Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιος..ο πιο ευωδιαστος μηνας!!ποσες ξεκιναμε την τελευταια μας προσπαθεια πριν το καλοκαιρι??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Castrop rauxel είπε:

Ti ennoeis otan les protokolo gt to exw akousei alla den kserw!

Το πρωτοκολλο εχει να κανει με τα φαρμακα που χρησιμοποιουνται. Εγω στην πρωτη διεγερση εκανα το μακρυ πρωτοκολλο με γκοναλ και αρβεκαπ.

Τωρα στην δευτερη προσπαθεια θα κανω βραχυ πρωτοκολλο με ανταγωνιστες. Με άλλα φαρμακα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Το πρωτοκολλο εχει να κανει με τα φαρμακα που χρησιμοποιουνται. Εγω στην πρωτη διεγερση εκανα το μακρυ πρωτοκολλο με γκοναλ και αρβεκαπ.

Τωρα στην δευτερη προσπαθεια θα κανω βραχυ πρωτοκολλο με ανταγωνιστες. Με άλλα φαρμακα. 

ποια φάρμακα σου είπε τώρα; 

Δημοσίευση

Μπράβο @Castrop rauxel τέλεια τα πήγες! Φαίνεται οτι αυτό το πρωτόκολλο σου ταιριάζει καλύτερα. Εύχομαι να γονιμοποιγηθουν όλα! Κορίτσια ο Μάιος πήγε σφαίρα! Συγχαρητήρια σε όλες οσες πήρατε θετική χοριακή, καλη κ ευκολη εγκυμοσυνη να έχετε! Όσες πήρατε αρνητικό μην το βάζετε κάτω, όλες θα τα καταφέρετε.

Καλή συνέχεια στα κοριτσάκια που είναι στη διαδικασία και αναμενουμε τα καλά σας αποτελεσματα!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikona είπε:

@eriv μου εγραψε elonva και πουρεγκον. Ανταγωνιστες ακομη δεν μου ειπε. Δεν ξερω. 

@Antelope μας ελειψες!!Φιλια πολλα!!! Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!! 

ΑΑΑ οκ... 

Μαζί πάμε εμείς.. χιχι στα πρωτόκολλα εννοω! Και εγώ μακρύ στην αρχή και μετά βραχύ με ανταγωνιστές, ενδομητρίωση και οι 2 μας... αντε τώρα φέρε και στην προσπάθεια σου θετική τεράστια χοριακή να σε ακολουθήσω κι εγω ναι ???? :P 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Castrop rauxel είπε:

Koritsia teleiwsa mou peiran 9 avgoylakiaaaaa!!!Tin prwti fora meta tin narkosi eklapsa gt mou peira  3 enw autin tin fora eklapsa apo xara!!! Euxaristw g tis euxes sas koritsia mou ?

Bravo ολα καλα να πανε καλη επιτυχια να προχωρησουνε οοοοολα και καλη επιτυχια και για την ωολυψια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

Μπράβο @Castrop rauxel τέλεια τα πήγες! Φαίνεται οτι αυτό το πρωτόκολλο σου ταιριάζει καλύτερα. Εύχομαι να γονιμοποιγηθουν όλα! Κορίτσια ο Μάιος πήγε σφαίρα! Συγχαρητήρια σε όλες οσες πήρατε θετική χοριακή, καλη κ ευκολη εγκυμοσυνη να έχετε! Όσες πήρατε αρνητικό μην το βάζετε κάτω, όλες θα τα καταφέρετε.

Καλή συνέχεια στα κοριτσάκια που είναι στη διαδικασία και αναμενουμε τα καλά σας αποτελεσματα!

Euxaristw antelope ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Castrop rauxel είπε:

Euxaristwwww gia tin emvruometafora ennoeis ???

Ωολυψια ειπα ε χαχαχαχαχα εμβρυομεταφορα ηθελα να πω ηθελα να ρωτησω πως εισαι μετα την ωολυψια αλλα οτι να'ναι εγραψα χαχαχ ευτυχως με καταλαβες χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

Egw stin prwti prodpatheia me puregon 150 monades gia 4 meres kai meta gia alles 4 puregon kai orgalutran mazi!!Se autin tin prospatheia ekana menogon kai meta arxisa pali orgalutran kai 2 teletaies meres ekana apo 250 monades puregon pou mou eixan meinei apo tin prwti prospatheia!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Ωολυψια ειπα ε χαχαχαχαχα εμβρυομεταφορα ηθελα να πω ηθελα να ρωτησω πως εισαι μετα την ωολυψια αλλα οτι να'ναι εγραψα χαχαχ ευτυχως με καταλαβες χαχαχα

Padws ponaw arketa san na kouniete kati stin koilia mou....makari avrio na eimai kalitera na iremisw...esu pws paei i egkumosini???

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Castrop rauxel είπε:

Koritsia teleiwsa mou peiran 9 avgoylakiaaaaa!!!Tin prwti fora meta tin narkosi eklapsa gt mou peira  3 enw autin tin fora eklapsa apo xara!!! Euxaristw g tis euxes sas koritsia mou ?

Συγχαρητήρια! Να πάνε όλα κατευχήν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Castrop rauxel είπε:

Padws ponaw arketa san na kouniete kati stin koilia mou....makari avrio na eimai kalitera na iremisw...esu pws paei i egkumosini???

Δεν το εχω καταλαβει να σου πω την αλυθεια περιμενω αυριο να παμε για υπερηχο και ειμαι συγκρατιμενη θελω τοσο πολυ να ειναι ολα καλα και ολα στη θεση τους που καποιες φορες φοβαμαι να χαρω απλα μονο πιστη θετικη σκεψη και πιστευω ολα να πανε καλα!!!! Καταλαβενεις πως το λεω δεν ειμαι αχαριστη και δεν το παιζω ψυχραιμη του τυπου ελα μωρε οκ!!!! Οχι το θελω πολυ και αυτος ειναι ο μονος λογος που με αγχονει το παρακατω!σε κουρασα συγνωμη !!! Αυριο θα εισαι περδικι κατσε ξεκουρασου λιγο θα κανεις εμβρυομεταφορα η θα βαλεις καταψυξη?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Δεν το εχω καταλαβει να σου πω την αλυθεια περιμενω αυριο να παμε για υπερηχο και ειμαι συγκρατιμενη θελω τοσο πολυ να ειναι ολα καλα και ολα στη θεση τους που καποιες φορες φοβαμαι να χαρω απλα μονο πιστη θετικη σκεψη και πιστευω ολα να πανε καλα!!!! Καταλαβενεις πως το λεω δεν ειμαι αχαριστη και δεν το παιζω ψυχραιμη του τυπου ελα μωρε οκ!!!! Οχι το θελω πολυ και αυτος ειναι ο μονος λογος που με αγχονει το παρακατω!σε κουρασα συγνωμη !!! Αυριο θα εισαι περδικι κατσε ξεκουρασου λιγο θα κανεις εμβρυομεταφορα η θα βαλεις καταψυξη?

Akou me kourases!!!Katholou...Exeis perasei palindromisi ???Ax mwre min skeftesai etsi ola kala tha pane irthe gia na meinei!!!Na xareis oso pio polu boreis!!!Ola stin zwi eina grammena den pa ba xtipiomaste emeis o theos kserei pote tha mas dwsei auto pou aksizoume kai to lew gia ola ta themata gia auto apolause to tipota den tha ginei apla akoume kai edw polles istories kai isws g auto kuriarxei o fovos!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η eriv είπε:

ΑΑΑ οκ... 

Μαζί πάμε εμείς.. χιχι στα πρωτόκολλα εννοω! Και εγώ μακρύ στην αρχή και μετά βραχύ με ανταγωνιστές, ενδομητρίωση και οι 2 μας... αντε τώρα φέρε και στην προσπάθεια σου θετική τεράστια χοριακή να σε ακολουθήσω κι εγω ναι ???? :P 

Αχ μακαρι εριβ μου!! Ολες να εχουμε ευχαριστα! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η eriv είπε:

ΑΑΑ οκ... 

ναι ναι να πατε μαζι στην επιτυχια!!!!! ειστε κ οι 2 πολυ αγαπημενες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Dim83 αμοιβαια τα αισθηματα!!! 

Ευχαριστουμε!! Κ σε σενα ο,τι καλυτερο!! 

αχ...με τοσες ευχες η μια στην αλλη εδω μεσα.....τα μισα να επιαναν σχεδον θα λυναμε το δημογραφικο!

στο μεταξυ τις τελευταιες μερες ολο διαβαζω για γονεις που σκοτωνουν ή βιαζουν τα παιδια τους.ποσο κριμα.ποσο αδικο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dim83 είπε:

ναι ναι να πατε μαζι στην επιτυχια!!!!! ειστε κ οι 2 πολυ αγαπημενες!!!!

Καταρχην @nikona καλη αρχη να εχεις καλη διεγερση και ολα να πανε κατ ευχην!!! 

Επισης αν θελετε ελατα στο γενικου περιεχομενου να σας πω τα νεακια μου... 

μην χαλασω το θεμα εδω! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η eriv είπε:

μην χαλασω το θεμα εδω! 

coming!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η eriv είπε:

μην χαλασω το θεμα εδω! 

Ερχομαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...