Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 8:02 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

@Bloublou85 τι να πω. 

Δεν ξερω. Παντως αληθεια δεν νομιζω να εγινε κατι απο την ετ. 

Expand  

Μακάρι να είναι από εμφύτευση ο πόνος τι να πω..μπορεί να μου το έκαναν και οι αντιπηκτικες κάνω πρώτη φορά προληπτικα.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 7:45 ΠΜ, ο/η Eleni73 είπε:

Να σημειώσει τα πως έγιναν η ωοληψία και η εμβρυομεταφορά ,,, με σφραγίδα και υπογραφή... 

Expand  

Οοοο ο δλδ πρέπει να στείλω τα βιβλιάρια μου για να γράψει μέσα ο εξωσωματικο.. 

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 7:57 ΠΜ, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλημέρααα!!Σ' ευχαριστω πολυ κοπελα μου!και σε σενα να πανε ολα καλαααα!!με το καλο να γινουμε επιτελους ολες μανουλες!οταν περασεις ομως την επιτροπη δεν πληρωνεις τιποτα για τα φαρμακα σωστα??και μια αλλη απορια βρε κοριτσια..βλεπω που γραφετε οτι παιρνεις καποια χρηματα πισω..τι χρηματα ειναι αυτα??

Expand  

Καλημερα καλη επιτυχια καταρχας τα χρηματα τα παιρνεις απο το ικα περνας επιτροπη για τα φαρμακα  κανεις ωολυψια εμβρυομεταφορα σου δινουν απο το κεντρο καποια χαρτια ξερουν αυτοι ...και μετα τα καταθετεις στο ικα της περιοχης σου και σου βαζουν 350€ αν υπαρχουν αποτυχημενες προσπαθειες ζητανε και εκθεση απο καθε αποτυχημενη!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εύχομαι σε όλες να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Κι εγώ στη δεύτερη εβδομάδα είμαι και το μόνο που μπορώ να πω ότι έχω είναι κάτι πονάκια ,όπως αυτά που έχεις όταν περιμένεις περίοδο. Με ανησυχούν όμως αυτά τα πονάκια και το ότι δεν πονάει ιδιαίτερα το στήθος μου.Βάλαμε κατεψυγμένα και μάλιστα βλαστοκύστες.Μπορεί να έγινε εμφύτευση και να μην έχει πρηστεί ακόμη το στήθος μου ?

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 8:47 ΠΜ, ο/η ElektraGr είπε:

Οοοο ο δλδ πρέπει να στείλω τα βιβλιάρια μου για να γράψει μέσα ο εξωσωματικο.. 

Expand  

Δεν χρειαζονται τα βιβλιαρια Ηλεκτρα. 

Θασου δωσουν αυτοι καποιαεγγραφα

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 7:57 ΠΜ, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλημέρααα!!Σ' ευχαριστω πολυ κοπελα μου!και σε σενα να πανε ολα καλαααα!!με το καλο να γινουμε επιτελους ολες μανουλες!οταν περασεις ομως την επιτροπη δεν πληρωνεις τιποτα για τα φαρμακα σωστα??και μια αλλη απορια βρε κοριτσια..βλεπω που γραφετε οτι παιρνεις καποια χρηματα πισω..τι χρηματα ειναι αυτα??

Expand  

Τα φαρμακα που χρειαζονται για τν διεγερση θα τα παρειε δωρεαν.

Οτιδηποτε αλλο χρειασυει θα τα πληρωσεις με την συμμετοχη του ταμειου σου. 

Αφου τελειωσει η διαδικασια με το καλο, θα καταθεσεις καποια αλλα εγγραφα στον εοπυυ της περιοχης σου κ θα σου δωσουν ενα επιδομα. 350€.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 9:22 ΠΜ, ο/η Margo84 είπε:

Κορίτσια εύχομαι σε όλες να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Κι εγώ στη δεύτερη εβδομάδα είμαι και το μόνο που μπορώ να πω ότι έχω είναι κάτι πονάκια ,όπως αυτά που έχεις όταν περιμένεις περίοδο. Με ανησυχούν όμως αυτά τα πονάκια και το ότι δεν πονάει ιδιαίτερα το στήθος μου.Βάλαμε κατεψυγμένα και μάλιστα βλαστοκύστες.Μπορεί να έγινε εμφύτευση και να μην έχει πρηστεί ακόμη το στήθος μου ?

Expand  

Μαργκο καλη επιτυχια ευχομαι!

Μην ανησυχεις για τα πονακια κ το στηθος. 

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 9:22 ΠΜ, ο/η Margo84 είπε:

Expand  

Καλή επιτυχία σου ευχομαι,κι εγώ βλαστοκύστες έβαλα είμαι στην 7η μέρα μεθαύριο εχω χοριακη ούτε κ μένα έχει πρηστεί το στήθος.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 12:25 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλή επιτυχία σου ευχομαι,κι εγώ βλαστοκύστες έβαλα είμαι στην 7η μέρα μεθαύριο εχω χοριακη ούτε κ μένα έχει πρηστεί το στήθος.

Expand  

Στις 9 μέρες τελικά θα κάνεις χοριακη?

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία!!!ειναι φυσιολογικό να είμαι όλη την ωρα σε λήθαργο??εντάξει παίρνω πολύ προγεστερονη αλλά παραλυω στην κυριολεξία!!!και το χειρότερο είναι ότι με παίρνει ο ύπνος και σε 20 λεπτά ξυπνάω και πάλι από την αρχή!!!έχει καταντήσει εφιάλτης!!!!όλη την ημέρα και το βράδυ έτσι ειμαι!!!6 το πρωί έχω πια ξυπνήσει!!!δεν είναι το άγχος ούτε η πολύ ξάπλα!!!νοιώθω εξάντληση

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 2:39 ΜΜ, ο/η elviraice είπε:

Ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία!!!ειναι φυσιολογικό να είμαι όλη την ωρα σε λήθαργο??εντάξει παίρνω πολύ προγεστερονη αλλά παραλυω στην κυριολεξία!!!και το χειρότερο είναι ότι με παίρνει ο ύπνος και σε 20 λεπτά ξυπνάω και πάλι από την αρχή!!!έχει καταντήσει εφιάλτης!!!!όλη την ημέρα και το βράδυ έτσι ειμαι!!!6 το πρωί έχω πια ξυπνήσει!!!δεν είναι το άγχος ούτε η πολύ ξάπλα!!!νοιώθω εξάντληση

Expand  

Πραγματικά μία απ τα ίδια μόλις ξυπνησα!πόση προγεστερόνη παίρνεις;εγώ τρία utrogestan κ μία ενεση lentogest.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 12:25 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Expand  

Εύχομαι να πάρεις μία θετικότατη  χοριακούλα.Εσύ έχεις πόνους περιόδου καθόλου?Εγώ σήμερα ας πούμε τους έχω πιο έντονα από άλλες μέρες.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 2:39 ΜΜ, ο/η elviraice είπε:

Expand  

Το πιθανότερο να είναι από την προγεστερόνη... ο γυναικολόγος μου μου πρότεινε να σπάω την δόση δηλ αντί για 200mg ανά 8 ωρο  το πρωι και το απόγευμα .. σε 100mg ανά 4 ωρο... την ίδια δόση δλδ .... νομίζω πως βοηθάει αρκετά

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 4:18 ΜΜ, ο/η Margo84 είπε:

Εύχομαι να πάρεις μία θετικότατη  χοριακούλα.Εσύ έχεις πόνους περιόδου καθόλου?Εγώ σήμερα ας πούμε τους έχω πιο έντονα από άλλες μέρες.

Expand  

Τίποτα απολύτως δεν έχω μόνο τους πόνους στη μέση που με ταλαιπωρούν πολύ και πρησμένη ή κοιλιά μου είναι αλλά πιστεύω είναι από τα φαρμακα.

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 2:58 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Πραγματικά μία απ τα ίδια μόλις ξυπνησα!πόση προγεστερόνη παίρνεις;εγώ τρία utrogestan κ μία ενεση lentogest.

Expand  

Εγώ παίρνω 3 ultrogestan από το στόμα.,1 ενδοκολπικο το πρωί και 1 vasclor το βράδυ!!!Όσο για την χοριακη εγώ που τους ξαναρώτησα για να την κάνω στην 9 μέρα μου είπαν όχι!!!14-15 μερα μου είπαν!!!εύχομαι μια μεγάλη χοριακη να πάρω και εγώ θαροος να την κάνω πιο νωρίς!!!!

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 5:06 ΜΜ, ο/η elviraice είπε:

Εγώ παίρνω 3 ultrogestan από το στόμα.,1 ενδοκολπικο το πρωί και 1 vasclor το βράδυ!!!Όσο για την χοριακη εγώ που τους ξαναρώτησα για να την κάνω στην 9 μέρα μου είπαν όχι!!!14-15 μερα μου είπαν!!!εύχομαι μια μεγάλη χοριακη να πάρω και εγώ θαροος να την κάνω πιο νωρίς!!!!

Expand  

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι κι εσύ κατεψυγμένα εβαλες ή από διέγερση;

Δημοσίευση
  στις On 5/6/2018 at 6:42 ΜΜ, ο/η elviraice είπε:

Κατεψυγμένες βλαστοκύστες!!!

Expand  

Αα είμαστε στα ίδια δηλαδή..εγώ είχα αγχωθει γιατί άργησε να παχύνει το ενδομητριο κ φαντασου έκανα μεταφορά 21η μέρα του κύκλου αλλά μου είπαν δε παίζει ρόλο ή μέρα.κ αλη επιτυχία να έχουμε?

Δημοσίευση

στις On 5/6/2018 at 6:52 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Αα είμαστε στα ίδια δηλαδή..εγώ είχα αγχωθει γιατί άργησε να παχύνει το ενδομητριο κ φαντασου έκανα μεταφορά 21η μέρα του κύκλου αλλά μου είπαν δε παίζει ρόλο ή μέρα.κ αλη επιτυχία να έχουμε?

Expand  

21 έκανα και εγω θεωρητικά με σούπερ ενδομήτριο έτσι τουλάχιστον μου είπαν!!!!περιμένω με αγωνία τα νέα σου μπας και ανέβω και εγω ψυχολογικά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...