Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

@konstantinou&elenis συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχην.εγω προχθες έκανα μεταφορά και περιμένω.εκανες την εξωσωματική στο πανεπιστημιακό ιωαννινων;ήθελα να σε ρωτησω την εμπειρία σου και γενικά το κόστος γιατί αν δε τα καταφέρω κ τώρα το σκέφτομαι για εκεί.

Εγώ μια χαρά εντυπώσεις έχω από κει ..σου ζητάν 650€ ..με τον γιατρό δεν έχεις πολλά πολλά αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας γιατί σε κατευθύνει ο δικός σου γιατρός..εκείνος στα Γιάννενα ωστόσο που κάνει την ωοληψια κ την εμβρυομεταφορα είναι οκ σαν επιστήμονας πολύ καλός αλλά απροσωπος. Αλλά όπως σου πα δεν σε νοιάζει..αφενός γτ δύο φορές τον βλέπεις κ αφετέρου γτ γλυτώνεις έναν σκασμό λεφτα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Εγώ μια χαρά εντυπώσεις έχω από κει ..σου ζητάν 650€ ..με τον γιατρό δεν έχεις πολλά πολλά αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας γιατί σε κατευθύνει ο δικός σου γιατρός..εκείνος στα Γιάννενα ωστόσο που κάνει την ωοληψια κ την εμβρυομεταφορα είναι οκ σαν επιστήμονας πολύ καλός αλλά απροσωπος. Αλλά όπως σου πα δεν σε νοιάζει..αφενός γτ δύο φορές τον βλέπεις κ αφετέρου γτ γλυτώνεις έναν σκασμό λεφτα

Όταν λες σε κατευθύνει ο δικός σου γιατρός;κάποιος γυναικολόγος έξω;γιατί εγώ έχω το γιατρό που κάνω τώρα τις προσπάθειες.δηλαδη τη διέγερση δεν τη παρακολουθούν εκεί;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Όταν λες σε κατευθύνει ο δικός σου γιατρός;κάποιος γυναικολόγος έξω;γιατί εγώ έχω το γιατρό που κάνω τώρα τις προσπάθειες.δηλαδη τη διέγερση δεν τη παρακολουθούν εκεί;

Εγώ ας πούμε που μένω Κεφαλονιά είχα την γυναικολόγο μου εδώ κ ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του..έκανα τους υπέρηχους μου τον έπαιρνε του έλεγε τι κ πως και της έλεγε πόσες μονάδες να πάρω..Κ όταν ήμουν έτοιμη της είπε σε δύο μέρες πες της να ναι Ιωάννινα..  Και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ' ευχήν. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Εγώ ας πούμε που μένω Κεφαλονιά είχα την γυναικολόγο μου εδώ κ ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του..έκανα τους υπέρηχους μου τον έπαιρνε του έλεγε τι κ πως και της έλεγε πόσες μονάδες να πάρω..Κ όταν ήμουν έτοιμη της είπε σε δύο μέρες πες της να ναι Ιωάννινα..  Και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ' ευχήν. 

Κατάλαβα, αλλά σαν πρώτο ραντεβού για να κανονιστεί ή διαδικασία δεν κάνεις ένα ραντεβού με τον γιατρό εκεί να σε δει να δει το ιστορικό σου κτλ;απ ότι διάβασα κάνουν κ προεμφυτευτικο εκει.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Κατάλαβα, αλλά σαν πρώτο ραντεβού για να κανονιστεί ή διαδικασία δεν κάνεις ένα ραντεβού με τον γιατρό εκεί να σε δει να δει το ιστορικό σου κτλ;απ ότι διάβασα κάνουν κ προεμφυτευτικο εκει.

Ναι οκ πρώτο ραντεβού εκεί είναι...Αλλά δεν σε πειράζει...μιλάμε για πολλά λεφτά διαφορά..Οκ μην περιμένεις ότι θα ναι η συμπεριφορά του ιδιωτικού που άμα χρειαστεί σου κάνουν και αέρα...Αλλά αυτό που πρέπει να στο κάνουν το χεις...

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Έλα @Souko λίγες μέρες μείνανε..μια χαρά μην μιλάς καθόλου:)..

Εγώ είχα λίγο καφέ στο σερβιετακι μου χωρίς πόνους όμως..να φοβηθώ,να αγχωθω..τι να κάνω;

Οχι να μην αγχοθεις ουτε να φοβιθεις ειναι φυσιολογικο και τα καφε και το αιμα δεν ξερω αν βαζεις καποια κολπικα χαπια η τζελ αλλα ολα αυτα πρεπει να καθαρισουν!εγω ειχα αιμα κανονικοτατα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Οχι να μην αγχοθεις ουτε να φοβιθεις ειναι φυσιολογικο και τα καφε και το αιμα δεν ξερω αν βαζεις καποια κολπικα χαπια η τζελ αλλα ολα αυτα πρεπει να καθαρισουν!εγω ειχα αιμα κανονικοτατα!!!

Παίρνω τα utrogestan κολπικα..Δηλαδή τώρα που ειμαι5εβδομαδων όπως τα μετράνε οι γιατροί δεν πειράζει το καφέ δεν είναι κάτι ανησυχητικό;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Παίρνω τα utrogestan κολπικα..Δηλαδή τώρα που ειμαι5εβδομαδων όπως τα μετράνε οι γιατροί δεν πειράζει το καφέ δεν είναι κάτι ανησυχητικό;

Οχι δεν ειναι ο γιατρος τι σου ειπε?εγω εχω αιμα αλλα δεν βλεπει καποια αποκολλυση ο γιατρος και ειπε πως ειναι φυσιολογικο οκ δεν το θελουμε αλλα δεν ειναι κακο εμενα μου εκοψε το σαλοσπιρ μεχρι να σταματησει κ;ι μου αλλαξε και το τζελ επερνα το κρινον και τωρα περνω κατι χαπια κολπικα πρ.μεσ.βραδυ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Οχι δεν ειναι ο γιατρος τι σου ειπε?εγω εχω αιμα αλλα δεν βλεπει καποια αποκολλυση ο γιατρος και ειπε πως ειναι φυσιολογικο οκ δεν το θελουμε αλλα δεν ειναι κακο εμενα μου εκοψε το σαλοσπιρ μεχρι να σταματησει κ;ι μου αλλαξε και το τζελ επερνα το κρινον και τωρα περνω κατι χαπια κολπικα πρ.μεσ.βραδυ.

Μου είπε να μην ανησυχώ αφούδεν έχω πόνους και δεν είναι καν κοκκινο παρα καφέ.. Αν δω αίμα να παω εκεί αλλιώς να χαλαρώσω γτ πολλές γυναίκες έχουν καφέ για πολλους 3μηνες..εντωμεταξύ χθες είχα ένα τσουξιματακι και με έβαλε να κάνω γενική κ καλλιέργεια ούρων..Η γενική έδειξε κάτι πυοσφαιρια μου είπαν χαμηλά κ μπορεί να ταν απ αυτό το καφέ.. μπορεί να παίζει καμία Ουρολοίμωξη λόγω κολπικων ..σε κάθε περίπτωση επειδή εγ δεν νιώθω τώρα τσουξιματακι μου πε για να μην με επιβαρύνει τζάμπα να πιω αρκετό νερό μέχρι Δευτέρα που θα χουμε κ τα αποτελέσματα της καλλιεργειας

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

Μου είπε να μην ανησυχώ αφούδεν έχω πόνους και δεν είναι καν κοκκινο παρα καφέ.. Αν δω αίμα να παω εκεί αλλιώς να χαλαρώσω γτ πολλές γυναίκες έχουν καφέ για πολλους 3μηνες..εντωμεταξύ χθες είχα ένα τσουξιματακι και με έβαλε να κάνω γενική κ καλλιέργεια ούρων..Η γενική έδειξε κάτι πυοσφαιρια μου είπαν χαμηλά κ μπορεί να ταν απ αυτό το καφέ.. μπορεί να παίζει καμία Ουρολοίμωξη λόγω κολπικων ..σε κάθε περίπτωση επειδή εγ δεν νιώθω τώρα τσουξιματακι μου πε για να μην με επιβαρύνει τζάμπα να πιω αρκετό νερό μέχρι Δευτέρα που θα χουμε κ τα αποτελέσματα της καλλιεργειας

Ειδες λοιπον ολα καλα!εμενα με ειδε και μωλις γυρισα ειχα αιμα αλλα με καθαρισε κιολας λογο του καφε και λεω μηπως παιζει και αυτο ρολο!!!! Κατσε ξεκουρασου και θα δεις τιποτα δεν ειναι εγω ακομα ποτε καφε ποτε αιμα αλλα τι στο καλο θα σταματησει!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μην αγχώνεστε εγώ είχα καφέ μέχρι 14 βδομάδα όπου και σταμάτησαν και ο λόγος ήταν στην αρχή από το ένα έμβρυο που έφυγε και μετά λογο χαμηλού πλακούντα και κοντό τραχήλου.Πολυ ξεκουράσει καθόλου βαρύ και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sunshine 88 είπε:

Κορίτσια μου μην αγχώνεστε εγώ είχα καφέ μέχρι 14 βδομάδα όπου και σταμάτησαν και ο λόγος ήταν στην αρχή από το ένα έμβρυο που έφυγε και μετά λογο χαμηλού πλακούντα και κοντό τραχήλου.Πολυ ξεκουράσει καθόλου βαρύ και όλα θα πάνε καλά.

Μακαρι να ειναι ετσι τι να πω εγω καφε ακομα αλλα και λιγο ροζ !!!μονο ξαπλωμενη οπως ειπε ο γιατρος τιποτα δεν κανω!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:

Μακαρι να ειναι ετσι τι να πω εγω καφε ακομα αλλα και λιγο ροζ !!!μονο ξαπλωμενη οπως ειπε ο γιατρος τιποτα δεν κανω!!!!

Καλημέρα @love30 Ναι μόνο ξάπλα μην κάνεις τίποτα πόσα ουτρογεσταν σου δίνει Τώρα??

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια γιατί ψάχνομαι συνέχεια και πραγματικά ενώ δεν είχα άγχος αρχίζω και αγχώνομαι!!!είχατε κανένα σύμπτωμα μετά την εμβρυομεταφορα??περιμένω μπας και δω κανένα καφέ στο σερβιετακι αλλά τίποτα!!!Εκτός από κάτι τσιμπήματα χαμηλά τίποτα άλλο!!!την εμβρυομεταφορα την έκανα την Πέμπτη!!!

Δημοσίευση

Ουφ αυτη η αναμονη.

@elviraice! Πόσο σε καταλαβαινουμε.

Ειδικα με αυτα τα καφε. Ολες περιμενουμε κατι να δουμε κατι να νιωσουμε.

Πραγματικα προσπαθησε να μην ψαχνεις τιποτα. Γιατι τιποτα δεν ειναι στανταρ. Πολλες κοπελες ηταν απαισιοδοξες ακριβως γιατι δεν ειχαν τιποτα κ πηραν θετικες χοριακες.Άλλες παλι κοπελες με συμπτωματα κ δεν ειχαν επιτυχια. 

Ολοψυχα σου ευχομαι καλη επιτυχια. 

Δημοσίευση

@nikona σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!οντως σε τρελαίνει η αναμονή!!!Και μέσα στην ζαλάδα των φαρμάκων,την ξάπλα και την κλεισουρα δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις!!!Θα συνεχίσω τις θετικές σκέψεις και αύριο θα βγω να ξεφύγω λίγο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η elviraice είπε:

Βρε κορίτσια γιατί ψάχνομαι συνέχεια και πραγματικά ενώ δεν είχα άγχος αρχίζω και αγχώνομαι!!!είχατε κανένα σύμπτωμα μετά την εμβρυομεταφορα??περιμένω μπας και δω κανένα καφέ στο σερβιετακι αλλά τίποτα!!!Εκτός από κάτι τσιμπήματα χαμηλά τίποτα άλλο!!!την εμβρυομεταφορα την έκανα την Πέμπτη!!!

Κι εγώ που εκανα την τέταρτη δεν έχω καφέ τίποτα γιατί να εχουμε καλέ;μόνο πολύ έντονο πόνο στη λεκάνη αριστερά εχω.τη παρασκευή έχω χοριακη.

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου αυτό σκεφτόμαστε όλες την περίοδο της αναμονής συμπτώματα κάτι να μας δείξει ότι πέτυχε  όσο να τα καφέ εγώ τα είχα παρέα τα τελευταία χρόνια πριν αδιαθετισω οπότε το θεώρησα αποτυχία την προσπάθεια μόλις τα είδα. Ο κάθε οργανισμός έχει δικό του ρυθμό και σ'αυτή την φάση τα πάντα είναι από τα φαρμακα δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη τα συμπτώματα πιστέψτε με αρχίζουν πολύ πιο αργά 6 με 7 βδομαδα .Πιστέψτε στο όνειρο σας και το θαύμα θα γίνει μυστικό δεν υπάρχει σας εύχομαι όλες θετικές χοριακες και όμορφα και υγείες μωράκια 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...