Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτροπή Πειραια

Recommended Posts

Καλησπέρα σας σε όλες τις μέλλουσες μανούλες αλλά και στις υπάρχουσες μανούλες!!κορίτσια όπως έχω γράψει και παλαιότερα εμείς θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική λόγω αζωοσπερμιας.Τη Πέμπτη θα περάσουμε Επιτροπή Πειραιά η ερώτηση μου είναι η εξης?καταρχήν αε ενημερώνουν για το αποτέλεσμα άμεσα?Επίσης έχω μαζέψει σχεδόν όλα τα χαρτιά με τη διαφορά ότι στις ορμονικές εξετάσειs ναι μεν έχει υπογραφή αλλά όχι σφραγίδα είναι συνεργαζόμενο με εοππυ Επίσης στη ληξιαρχική πράξη γάμου γράφει ότι κατοικούμε ο καθένας στο πατρικό του λέτε να έχουμε πρόβλημα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας σε όλες τις μέλλουσες μανούλες αλλά και στις υπάρχουσες μανούλες!!κορίτσια όπως έχω γράψει και παλαιότερα εμείς θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική λόγω αζωοσπερμιας.Τη Πέμπτη θα περάσουμε Επιτροπή Πειραιά η ερώτηση μου είναι η εξης?καταρχήν αε ενημερώνουν για το αποτέλεσμα άμεσα?Επίσης έχω μαζέψει σχεδόν όλα τα χαρτιά με τη διαφορά ότι στις ορμονικές εξετάσειs ναι μεν έχει υπογραφή αλλά όχι σφραγίδα είναι συνεργαζόμενο με εοππυ Επίσης στη ληξιαρχική πράξη γάμου γράφει ότι κατοικούμε ο καθένας στο πατρικό του λέτε να έχουμε πρόβλημα??

Καλη επυτιχια σε ολα !!!!!! Σου λενε αν περνας περιμενεις λιγο εξω και σου λενε μετα απο λιγο το αποτελεσμα!!! Για τον τοπο κατοικας δεν υπαρχει προβλημα  εγω θυμαμαι που μου το λεγανε σε καθε σελιδα υπογραφη και σφραγιδα  καλα αποτελεσματα!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Καλη επυτιχια σε ολα !!!!!! Σου λενε αν περνας περιμενεις λιγο εξω και σου λενε μετα απο λιγο το αποτελεσμα!!! Για τον τοπο κατοικας δεν υπαρχει προβλημα  εγω θυμαμαι που μου το λεγανε σε καθε σελιδα υπογραφη και σφραγιδα  καλα αποτελεσματα!

ευχαριστώ πολύ @love 30 και μετά από που περνούμε ότι χρειαστούμε?

Π.χ. τι να χρειαστεις απο φαρμακα? Καποια απο το φαρμακειο και αυτα της επιτροπης απο το φαρμακειο του εοπυυ!!! Αν εχεις εκκρεμοτητα απο χαρτια λογικα σου δινουν καποιο περιθωριο δεν το ξερω αυτο!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Π.χ. τι να χρειαστεις απο φαρμακα? Καποια απο το φαρμακειο και αυτα της επιτροπης απο το φαρμακειο του εοπυυ!!! Αν εχεις εκκρεμοτητα απο χαρτια λογικα σου δινουν καποιο περιθωριο δεν το ξερω αυτο!

οκ για να δουμε ήδη έχω δώσει για αυτά τα χαρτιά 300 ευρω σχεδόν.. το επίδομα αυτοί στο δίνουν? τα 350?

Το επιδομα τα πολλα αυτα λεφτα που μας δινουν πισω ενω εχουμε χαλασει χιλιαδες € (εμεις μεχρι στιγμης ειμαστε στα 25.000 αν θυμαμε καλα) τα περνεις απο το ικα εφοσον κανεις ωολυψια και εμβρυομεταφορα καταθετεις τα χαρτια θα σου δωσουνε και απο το κεντρο καποια και θα τα παρεις !!το χαρτι απο την επιτροπη να το βγαλεις και φωτοτυπια

στις πριν 12 ώρες, ο/η love30 είπε:

Το επιδομα τα πολλα αυτα λεφτα που μας δινουν πισω ενω εχουμε χαλασει χιλιαδες € (εμεις μεχρι στιγμης ειμαστε στα 25.000 αν θυμαμε καλα) τα περνεις απο το ικα εφοσον κανεις ωολυψια και εμβρυομεταφορα καταθετεις τα χαρτια θα σου δωσουνε και απο το κεντρο καποια και θα τα παρεις !!το χαρτι απο την επιτροπη να το βγαλεις και φωτοτυπια

Καλημέρα κοριτσάκι μου..στην ίδια Επιτροπή που θα περάσουμε για τα χάπια?

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου..στην ίδια Επιτροπή που θα περάσουμε για τα χάπια?

Μια επιτροπη αυτη ειναι δεν ειναι αλλη περνας σου λενε αν περασες και σου γραφουν οκ για τις μοναδες που θα παρεις !!με αυτο το χαρτι μετα θα πας στο φαρμακειο του εοπυυ για να παρεις τα φαρμακα!τα υπολοιπα θα σου τα γραψει ο γιατρος στο βιβλιαριο και θα πας στο φαρμακειο σου να τα παρεις! Και καλη αρχη να εχεις!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

οκ για να δουμε ήδη έχω δώσει για αυτά τα χαρτιά 300 ευρω σχεδόν.. το επίδομα αυτοί στο δίνουν? τα 350?

πριν λιγες μερες πηρα 352 ευρω επιδομα

στις πριν 21 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Επειδή  κι εγώ από Πειραιά θα περάσω επιτροπή έχει μεγάλη λίστα αναμονής;;;

στις πριν 16 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Επειδή  κι εγώ από Πειραιά θα περάσω επιτροπή έχει μεγάλη λίστα αναμονής;;;

Καλημέρα κορίτσι μου ποτέ πρέπει να περάσεις??

στις πριν 23 ώρες, ο/η antzy9 είπε:

πριν λιγες μερες πηρα 352 ευρω επιδομα

Στην επιτροπή που πέρασες για τα φάρμακα πας και τα δικαιολογητικά για το επίδομα?

Καλημέρα κορίτσια έκλεισε ο φακελος όλα έτοιμα έχω μια μικρή αγωνία ..πιστευω ότι δε θα μας κόψουν ερώτηση γνωρίζει κάποια που είναι ακριβώς η Επιτροπή?Πειραιά?

@Μπεμπελουκα για το επίδομα θα πας στον ΕΟΠΠΥ που ανήκεις, όχι στην επιτροπή που θα περάσεις τωρα. Υπάρχει μια σελίδα στο ιντερνετ που εχει τις πληροφορίες. Αν τη βρω θα στο ποστάρω να το δεις.

Για την επιτροπή μεγαλη προσοχη να εχουν τα χαρτιά όπου χρειάζεται σφαργίδα "συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ" ή σφραγίδα του εργαστηριου που εκανες εξετασεις και από κατω με το χερι να γραψουν "συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ".

Καλή επιτυχία ευχομαι μεσα από τη καρδιά μου, ολα καλα θα πανε!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα κορίτσια έκλεισε ο φακελος όλα έτοιμα έχω μια μικρή αγωνία ..πιστευω ότι δε θα μας κόψουν ερώτηση γνωρίζει κάποια που είναι ακριβώς η Επιτροπή?Πειραιά?

καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@Μπεμπελουκα για το επίδομα θα πας στον ΕΟΠΠΥ που ανήκεις, όχι στην επιτροπή που θα περάσεις τωρα. Υπάρχει μια σελίδα στο ιντερνετ που εχει τις πληροφορίες. Αν τη βρω θα στο ποστάρω να το δεις.

Για την επιτροπή μεγαλη προσοχη να εχουν τα χαρτιά όπου χρειάζεται σφαργίδα "συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ" ή σφραγίδα του εργαστηριου που εκανες εξετασεις και από κατω με το χερι να γραψουν "συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ".

Καλή επιτυχία ευχομαι μεσα από τη καρδιά μου, ολα καλα θα πανε!

ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ποτέ πρέπει να περάσεις??

Θέλω να περάσω μέσα Ιουλίου... περιμένω να πάω στο γιατρό μου σε 2 εβδομάδες αλλά μάλλον τότε θα με βάλει να περάσω για να είναι έτοιμο και το δεύτερο σπερμοδιαγραμμα

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

Θέλω να περάσω μέσα Ιουλίου... περιμένω να πάω στο γιατρό μου σε 2 εβδομάδες αλλά μάλλον τότε θα με βάλει να περάσω για να είναι έτοιμο και το δεύτερο σπερμοδιαγραμμα

με το καλο ..η Επιτροπή αυτή προς το παρόν δεν έχει ανανέωση θητεία για ιούνιο λειτουργεί έως 28 Μαΐου πιστευω ότι μέχρι Ιούλιο θα είσαι οκ απλά να κάνεις συνέχεια δεν απαντούν κ εγω σφηναμπηκα κ μιλούσαμε προισταμενη

στις πριν 4 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Στην επιτροπή που πέρασες για τα φάρμακα πας και τα δικαιολογητικά για το επίδομα?

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ....διοτι ο καθε νομος δεν εχει κ επιτροπη.......πατρα επιτροπη και στον εοππυ μου κατοικιας το επιδομα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...