Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΠΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ (ΣΙΤΑΛΟΠΑΡΜΗ 15 mG).ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤ...ΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ- ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΙΤΚΗ ΑΓΩΓΗ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙ?

Δημοσίευση

Δεν γνωριζω και δεν ειμαι ειδικος για να απαντησω Αλλα ηθελα να σε ρωτησω αν δοκιμασες ψυχοθεραπεια Ευχομαι να παρεις τις απαντησεις που ζητας με τον πιο εγκυρο τροπο και ολα να σου πανε καλα:)

Δημοσίευση

Χριστινάκι καλησπέρα!!Δεν είμαι ειδικός περί του θέματος αλλα αυτό που ξέρω απο κάποια φίλη ειναι οτι ειναι καλήτερο να μην τα σταματήσεις απ την στιγμή που θα δημιουργηθούν προβλήματα και σε σένα και στο μωρο,καθώς μερικές φορές η διακοπή κάποιον φαρμάκων φέρνει αρνητικά αποτελέσματα!Αυτο που γίνεται συχνά ειναι η ρύθμιση της ποσότητας και η υπόδειξη ασφαλέστερων χαπιών απ τον ψυχολόγο-ψυχίατρο-νευρολόγο σου σε συνδιασμό και με τις συμβουλές του γυναικολόγου σου.

×
×
  • Προσθήκη...