Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια και παλι,ξερω οτι μπορει να σας εχω κουρασει...:blush: ειμαι χαλια διοτι αρχισαν οι πονοι περιοδου και εχω απογοητευτει γιατι ειχα μια ελπιδα για κατι θετικο:( ,αλλα τιποτα διοτι αρχισαν τα σκασμενα να κατεβαινουν :angry: και στενοχωριμαι.ξερω οτι γρηγορα θα συνερθω και θα αρχισω ξανα τις προσπαθειες:) .ειστε οι μονες που μπορω να μιλησω και να πω αυτο που αισθανομαι τετοια ωρα και επισης δεν θελω να φαινομαι στον αντρα μου ποσο στενοχωριεμαι για να μην απογοητευται και αυτος.χαιρομαι που εχω βρει αυτην υπεροχη παρεα και μπορω να μοιραζομαι μαζι σας αυτα που αισθανομαι και αυτα που με προβληματιζουν.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΜΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 100% ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ +.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

memi καλημέρα!

Δε θέλω να σου αυξήσω τις ελπίδες, απλά να σου πω όμως ότι οι περισσότερες κοπέλες νοιώθουν συμπτώματα περιόδου, ακόμα κι όταν είναι έγκυες.

Για παράδειγμα, όταν έμεινα έγκυος πρώτη φορα κι επειδή δεν πήγαινε το μυαλό μου, επί μια βδομάδα είχα όλα τα συμπτώματα, πόνους, πρήξιμο και τα σχετικά κι έλεγα τώρα θα'ρθει και τώρα θα'ρθει και δεν ερχόταν! Και μου'χε σπάσει και τα νεύρα... Να φανταστείς κάθε βράδυ έβαζα ταμπόν για να μην έχω κανένα νυχτερινό "ατύχημα"! :P

Στο λέω για να το'χεις στα υπ' όψιν και να φροντίζεις να μην κάνεις κάτι "κακό" πριν αδιαθετήσεις οριστικά. Πχ μην πάρεις κάποιο φάρμακο κλπ.

Εύχομαι να μην σου έρθει ποτέ αυτή η περίοδος! ;):)

Αλλά και να'ρθει αυτή.. δε θα'ρθει κάποια από τις επόμενες. να'σαι σίγουρη! ;):) :) :*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...