμενα αυτη την καταληξη. Οτι αποφασισεται για σας και θεωρειται οτι ειναι καλυτερο... Στεναχωρηθηκα αν και δεν σε γνωριζω. Ευχομαι στο μελλον να συνεχισεις. Ποτε δεν ξερεις!
    • Παντως για τα φαγητα που λεγατε εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα ετρωγα τα παντα και μεγαλες ποσοτητες απο την αρχη. Τωρα εχει τελειωσει το πρωτο τριμηνο και ακομη κιλα δεν πηρα. Καμια σχεση η πρωτη με την δευτερη φορα. Αλλα ας πουμε σημερα πηγαμε παραλια κ πηρα μια φρουτοσαλατα. Προσπαθησα να μην φαω τα φρουτα με φλουδα. Βλακεια εκανα λετε?
    • μου ειχε δωσει ο γυναικολογος ενα σιροπι για τις ναυτιες αλλα να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυ με τα χαπια κ ολα αυτα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και το πηρα μονο μια φορα. κατα τα αλλα απλα κανω υπομονηηη ποοοσο σε νιωθω για τον χειμωνα. κ εγω το ιδιο. το σιχαινομαι το καλοκαιρι κ δεν αντεχω καθολου την ζεστη και γενικα αυτη την ατμοσφαιρα. κρυο κ ξανα κρυο 😅
    • δεν την παλευω ιδιαιτερα αλλα ευτυχως ειμαι στο πατρικο μου εδω κ 3 μηνες γιατι ο αντρας μου λειπει για 5 μηνες εξωτερικο για δουλεια κ εγω μεγαλη βοηθεια απο τους δικους μου. Λιγο τα σηκωματα και οι αγκαλιες με  αγχωνουν αλλα οπως κ να το κανεις δεν μπορω να τις αποφευγω συνεχεια. Περναει ο δικος μου και μια προσκολληση τωρα τρομερη και με ζηταει συνεχως.. ελπιζω να μην προκαλλω καποιο κακο στο μωρακι με τα σηκωματα που κανω 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...