Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η satya είπε:

Εσύ να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Να σκέφτεσαι ότι θα πάνε όλα υπέροχα

εχετε περασει ολες απο τη θεση μου και ευτυχως με καταλαβαινετε! την μια λες ειμαι σιγουρη ολα πανε καλα αυτη τη φορα θα ειμαι εγκυος! και μετα απο λιγο λες μπα δεν εχουν παει καλα τα πραγματα!!! ειμαι που ειμαι κυκλοθυμική φαντασου τι γινεται στο κεφαλι μου !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Εσύ να κατσεις ήσυχα αμέσως κι εγώ.χαχαχα αύριο περιμένουμε χαρές!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zeta. είπε:

Αυριο;;; Νόμιζα το Σάββατο 

το σαββατο!! θα παω ιασω και μεχρι να βγουν τα αποτεσματα θα κανω shopping therapy :P

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα. Δε θέλω να σας στεναχωρώ. Ειδικά τη μπεμπουλα. Θα τα πούμε όταν θα είμαι λίγο καλύτερα.

Κορίτσι εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και να πάνε όλα καλά.Όποτε θελήσεις να μιλήσεις σε περιμένουμε.

Δημοσίευση

@Bloublou85, Μπλουμπλουκα όλα θα πάνε καλά! Είναι λίγη η ταλαιπωρία αφού θα είναι διαγνωστικές και όχι επεμβατικές. Άντε από εδώ τα πήγαμε, από εκεί τα φέραμε θα συγχρονιστούν πάλι ο γαμπρός και η νύφη το νέο έτος. Κάτσε να δεις στο τέλος θα πάμε ακριβώς μαζί!?

@satya, @nikona @Magaiver και σε όλα τα κορίτσια  εδώ είμαι και έχω πολλή διάθεση να μιλάμε. Μόνο που ήμουν άτυχη, δεν πήγε καλά και χάθηκε και δε μπορώ να πω κάτι για αυτό γιατί μου είναι πολυ δύσκολο. Σας ευχαριστώ πολύ, νιώθω ότι με σκέφτεστε όλες.

Όλα θα πάνε καλά για όλες μας. 

@bebe2 όλα θα πάνε καλά. Μας αξίζει να έχουμε καλά νέα και θα τα έχουμε με σένα.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Bloublou85, Μπλουμπλουκα όλα θα πάνε καλά! Είναι λίγη η ταλαιπωρία αφού θα είναι διαγνωστικές και όχι επεμβατικές. Άντε από εδώ τα πήγαμε, από εκεί τα φέραμε θα συγχρονιστούν πάλι ο γαμπρός και η νύφη το νέο έτος. Κάτσε να δεις στο τέλος θα πάμε ακριβώς μαζί!?

@satya, @nikona @Magaiver και σε όλα τα κορίτσια  εδώ είμαι και έχω πολλή διάθεση να μιλάμε. Μόνο που ήμουν άτυχη, δεν πήγε καλά και χάθηκε και δε μπορώ να πω κάτι για αυτό γιατί μου είναι πολυ δύσκολο. Σας ευχαριστώ πολύ, νιώθω ότι με σκέφτεστε όλες.

Όλα θα πάνε καλά για όλες μας. 

@bebe2 όλα θα πάνε καλά. Μας αξίζει να έχουμε καλά νέα και θα τα έχουμε με σένα.

❤️

Δημοσίευση

@Zeta. @nikona κορίτσια με συγκινείτε!!! Πολύ ωραία ιδέα! Θα ήθελα να μου στείλετε δέμα και έτσι θα μάθω την διεύθυνση σας και μπορουμε να αλληλογραφούμε!??

@Bloublou85 εμμ εάν δεν πάει καλά για την μπλουμπλου που έχει τέτοιο ταμπεραμέντο και μπρίο για ποία θα πάει!?

@Eleni73 Σήμερα δεν ήταν η ωοληψια?

@Πιου-πιου Δεν χρειάζεται να μιλήσεις. Σε καταλαβαίνουμε. Όταν σου δίνουν χαρά και στην παίρνουν πίσω είναι ίσως χειρότερο και από το να μην την έπαιρνες ποτέ. Θα έχουμε τα καλά τα νέα από την @bebe2 και θα ανέβουμε όλες ομαδικώς! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

@Bloublou85κα με το καλο να γινει κι αυτο! Να μην φοβασαι. Θα αναρρωσεις γρηγορα. 

Εσύ νικονα έχεις κάνει νομίζω.μου είπε θα μπω από το βράδυ μέσα κ θα μου κάνουν εξετάσεις κ ακτινογραφία θώρακα,μετα πως θα βάλω εγώ τα εμβρυα αν έχω κάνει ακτινογραφία;

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Εσύ νικονα έχεις κάνει νομίζω.μου είπε θα μπω από το βράδυ μέσα κ θα μου κάνουν εξετάσεις κ ακτινογραφία θώρακα,μετα πως θα βάλω εγώ τα εμβρυα αν έχω κάνει ακτινογραφία;

Καλε τι πειραζει? Την ιδια μερα θα τα βαλεις ή την επόμενη? Θα περασει ενα διαστημα φανταζομαι κ μετα θα τα βαλετε. 

Εγω ειχα παει σε ιδιωτικο και ολα αυτα τα καναμε το πρωι πριν μπω στον θαλαμο. Μπηκα δηλ την ιδια μερα της επεμβασης. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

καλε μην ανησυχεις γιαυτο. Η ακτινογραφια απαγορευεται αν εχεις ηδη μεινει εγκυος οχι πριν.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Καλε τι πειραζει? Την ιδια μερα θα τα βαλεις ή την επόμενη? Θα περασει ενα διαστημα φανταζομαι κ μετα θα τα βαλετε. 

Εγω ειχα παει σε ιδιωτικο και ολα αυτα τα καναμε το πρωι πριν μπω στον θαλαμο. Μπηκα δηλ την ιδια μερα της επεμβασης. 

Τον επόμενο μήνα θα τα βάλουμε αλλά έτσι δε λένε κ στη φυσική συλληψη να μην κανεις ακτινογραφίες ένα μήνα πριν;Εσύ έκανες προσπάθεια αμέσως μετά;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

καλε μην ανησυχεις γιαυτο. Η ακτινογραφια απαγορευεται αν εχεις ηδη μεινει εγκυος οχι πριν.

Αααα δεν τα ξέρω,εχω μάθει τα πάντα περί εξωσωματικής,τωρα όπως καταλαβαίνεις μαθαίνω περί λαπαροσκοπικής.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αααα δεν τα ξέρω,εχω μάθει τα πάντα περί εξωσωματικής,τωρα όπως καταλαβαίνεις μαθαίνω περί λαπαροσκοπικής.

αυτα τα γενικα ξερω να στα πω. Δε βοηθαω πολυ στα περι εξωσωματικης, αλλα τα γενικα ιατρικα τα χω :P

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

αυτα τα γενικα ξερω να στα πω. Δε βοηθαω πολυ στα περι εξωσωματικης, αλλα τα γενικα ιατρικα τα χω :P

Περίμενα κι εγώ ή καημένη να μου πει ένα από τα δύο,κ λέει και τα δύο μαζί? μου είπε ότι εχω και δίκιο που θέλω να το ψαξω γιατί όντως λέει τρεις αποτυχίες κάτι γίνεται.και πήγε τζάμπα το τετράδιο με τις ερωτήσεις μου.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Περίμενα κι εγώ ή καημένη να μου πει ένα από τα δύο,κ λέει και τα δύο μαζί? μου είπε ότι εχω και δίκιο που θέλω να το ψαξω γιατί όντως λέει τρεις αποτυχίες κάτι γίνεται.και πήγε τζάμπα το τετράδιο με τις ερωτήσεις μου.

ε, προφανως σου λεει να τα κοιταξουμε ολα. Σε ειχα ξαναρωτησει νομιζω αλλα δε θυμαμαι την απαντηση. Στη σαλπιγγο περα απο τις σαλπιγγες που μου ειπες οτι βρεθηκαν διογκωμενες και καπως στις ακρες βουλωμενες, σου εδειξε τιποτα για τη μητρα; Γιατι φαινονται πχ ινομυωματα, συμφυσεις, διαφραγματα κλπ και με την υστεροσαλπιγγογραφια. Τωρα βεβαια θα δουν λεπτομερειες με την υστεροσκοπηση

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

ε, προφανως σου λεει να τα κοιταξουμε ολα. Σε ειχα ξαναρωτησει νομιζω αλλα δε θυμαμαι την απαντηση. Στη σαλπιγγο περα απο τις σαλπιγγες που μου ειπες οτι βρεθηκαν διογκωμενες και καπως στις ακρες βουλωμενες, σου εδειξε τιποτα για τη μητρα; Γιατι φαινονται πχ ινομυωματα, συμφυσεις, διαφραγματα κλπ και με την υστεροσαλπιγγογραφια. Τωρα βεβαια θα δουν λεπτομερειες με την υστεροσκοπηση

Όχι τίποτα είναι καθαρή,ομως τώρα θα δει εκει το έδαφος του ενδομητρίου γιατί πεφτει,του φάνηκε περίεργο γιατί τα οιστρογόνα αυξάνονται πολύ το ενδομητριο αυξήθηκε κοντά στο 9 και ξαφνικαα την επόμενη μειώθηκε.τι είναι αυτό το κάτι που εμποδίζει μυστήριο ή υπόθεση.εσυ αδιαθετησες;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Magaiver είπε:

@Bloublou85 θα σου στείλω εγώ μια καρτ-ποστάλ από τις Άλπεις?

@bebe2 1.5 μέρα έμεινε!!! Θα είσαι έγκυος και θα το γιορτάσουμε Σάββατο βράδυ!

Πλησιάζει ! Φλέρταρα λίγο με το τεστ εγκυμοσύνης αλλά θα περιμένω ...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Όχι τίποτα είναι καθαρή,ομως τώρα θα δει εκει το έδαφος του ενδομητρίου γιατί πεφτει,του φάνηκε περίεργο γιατί τα οιστρογόνα αυξάνονται πολύ το ενδομητριο αυξήθηκε κοντά στο 9 και ξαφνικαα την επόμενη μειώθηκε.τι είναι αυτό το κάτι που εμποδίζει μυστήριο ή υπόθεση.εσυ αδιαθετησες;

ααα, ναι αυτο ηταν που φανηκε περιεργο σε ολες μας με το ενδομητριο που πηγε κοντα 9 και μετα επεσε 6. Να ξερεις μπορει να ναι και η αιτια μη εμφυτευσης και η λυση σου εκει. ενα ενδομητριο γυρω στο 9 ειναι μια χαρα δεκτικο, αλλα πιο κατω παιζεις λιγο με πιθανοτητες.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Πλησιάζει ! Φλέρταρα λίγο με το τεστ εγκυμοσύνης αλλά θα περιμένω ...

να κανεις ό,τι σε ηρεμει. Εγω κατλαβαινω και το τεστ και την αναμονη. Δεν ξερω τι θα διαλεγα απτα δυο....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...