Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι!! Στην αυχενική μετράνε το μέγεθος του εμβρύου οπότε έτσι βγαίνει και η Πητ. Αντίστοιχα και ο γιατρός σε καθιερωμένο ραντεβού το κάνει. Ναι ρώτησε τον.  Τώρα όσον αφορά τις εβδομάδες όταν είσαι 12+1 μέχρι 12+6 ουσιαστικά διανύεις την 13η και όταν έρχεται η μέρα 13+0 έχεις κλείσει την 13η και πας στην 14η. Νομίζω έτσι είναι. 
    • Καλεεε τι 80 εκατοστά 8 μηνών; Ζωή να έχει το παιδάκι!! Απίστευτος!!!!  Εμεις εχθές πήγαμε παιδίατρο γιατί η μπεμπουλα μας έκλαιγε έτσι ξαφνικά και σπαρακτικά, ειδικά όταν έκανε κακά και και μας είπε ότι μάλλον έχει καμία ιωσουλα και την πονάει η κοιλιτσα της.. μας έδωσε προβιοτικά της έδωσα 2 εχθές και σήμερα είναι μια χαρά δόξα το θεό. Έκανε πολλά κακά μέσα στην μέρα και μετά τα προβιοτικά δεν ξαναεκανε και έκανε σήμερα το πρωί χωρίς κλάμα! Οπότε όλα καλά!!!! Μας είπε κιόλας ότι έχουν φουσκώσει τα πάνω ούλα και πως σίγουρα νιώθει και από αυτό ενόχληση!!
    • Εμένα βρε κορίτσια πως τα υπολόγισε έτσι αυτός ο γιατρός και θα με στείλει για αυχενική 12+ εβδομάδων... Εντάξει μέσα στα όρια είναι αλλά εδώ ακούσει ότι καλύτερα βγαίνει η αυχενική 11+.  Πολλές βλέπω με κοριτσάκι το πρώτο! Έχει καμία αγοράκι να μας πει τι συμπτώματα είχε; 🤣
    • Δεν ξέρω ρε συ... Κι εμένα έτσι μου λένε... Εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω ακριβώς. Το μόνο που δεν έχω είναι αιματακι που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη, που άκουσα ότι αυτό συμβαίνει αν έχεις κορίτσι.  Θα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες 🤣
    • Χαίρομαι που και ο δικός σου είναι υπέρ του φυσιολογικού 😊  Μάλλον 20/12 έχω. Περιμένω την αυχενική να μάθω σίγουρα γιατί είναι λίγο πίσω σε μέρες σχετικά με την τελευταία μέρα περιόδου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...