Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΒΟΗθΕΙΑ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποια να με βοηθήσει! Προσπαθώ δω και ένα χρόνο για παιδάκι Εδώ και τρεις μήνες το πάμε πιο στοχευμένα με τεστ ωορρηξίας. Η περίοδος μου  ερχόταν πάντα 15 με 16 μέρες μετά την ωορρηξία.Αυτον τον μήνα έχω φτάσει στην 18 μέρα και η περίοδος δεν έχει έρθει.Μπορει αυτό να είναι φυσιολογικό; Η υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα.Τεστ εγκυμοσύνης είχα κάνει 2 μέρες πριν ην καθυστέρηση και είχε βγει αρνητικό!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλησπέρα εγώ θα σου έλεγα να ξανά κάνεις ένας τεστ να σιγουρευτείς. Πότε τεστ πριν την καθυστέρηση δεν δείχνουν πάντα σωστά καλύτερα μετά από καθυστέρηση.. Καλή συνέχεια 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Πιο πολύ με ανησυχεί μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν έρχεται η περίοδος ενώ εγίνε η ωορρηξία.Επειδη δεν έχω κάνει σύμπτωμα δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης.Θα δω τις επομενες μέρες μήπως έρθει τελικά!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποια να με βοηθήσει! Προσπαθώ δω και ένα χρόνο για παιδάκι Εδώ και τρεις μήνες το πάμε πιο στοχευμένα με τεστ ωορρηξίας. Η περίοδος μου  ερχόταν πάντα 15 με 16 μέρες μετά την ωορρηξία.Αυτον τον μήνα έχω φτάσει στην 18 μέρα και η περίοδος δεν έχει έρθει.Μπορει αυτό να είναι φυσιολογικό; Η υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα.Τεστ εγκυμοσύνης είχα κάνει 2 μέρες πριν ην καθυστέρηση και είχε βγει αρνητικό!

Καλησπέρα κι εσένα!!!Μην σε αγχώνει η καθυστέρηση..Πρωτον υπάρχει πάντα η περίπτωση εγκυμοσύνης..Για μένα κανε ενα τεστακι εγκυμοσύνης ξανά,αν δεν σου έρθει η περίοδος...Και δεύτερον μπορεί η καθυστέρηση να οφείλεται και στο άγχος..Κι εμένα ο κύκλος μου διαταραχθηκε μετά που ξεκινήσαμε τις προσπαθείες..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rena88 είπε:

Καλησπέρα κι εσένα!!!Μην σε αγχώνει η καθυστέρηση..Πρωτον υπάρχει πάντα η περίπτωση εγκυμοσύνης..Για μένα κανε ενα τεστακι εγκυμοσύνης ξανά,αν δεν σου έρθει η περίοδος...Και δεύτερον μπορεί η καθυστέρηση να οφείλεται και στο άγχος..Κι εμένα ο κύκλος μου διαταραχθηκε μετά που ξεκινήσαμε τις προσπαθείες..

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Αυτό σκοπεύω να κάνω εάν δεν αδιαθετησω μέχρι την Δευτέρα.Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα γιατί διάβασα ότι πάντα η περίοδος έρχεται 12 με 16 μέρες μετά την ωορρηξία και αν αργήσει παραπάνω υπάρχει πρόβλημα. Τώρα θα δω τις επόμενες μέρες τι θα γίνει

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Για αρχή κάνε ένα τεστακι! !!πότε δεν ξέρεις! !!!

Έτσι λέω να κάνω αν δεν αδιαθετησω μέχρι την Δευτέρα!αλλιώς μάλλον κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Καλησπέρα, πρώτα απ' όλα σου εύχομαι να είσαι έγκυος? αν έκανες πολύ νωρίς το τεστ μπορεί να βγήκε αρνητικό...γιατι δεν συμβουλευεσαιι τον γυναικολόγο σου??

Είπα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα να κάνω Τεστ εγκυμοσύνης και αν βγει αρνητικό μετά  θα πάω στη γυναικολόγο μου γιατί κάτι θα έχω λογικά! Μέχρι την Δευτέρα κάνω υπομονή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Έκανες τεστακι τελικά? ???

Καλησπέρα!όχι περίμενα και σήμερα μήπως αδιαθετησω αλλά κιμά τίποτα!πήγα και πήρα ένα τεστ  self clear θα το κάνω αύριο πρωί!λογικά αν είμαι έγκυος σίγουρα θα δείξει!αύριο είναι στην 6 μέρα καθυστερήσης!!δεν έχω ομως πολλές ελπίδες!δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα!!Πιστεύω ότι έκανα ωορρηξία (έκανα τεστ βγήκε θετικό 9 μέρα) και για κάποιο λόγο δεν μου έρχεται περίοδος!

Δημοσίευση

Με 6 μέρες καθυστέρηση, γνωρίζοντας την ωορρηξια σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εγκυμοσύνη, ακόμα και αν δεν έχεις συμπτώματα! Σου εύχομαι πραγματικά να είναι!! 

Δημοσίευση
στις On 21/5/2018 at 7:24 ΜΜ, ο/η mommie to be είπε:

Μήπως ήταν ψευδώς θετικό το τεστ της ωορρηξιας? 

Μπορεί!Αν και βγήκε πολύ έντονο τι να πω δεν ξέρω τεστ έκανα και βγήκε αρνητικό περίοδος ακόμα δεν μου ήρθε

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Bou30 είπε:

Με 6 μέρες καθυστέρηση, γνωρίζοντας την ωορρηξια σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εγκυμοσύνη, ακόμα και αν δεν έχεις συμπτώματα! Σου εύχομαι πραγματικά να είναι!! 

Έκανα σήμερα το πρωί με το που ξύπνησα βγήκε αρνητικό!!δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχει συμβεί σύμφωνα με το τεστ ωορρηξίας πρέπει να έχει γίνει κανονικά

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Έκανα σήμερα το πρωί με το που ξύπνησα βγήκε αρνητικό!!δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχει συμβεί σύμφωνα με το τεστ ωορρηξίας πρέπει να έχει γίνει κανονικά

Γιατί δεν κάνεις και μια χοριακη καλού κακού;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

Γιατί δεν κάνεις και μια χοριακη καλού κακού;

Τελικά αδιαθετησα πριν λίγο!είχα μια μεγάλη καθυστέρηση!!! δυστυχώς!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Τελικά αδιαθετησα πριν λίγο!είχα μια μεγάλη καθυστέρηση!!! δυστυχώς!

Χαλάρωσε και ξεκινάς προσπάθεια με το νέο κύκλο....εύχομαι την επόμενη φορά ποοοοολυυυυυυ μεγαλύτερη καθυστέρηση με ένα θετικό τεστάκι!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Χαλάρωσε και ξεκινάς προσπάθεια με το νέο κύκλο....εύχομαι την επόμενη φορά ποοοοολυυυυυυ μεγαλύτερη καθυστέρηση με ένα θετικό τεστάκι!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!Μακάρι το καλοκαίρι να είναι τυχερό για όλες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
    • 🤣🤣 Όχι όχι.. είναι πρόβλημα αυτό συμφωνώ..!!.. εδώ βγαίνουμε βόλτα και της αφήνω το μπουφανακι ανοιχτό για να φαίνεται το outfit.. 🤣🤣 Σόκκ!! Αυτό πως το καταφέρνετε;!! Τι ώρα ξυπνάει το πρωί;! Δεν τον κοιμιζεις καθόλου το μεσημέρι;! Όχι η δικιά μου δυστυχώς αν ξυπνήσει ενδιάμεσα σου λέω είναι σαν με εξτασι σε ραιβ πάρτυ σε δευτερόλεπτα.. αν ξυπνήσει δηλαδή το έχεις χάσει το παιχνίδι.. και με συγκοιμηση στα σκοτάδια κλπ εννοώ.. Μωρέ και εμείς έχουμε ρουτίνα.. και προσπαθώ να τηρούμε τις ώρες κόβοντας ένα 15' περίπου τη μέρα για να της το φέρω σιγά σιγά πιο πίσω ώστε να κοιμάται μετά και νωρίτερα το βράδυ.. και πάει πολύ καλά, δηλαδή 1 τώρα είναι επιτυχία για εμάς σκέψου κοιμόταν ~5.. αλλά αν δεν χέσει αυτό το παιδί το βράδυ δεν κοιμάται με τίποτα!! Το πρόγραμμα της ουσιαστικά στηρίζεται στο χέσιμο..🤭🤭 με το που κάνει κακά της το βράδυ, την αλλάζω και γεια σας, ξεραίνεται! Αν δεν κάνει κακά της σηκώνει το τόπο μέχρι να χέσει ουσιαστικά.. Πριν μερικές μέρες έκανα το λάθος να την αφήσω να κοιμηθεί 7:30 που νυσταζε, για κανά 20' έλεγα.. δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!! Οπότε κάναμε skip αναγκαστικά το βραδινό και λέω κάτσε μήπως το πάει σερί.. ε 12:03 ακριβώς όμως (!!) σηκώθηκε και ξανακοιμηθηκε ~6:30-7 το πρωί.. 😩 δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη με τούτην.. αν πάλι προσπαθήσω να την κοιμησω με το ζόρι νωρίτερα από τις 12(με κλάματα εννοείτε ουρλιαχτά να χτυπιέται κλπ, αν και δεν το θέλω αυτό για πολλούς λόγους αλλά το έχω δοκιμάσει), δεν υπάρχει περίπτωση, θα σηκωθεί γύρω στις 3-4 το ξημέρωμα και δεν θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί.. και τώρα που κοιμάται 1 όμως, 8 το πρωί με το ρολόι είναι όρθια και προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι..🥴🙃 εγώ σέρνομαι βέβαια.. αλλά θέλω να σου πω δεν είναι ότι κοιμάται μέχρι αργά.. οπότε και εγώ δεν ξέρω πως βρίσκει την ενέργεια.. θα τα καταφέρουμε όμως σιγά σιγά 💪 θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να το φέρω κατά τις 11 να κοιμάται το αργότερο.. ελπίζω να μην μας προλάβει μόνο το επόμενο sleep regression μέχρι τότε..🙃 μου λείπει τόσο πολύ όταν κοιμόταν 10 και σηκωνόταν 6..🥹🥹 Αν και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται κάπως "σκληρό" το 7:30 για ύπνο.. δεν ξέρω.. το ιδανικό μου θα ήταν να κοιμάται γύρω στις 10-10:30, να σηκώνεται εκεί γύρω στις 7 και να κοιμηθεί για μεσημέρι γύρω στις 2.. δεν τα έχω όλα όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό μου όμως;! 🤪😂 Ωω κατάλαβα! Ναι πιστεύω και εγώ μέχρι 18 μηνών το παιδί δεν θα το προλαβαίνετε!! 🤭 Είναι νωρίς ακόμα μωρέ.. αλλά αφού σας έστειλε η γιατρός σας, καλά κάνατε και πήγατε! Υπάρχουν και κάτι όργανα εσωτερικού χώρου πχ ξύλινος σουηδικός τοίχος, γυμναστήριο 6σε1 Μοντεσσόρι και διάφορα άλλα παρόμοια, δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσουν πχ; Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το βάρος από μια φίλη μου που ήταν η κόρη της έτσι μπαμπατσικο μωράκι.. αλλά όταν περπάτησε δεν τη σταματαγες!! 😂😂
    • Μπααααα... δεν έχω κάνει ραγάδες περισσότερες απ' όσες είχα ήδη!
    • Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂
    • Κορίτσια ερώτηση: Βάζει καμία κρέμα στην κοιλιά της για να μην κάνει ραγάδες και να έχει ελαστικότητα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...