Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια,πρωτη φορα εδω,αν κανω καμια βλακεια sorry....

Εκανα δευτερη προσπαθεια 28/4 και περιμενω για χοριακη 11/5....θα ειναι θετικη δεν το συζητω!!!!

Για ολες μας θα ειναι θετικη!!!!Θα βγουμε στις παραλιες φουσκωμενες φετος!!!!!?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

Εκανα δευτερη προσπαθεια 28/4 και περιμενω για χοριακη 11/5....θα ειναι θετικη δεν το συζητω!!!!

Εγώ σου εύχομαι θετική χοριακή και σύντομα με σποράκι??

Δημοσίευση
στις On 6/5/2018 at 12:08 ΜΜ, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

Έχεις δίκιο!!Θετική θα είναι για όλες μας....Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

Δεν πηγε καλα ?

Ποση στεναχωρια περασα...

Λυπαμαι πολυ @Λαμπρινη Μ. Εχω περασει δυο φορες απο αυτο το σταδιο.Οπότε μπορώ να σε νιώσω.

Ο χρόνος θα περασει κ θα νιωσεις καλυτερα. 

Ευχομαι η επομενη φορα να ειναι η τυχερη σας. 

Οτιδηποτε θελησεις ειμαστε εδω. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Λυπαμαι πολυ @Λαμπρινη Μ

Δευτερη ηταν αλλα με πηρε πολυ απο κατω...περισσοτερο απο οτι στην πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια.Τις πρωτες μερες δεν ηθελα να μου μιλαει κανεις και μονο εκλαιγα,εννοειτε πως ουτε σκεφτομουν να ξαναπροσπαθησω...Ομως αφου μιλησα με τον αγαπημενο μου γιατρο αλλαξα γνωμη γιατι μου εδωσε απιστευτη δυναμη και κουραγιο και μου θυμησε αυτο που μου λεει παντα "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ" και καπως ετσι θα προσπαθησω ξανα!!!Και οτι γινει,οπως λεει και ο αντρουλης μου εμεις ειμαστε ευτυχισμενοι οι δυο μας,θα προσπαθουμε παντα για το καλυτερο.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

Δευτερη ηταν αλλα με πηρε πολυ απο κατω...περισσοτερο απο οτι στην πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια.Τις πρωτες μερες δεν ηθελα να μου μιλαει κανεις και μονο εκλαιγα,εννοειτε πως ουτε σκεφτομουν να ξαναπροσπαθησω...Ομως αφου μιλησα με τον αγαπημενο μου γιατρο αλλαξα γνωμη γιατι μου εδωσε απιστευτη δυναμη και κουραγιο και μου θυμησε αυτο που μου λεει παντα "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ" και καπως ετσι θα προσπαθησω ξανα!!!Και οτι γινει,οπως λεει και ο αντρουλης μου εμεις ειμαστε ευτυχισμενοι οι δυο μας,θα προσπαθουμε παντα για το καλυτερο.

@Λαμπρινη Μ κι εγω στην δευτερη αποτυχια στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Με πηρε απο κατω. 

Τωρα αλλαξαμε γιατρο κ ελπιζω να κανουμε μια νεα αρχη. 

Εχεις κρυοσυντηρημενα ή θα κανεις απο την αρχη διεγερση;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

ειναι απολυτως λογικο που στην αρχη επεσες κ εκλαψες.το θεμα ειναι που ξανασηκωθηκες και το αντιμετωπιζεις ετσι.μπραβο σου κοριτσακι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

@Λαμπρινη Μ κι εγω στην δευτερη αποτυχια στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Με πηρε απο κατω. 

Τωρα αλλαξαμε γιατρο κ ελπιζω να κανουμε μια νεα αρχη. 

Εχεις κρυοσυντηρημενα ή θα κανεις απο την αρχη διεγερση;

Να βρεις ενα γιατρο που θα τον εμπιστευτεις,για εμενα ειναι το 99% της επιτυχιας.

Ειναι παντως μια πολυ δυσκολη για την ψυχολογια διαδικασια,που μονο καποια που εχει περασει μπορει να καταλαβει.Δεν ειναι τα φαρμακα,οι εξετασεις,η διαδικασια ολη,για μενα ειναι η εικονα της εμβρυομεταφορας που καρφωνεται στο μυαλο και μετα η αναμονη...και αυτο ειναι που κανει δυσκολο το αρνητικο αποτελεσμα.

Δημοσίευση
στις On 28/5/2018 at 11:20 ΠΜ, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

Κανω με δανεικα ωαρια,εχω προωρη ανεπαρκεια ωοθηκων απο τα 35,ειμαι 40 τωρα.

Εχω ακομα 2 βλαστοκυστες...

Καλησπέρα @Λαμπρινη Μ και εγω δανεικά...

Τι ποσοστό επιτυχίας σου έδωσε ο γιατρός?

Εύχομαι την 2η ++++++

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η renaki69 είπε:

Καλησπέρα @Λαμπρινη Μ και εγω δανεικά...

Τι ποσοστό επιτυχίας σου έδωσε ο γιατρός?

Εύχομαι την 2η ++++++

@renaki69  Καλημερα,δε ρωταω ποτε το γιατρο μου...δε θελω να ξερω ποσοστα επιτυχιας γιατι αγχωνομαι.

Και η δευτερη αρνητικη ηταν

Τωρα παω για την 3,ευχομαι τυχερη

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Λαμπρινη Μ είπε:

@renaki69  Καλημερα,δε ρωταω ποτε το γιατρο μου...δε θελω να ξερω ποσοστα επιτυχιας γιατι αγχωνομαι.

Και η δευτερη αρνητικη ηταν

Τωρα παω για την 3,ευχομαι τυχερη

Θα είναι σίγουρα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...