Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα. Δε θέλω να σας στεναχωρώ. Ειδικά τη μπεμπουλα. Θα τα πούμε όταν θα είμαι λίγο καλύτερα.

?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα. Δε θέλω να σας στεναχωρώ. Ειδικά τη μπεμπουλα. Θα τα πούμε όταν θα είμαι λίγο καλύτερα.

Κοριτσάκι μου έχω σκεφτεί τα χειρότερα. Μία τεράστια αγκαλιά κ ελπίζω να μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα...

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια,οσο καλή μπορεί να είναι δυστυχώς ή ζωή είναι για να μας παιδεύει κι εμείς να τη νικαμε όμως.ευχομαι στο κορίτσι μας να είναι δυνατη που είναι δηλαδή κ μία μία μεγάλη αγκαλιά της στελνω.εγω κορίτσια φεύγω τώρα για γιαννενα,θα σας πω αργότερα τι έγινε.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλημέρα κοριτσια,οσο καλή μπορεί να είναι δυστυχώς ή ζωή είναι για να μας παιδεύει κι εμείς να τη νικαμε όμως.ευχομαι στο κορίτσι μας να είναι δυνατη που είναι δηλαδή κ μία μία μεγάλη αγκαλιά της στελνω.εγω κορίτσια φεύγω τώρα για γιαννενα,θα σας πω αργότερα τι έγινε.

@Bloublou85[smilie=love9.gif]. Περιμένω τις εξελίξεις. 

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην πω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να είμαστε μόνο αισιόδοξες. Εδώ είμαι και θα ανακάμψω. Θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. 

@bebe2. Μπεμπούλα κάνε υπομονή. Θα πάνε όλα καλά, το πιστεύω και στο εύχομαι κοριτσάκι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Bloublou85[smilie=love9.gif]. Περιμένω τις εξελίξεις. 

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην πω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να είμαστε μόνο αισιόδοξες. Εδώ είμαι και θα ανακάμψω. Θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. 

@bebe2. Μπεμπούλα κάνε υπομονή. Θα πάνε όλα καλά, το πιστεύω και στο εύχομαι κοριτσάκι μου. 

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Οπότε νιώσεις έτοιμη να το μοιραστείς εδώ είμαστε ! Όπως νιώθεις καλύτερα ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

@Πιου-πιουΜόνο αισιοδοξία για το μέλλον ♡ Εννοείται πως δεν χρειάζεται να μας πεις. Μόνο να είσαι καλά έχει σημασία!

Έχω μια ερώτηση: Τα cyclacur γιατί τα δίνουν? Μου είπαν να πάρω cyclacur αντί για αντισυλληπτικά yasminelle ( επειδή δεν τα αγοράζεις στην Γερμανία τα αντισυλληπτικά μόνη σου. Πρέπει να πας σε γιατρό να στα γράψει.) Μήπως τα δίνουν για προετοιμασία πριν την εξωσωματική? Θα έχω περίοδο όσο τα παίρνω?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Πιου-πιουΜόνο αισιοδοξία για το μέλλον ♡ Εννοείται πως δεν χρειάζεται να μας πεις. Μόνο να είσαι καλά έχει σημασία!

Έχω μια ερώτηση: Τα cyclacur γιατί τα δίνουν? Μου είπαν να πάρω cyclacur αντί για αντισυλληπτικά yasminelle ( επειδή δεν τα αγοράζεις στην Γερμανία τα αντισυλληπτικά μόνη σου. Πρέπει να πας σε γιατρό να στα γράψει.) Μήπως τα δίνουν για προετοιμασία πριν την εξωσωματική? Θα έχω περίοδο όσο τα παίρνω?

Είναι οιστρογόνα και έχουν να κάνουν με τις ωοθηκες ! Εγώ τα παιρνω από την πρώτη μερα κανονικής ροής περιόδου για την έμβρυο μεταφορά!τα άσπρα χαπια

Δημοσίευση

@Πιου-πιου εμεις θελουμε να εισαι εσυ καλα. Δεν χρειαζεται να το μοιραστεις και να εισαι χειροτερα. Παρε τον χρονο σου κ θα ανακαμψεις σιγουρα.

@Magaiver μου οταν τα παιρνουμε για να προετοιμασουμε το ενδομητριο για εμβρυομεταφορα, παιρνουμε μονο τα ασπρα σικλακιουρ. Ειναι οιστρογονα που συμβαλλουν στην παχυνση του.

Το κουτι ομως μεσα εχει και μερικα καφε χαπακια. Αυτα εκτος απο τα οιστρογονα περιεχουν και προγεστερονη. Δεν γνωριζω ομως πότε τα παιρνουμε τα ασπρα κ μετα τα καφε. 

Επισης ξερω οτι τα αντισυλληπτικα περιεχουν κι αυτα οιστρογονα. Αλλα το αν θα εχεις περιοδο ή οχι με τα σικλακιουρ δεν το ξερω. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η bebe2 είπε:

κοριτσιααααα εκτος απο τους λιγους πονους περιοδου που μεχρι χθες ηταν πιο εντονοι πριν ειχα και δυο - τρεις κηλιδες  αιματος! μη φανταστειτε υπο φυσιολογικες συνθηκες μπορει να μη τις προσεχα καν! κακο ειναι αυτο?

Μπαμπούλα μου για σημάδι εμφύτευσης το βλέπω!!!!!❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@bebe2 και εγώ για καλό το βλέπω αυτό με τις κηλίδες αίματος?

@nikona ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Εγώ θα τα πάρω συνεχόμενα από σήμερα έως 31 Δεκεμβρίου ? . Αντί για αντισυλληπτικά μου είπαν.. Και πάνω το κουτί λέει "τα cyclacur δεν είναι αντισυλληπτικα". Εν τω μεταξύ τα παράγει η Bayern και μπορεί στο Μόναχο την πρωτεύουσα της Βαυαρίας να μην εχουν στα φαρμακεία. Σήμερα ο παθολόγος δεν το έβρισκε στην λίστα με τα φάρμακα για να μου το γράψει...

@Bloublou85  περιμενουμε νέα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

@bebe2 και εγώ για καλό το βλέπω αυτό με τις κηλίδες αίματος?

@nikona ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Εγώ θα τα πάρω συνεχόμενα από σήμερα έως 31 Δεκεμβρίου ? . Αντί για αντισυλληπτικά μου είπαν.. Και πάνω το κουτί λέει "τα cyclacur δεν είναι αντισυλληπτικα". Εν τω μεταξύ τα παράγει η Bayern και μπορεί στο Μόναχο την πρωτεύουσα της Βαυαρίας να μην εχουν στα φαρμακεία. Σήμερα ο παθολόγος δεν το έβρισκε στην λίστα με τα φάρμακα για να μου το γράψει...

@Bloublou85  περιμενουμε νέα σου!

@Magaiver μου στειλε διευθυνση να σου στείλουμε καμιά 10αριά κουτιά!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια,τελειωσα.θα κάνω 21 του μήνα λαπαροσκόπηση με υστεροσκοπηση μαζί.ο καλός ο γιατρουλης μου είπε θα είναι ντροπή να μην καταφέρουν να μείνω έγκυος.θα πάρω κ dufaston ενδιάμεσα για να μου έρθει περίοδος νωρίτερα απ το χειρουργείο.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσια,τελειωσα.θα κάνω 21 του μήνα λαπαροσκόπηση με υστεροσκοπηση μαζί.ο καλός ο γιατρουλης μου είπε θα είναι ντροπή να μην καταφέρουν να μείνω έγκυος.θα πάρω κ dufaston ενδιάμεσα για να μου έρθει περίοδος νωρίτερα απ το χειρουργείο.

Φυσικά και θα ειναι ντροπή γιατί είσαι απο τις απλές περιπτώσεις και με μια ηλικια θαυμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μη γινει. Απλα ειναι αυτη η βρωμοταλαιπωρια για μερικες γυναικες που πρεπει να περνανε. Αρα λιγο πριν τα Χριστουγεννα θα χει ξεδιαλυνει το τοπιο για σενα.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Φυσικά και θα ειναι ντροπή γιατί είσαι απο τις απλές περιπτώσεις και με μια ηλικια θαυμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μη γινει. Απλα ειναι αυτη η βρωμοταλαιπωρια για μερικες γυναικες που πρεπει να περνανε. Αρα λιγο πριν τα Χριστουγεννα θα χει ξεδιαλυνει το τοπιο για σενα.

Ναι και μετά τον ιανουριο θα βάλω τα υπόλοιπα.φοβαμαι πολύ ή αλήθεια είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Ναι και μετά τον ιανουριο θα βάλω τα υπόλοιπα.φοβαμαι πολύ ή αλήθεια είναι.

Σε καταλαβαινω, να θυμασαι ομως οτι κανεις μια χαρα εμβρυακια, και ολα θα πανε καλα στο τελος.

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Σ' αυτή τη περίπτωση αν βρουν κάποιο προβλημα το διορθώνουν εκείνη την ώρα ε?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Σ' αυτή τη περίπτωση αν βρουν κάποιο προβλημα το διορθώνουν εκείνη την ώρα ε?

Ναι μπεμπακι ότι βρουν αμέσως θα το διορθώσουν θα κάνουν συγχρόνως κ λαπαροσκόπηση και την υστεροσκοπηση.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ναι μπεμπακι ότι βρουν αμέσως θα το διορθώσουν θα κάνουν συγχρόνως κ λαπαροσκόπηση και την υστεροσκοπηση.

Και εγώ θα το κάνω αν δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...