Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιος..ο πιο ευωδιαστος μηνας!!ποσες ξεκιναμε την τελευταια μας προσπαθεια πριν το καλοκαιρι??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Τι κανεις εσυ Ηλεκτρα; Πώς παει η αναμονη;

Πότε με το καλο εχεις την χοριακη;

Εχω σκυλοβαρεθει που μαι κλεισμενη.. Την ερχομενη βδομαδα εχω.  Εσυ σε τι φαση εισαι;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ElektraGr είπε:

Εχω σκυλοβαρεθει που μαι κλεισμενη.. Την ερχομενη βδομαδα εχω.  Εσυ σε τι φαση εισαι;

Ναι η κλεισουρα ειναι δυσκολη.

Σου εδωσε ο γιατρος αυτην την οδηγια ή απο δικη σου επιλογη καθεσαι μεσα;;

Εγω τον αλλο μηνα,πρωτα ο Θεος,θα κανω την δευτερη διεγερση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ναι η κλεισουρα ειναι δυσκολη.

Σου εδωσε ο γιατρος αυτην την οδηγια ή απο δικη σου επιλογη καθεσαι μεσα;;

Εγω τον αλλο μηνα,πρωτα ο Θεος,θα κανω την δευτερη διεγερση. 

Ο γιατρος.. αλλα πολυ μου φαινεται. Τωρα γτ δεν ξερω.. Αντε με το καλο  :)

Δημοσίευση

Καλημέραααα!  Αχ τι όνειρο ηταν κι αυτο τοβραδυ! Χασαμε λεει το σκυλακι μας. Ημασταν λεει σε ενα μαγαζι για καφε αλλα ηταν και σαν λεωφορειο που εκανε στασεις. Μαζι με τον συζυγο καποια στιγμη αρχισαμε να φωναζουμε το σκυλακι μας και μας ειπαν πως κατεβηκε σε προηγουμενη σταση. Κατεβηκαμε λοιπον κ  εμεις στην πρωτη σταση πιυ εκανε και τρεχαμε να το βρουμε. Το φωναζα με το ονομα του και καποια στιγμη ηταν κατι παιδακια που χαν δυο ασπρα σκυλια και ηταν κ το δικο μας εκει. Και του λεγανε σε φωναζει η μαμα σου, πηγαινε... Και φανερωσετο σκυλακι μας, αλλα ηταν ασπρο ,ενω εμας ειναι καφε με μαυρο. Κι ηρθε στην αγκαλια μου αλλα μαζι με το σκυλακι εμφανιστηκε στην αγκαλια μου κι ενα ξανθο παιδακι. Ουφ ουφ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Castrop rauxel είπε:

Egw dustuxos ksana peira arnitiki xoriaki kai i alitheia einai oti den thelw na paw na milisw me ton giatro genika den thelw na ksana prospathisw edw!!!

Ωχ λυπαμαι πολυ κοριτσι μου. Να κανεις όπως αισθάνεσαι. Κι εμεις μετα την δευτερη αποτυχια αλλαξαμε κεντρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Ωχ λυπαμαι πολυ κοριτσι μου. Να κανεις όπως αισθάνεσαι. Κι εμεις μετα την δευτερη αποτυχια αλλαξαμε κεντρο. 

Kai twra se poio pigate??Athina eiste?Egw skeftomai kai to dimosio!!Alla den kserw pou na tin kanw!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Castrop rauxel είπε:

Kai twra se poio pigate??Athina eiste?Egw skeftomai kai to dimosio!!Alla den kserw pou na tin kanw!!

Εμεις στην θεσσαλονικη κανουμε τις προσπαθειες μας. 

Εδω πολλα κοριτσια μποριυν να σε βοηθησουν αν ενδιαφερεσαι για την Αθήνα ειτε για δημόσιο ειτε για ιδιωτικο. 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2018 at 5:57 ΜΜ, ο/η Castrop rauxel είπε:

Egw dustuxos ksana peira arnitiki xoriaki kai i alitheia einai oti den thelw na paw na milisw me ton giatro genika den thelw na ksana prospathisw edw!!!

Κορίτσι μου λυπάμαι ότι και να σου πούμε δεν μπορούμε να σου φτιάξουμε ούτε την ψυχολογία ούτε τίποτα το μόνο που ξέρεις είναι ότι σε καταλαβαίνουμε και σου ευχόμαστε να πάρεις τη σωστή απόφαση σε ότι και οποιο κέντρο και αν επιλέξεις......

Δημοσίευση
στις On 22/6/2018 at 6:02 ΜΜ, ο/η Castrop rauxel είπε:

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα σου ειλικρινά καθώς κ εγώ πήρα για άλλη μία φορά αρνητικό.κ τώρα θα κάνω την επόμενη προσπάθεια μου στο πανεπιστημιακό ιωαννινων έχει πολύ καλές κριτικές κ πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρονια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...