Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ο αιματολόγος δεν μου έκανε καμία εξέταση. Το ραντεβού στην ουσία έγινε διαδικτυακά γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον Αθήνα που είναι αυτός και απλά του έστειλα ότι εξετάσεις αίματος έχω κάνει μέχρι τώρα. Βρήκα όσο πιο παλιές μπορούσα να στείλω μέχρι τις πιο καινούριες και όλους τους υπερήχους που πρόλαβα να κάνω με το μωράκι μου & μου είπε ότι δεν δείχνει τπτ ανησυχητικό για να μπω στη διαδικασία να κάνω περετέρο εξετάσεις για θρομβοφιλία. Τώρα τι να πω, δεν ξέρω... θα πάω για ετ έτσι και αυτή τη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Φίλη μου από φυσική σύλληψη η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή, δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει καμιά εξέταση παραπάνω και έμεινε ξανά έγκυος στη δεύτερη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν πήρε πότε ούτε σαλοσπίρ, ούτε ενέσεις αντιπικτικές. Οπότε όντως όλα αυτά μπορεί να οφείλονται σε τυχαία γεγονότα.
    • Καλημέρα κορίτσι!! Στην αυχενική μετράνε το μέγεθος του εμβρύου οπότε έτσι βγαίνει και η Πητ. Αντίστοιχα και ο γιατρός σε καθιερωμένο ραντεβού το κάνει. Ναι ρώτησε τον.  Τώρα όσον αφορά τις εβδομάδες όταν είσαι 12+1 μέχρι 12+6 ουσιαστικά διανύεις την 13η και όταν έρχεται η μέρα 13+0 έχεις κλείσει την 13η και πας στην 14η. Νομίζω έτσι είναι. 
    • Καλεεε τι 80 εκατοστά 8 μηνών; Ζωή να έχει το παιδάκι!! Απίστευτος!!!!  Εμεις εχθές πήγαμε παιδίατρο γιατί η μπεμπουλα μας έκλαιγε έτσι ξαφνικά και σπαρακτικά, ειδικά όταν έκανε κακά και και μας είπε ότι μάλλον έχει καμία ιωσουλα και την πονάει η κοιλιτσα της.. μας έδωσε προβιοτικά της έδωσα 2 εχθές και σήμερα είναι μια χαρά δόξα το θεό. Έκανε πολλά κακά μέσα στην μέρα και μετά τα προβιοτικά δεν ξαναεκανε και έκανε σήμερα το πρωί χωρίς κλάμα! Οπότε όλα καλά!!!! Μας είπε κιόλας ότι έχουν φουσκώσει τα πάνω ούλα και πως σίγουρα νιώθει και από αυτό ενόχληση!!
    • Εμένα βρε κορίτσια πως τα υπολόγισε έτσι αυτός ο γιατρός και θα με στείλει για αυχενική 12+ εβδομάδων... Εντάξει μέσα στα όρια είναι αλλά εδώ ακούσει ότι καλύτερα βγαίνει η αυχενική 11+.  Πολλές βλέπω με κοριτσάκι το πρώτο! Έχει καμία αγοράκι να μας πει τι συμπτώματα είχε; 🤣
    • Δεν ξέρω ρε συ... Κι εμένα έτσι μου λένε... Εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω ακριβώς. Το μόνο που δεν έχω είναι αιματακι που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη, που άκουσα ότι αυτό συμβαίνει αν έχεις κορίτσι.  Θα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες 🤣
  • Προσθήκη...