Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η bebe2 είπε:

Κορίτσια έχω λίγο ροζ :( πηρα τον ιατρό μου είπε να μην κάνω τπτ να ξεκουραστώ και να δούμε αύριο αν ανεβαίνει η χοριακη ! Ελπίζω να μη μου πάρουν τη χαρά πίσω πάλι :(

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι,μην ανησυχείς,μήπως θέλεις παραπάνω προγεστερόνη,λέω τώρα δε ξέρω.Θετική σκέψη.:)

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Κορίτσια έχω λίγο ροζ :( πηρα τον ιατρό μου είπε να μην κάνω τπτ να ξεκουραστώ και να δούμε αύριο αν ανεβαίνει η χοριακη ! Ελπίζω να μη μου πάρουν τη χαρά πίσω πάλι :(

Έλα μπεμπακι μου, μην αγχώνεσαι, πολλές γυναίκες βλέπουν λίγο αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης και όλα εξελίσσονται φυσιολογικότα. Αύριο θα κάνεις επανάληψη;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Έλα μπεμπακι μου, μην αγχώνεσαι, πολλές γυναίκες βλέπουν λίγο αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης και όλα εξελίσσονται φυσιολογικότα. Αύριο θα κάνεις επανάληψη;

Αύριο ναι ! Θα κάνω και μια προγεστερόνη

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@bebe2 μου ξαπλωσε και μην κανεις τιποτα, οπως ειπε ο γιατρος.

Δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο. 

Υπομονη. Πιστευω πως ολα θα ειναι καλα αυριο.

Μακάρι δεν θέλω να πάθω πάλι το ίδιο 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Μακάρι δεν θέλω να πάθω πάλι το ίδιο 

Μπεμπακι μου όλα καλά μην αγχωνεσαι για λίγο ροζ,μια φίλη μου είχε αίμα στην αρχή και όλα πήγαν τέλεια.ξεκουρασου απλά κι αύριο θα ηρεμησεις.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Μπεμπακι μου όλα καλά μην αγχωνεσαι για λίγο ροζ,μια φίλη μου είχε αίμα στην αρχή και όλα πήγαν τέλεια.ξεκουρασου απλά κι αύριο θα ηρεμησεις.

Θα ήθελα μετά από τόσο χρόνια αναμονής και της προηγούμενης αποτυχιας να είναι λίγο πιο εύκολα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η bebe2 είπε:

Σας ζαλίζω τώρα το ξέρω ! Αλλά μόνο δεν μπορώ να το μοιραστώ με άλλους γιατί δεν το ξέρουν και εσείς με καταλαβαίνετε κιόλας 

Δεν μας ζαλιζεις καθολου μπεμπε. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Θα ήθελα μετά από τόσο χρόνια αναμονής και της προηγούμενης αποτυχιας να είναι λίγο πιο εύκολα 

Μπεμπε μου έχεις μία πολύ καλή χοριακη κ πιστεύω ότι είναι λιγάκι αυτό το ροζ που έχεις,που οι περισσότερες έχουν στην αρχή,κι εδώ θυμάμαι μία κοπέλα που έχει διδυμακια μία μέρα πριν τη χοριακη της είχε αίμα κ στενοχωριόταν.μπορει να έχεις κι εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Μπεμπε μου έχεις μία πολύ καλή χοριακη κ πιστεύω ότι είναι λιγάκι αυτό το ροζ που έχεις,που οι περισσότερες έχουν στην αρχή,κι εδώ θυμάμαι μία κοπέλα που έχει διδυμακια μία μέρα πριν τη χοριακη της είχε αίμα κ στενοχωριόταν.μπορει να έχεις κι εσύ?

στις πριν 40 λεπτά, ο/η satya είπε:

@bebe2 κοριτσάκι μου χαλάρωσε και αύριο με το καλό περιμένουμε την μεγαααλη σου χοριακη! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

Δεν μας ζαλιζεις καθολου μπεμπε. 

Ευχαριστώ ! Άλλαξε αγωνία και η αυριανή ! Δεν είναι πολύ όχι! Θα δούμε αύριο ! Ευχαριστώ πάρα πολύ 

Δημοσίευση

@bebe2,  μπεμπακι μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι( ξέρω πόσο δύσκολο είναι). Κάνε αύριο τις εξετάσεις σου και όλα καλά θα πάνε. Όντως πολλές γυναίκες έχουν αιματάκι στην αρχή που δε σημαίνει τίποτα. Και πιστεύω ότι επειδή είναι πολυ καλή η τιμή της χοριακης δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φιλάκια πολλά. 

Δημοσίευση

@bebe2 κοριτσάκι μου κ εγώ πιστεύω πως θα είναι όλα καλά αύριο κ θα σου διπλασιαστεί η χοριακή σου. Βέβαια σε νιώθω τώρα, γιατί πάντα βάζουμε μόνο άσχημες σκέψεις στο μυαλό μας.  Ξεκουράσου κ όλα θα πάνε τέλεια!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

Δημοσίευση

@bebe2 κορίτσι μ.ολες σε καταλαβαίνουμε. Εγώ ρη μερα π περίμενα περίοδο είχα λίγο καφέ π μια γινόταν αιματακι κόκκινο κανονικό μια καφέ κ κράτησε περίπου μια βδομάδα. Γι'αυτό κ άργησα να κάνω χοριακη κ την έκανα την 4η μέρα γτ πίστευα ότι κρύωσα κ όπου να είναι θα κατέβει αίμα κανονικό. Η χοριακη μ ήταν μόλις 78 μοναδες κ σε συνδυασμό με τ αιματακι πίστευα πως παει για βιοχημική. Να που όμως ήρθε η κόρη μου. Θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να σ πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλα. Δυστυχώς όμως κανένας δ μπορεί να μας τ εγγυηθεί. Εύχομαι όμως από τα βάθη της καρδιάς μου πραγματικά να πάνε όλα καλα κ να μη σημαίνει τίποτα τ ροζ. Άλλωστε πολλές γυναίκες ξεκινάνε την εγκυμοσύνη τους με ροζ, καφέ η λίγο αίμα.

Δημοσίευση

@bebe2 ξάπλωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Γιατί να σημαίνει κάτι κακό; Τόσες αλλαγές γίνονται στο σώμα σου, λίγο ροζ δεν σημαίνει κάτι άσχημο. Αύριο στη χοριακη θα φανούν όλα που θα είναι καλά, θα το δεις. Μην αγχώνεσαι όμως τώρα. Είδες ξανά κάτι;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου ! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ! Χθες σταμάτησε τώρα @France είχα πολύ αχνό και μια κουκιδιτσα όπως σας είχα πει εκείνη την ημέρα μήπως ήταν εμφύτευση ! Ευτυχώς έχω την φίλη μου θα έρθει να μου πάρει αίμα σε λίγο και θα μου κάνει και προγεστερόνη ! Άντε να δούμε ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! @bebe2 σε περιμένουμε,καλα αποτελέσματα!

Εγώ κορίτσια δεν κοιμηθηκα καθόλου καλά έβλεπα όλη νύχτα ότι ημουνα στο χειρουργείο,διαβασα χτες ότι θα μου βάλουν και κάτι μέσα στο λαιμο για να αναπνέω κι έχω τρομοκρατηθει.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @bebe2 σε περιμένουμε,καλα αποτελέσματα!

Εγώ κορίτσια δεν κοιμηθηκα καθόλου καλά έβλεπα όλη νύχτα ότι ημουνα στο χειρουργείο,διαβασα χτες ότι θα μου βάλουν και κάτι μέσα στο λαιμο για να αναπνέω κι έχω τρομοκρατηθει.

Μπλουμπλουκα εγώ έχω κάνει λαπαροσκόπηση για την αφαίρεση σάλπιγγας όταν είχα εξωμήτριο δεν μου έβαλαν κάτι να αναπνέω εκτός αν το βάζουν μετά τη νάρκωση οπότε δεν το καταλαβαίνεις ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Μπλουμπλουκα εγώ έχω κάνει λαπαροσκόπηση για την αφαίρεση σάλπιγγας όταν είχα εξωμήτριο δεν μου έβαλαν κάτι να αναπνέω εκτός αν το βάζουν μετά τη νάρκωση οπότε δεν το καταλαβαίνεις ! 

Το βάζουν μετά τη νάρκωση έναν σωλήνα,ξερω ότι έχετε κάνει οι περισσότερες όμως εγώ δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο κι έχω χάσει τον ύπνο μου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Το βάζουν μετά τη νάρκωση έναν σωλήνα,ξερω ότι έχετε κάνει οι περισσότερες όμως εγώ δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο κι έχω χάσει τον ύπνο μου.

Στο λέω πολύ ειλικρινά δεν θα καταλάβεις τπτ !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...