Καλησπέρα να σας ζήσει!!!! Αν παίρνει βάρος κι είναι οκ μην ανησυχείς καθόλου! Εμένα τριών μηνών που ξεκίνησα μόνο σκόνη έπινε 120 και 5-6 γεύματα την ημέρα όταν όλα τα μωράκια γύρω μου έπιναν 180.. 180 πίναμε σε κάποια γεύματα μόνο και μετά τον 5ο. Βάρος έχουμε κανονικο.
Αν δίνεις κι αντλημενο λογικό να μην πίνει πολύ από το μπιμπερο.
@annie! μου τώρα είσαι 8η εβδομάδα ε;
Ωραία καλά κάνεις και το αναφέρεις και στους εργοδότες ναι.. θα σε πάρουν αναπληρώτρια ε; Κάπου κοντά στην περιοχή σου; Γιατί θα σαι και δύο μήνες πριν να γεννήσεις!
Συμφωνω και μην συγκρινεις το μωρακι σου με αλλα το καθε μωρο ειναι διαφορετικο..και μενα μου ελεγαν οτι πινουν 180 ml εμενα επινε 120 και ηταν μια χαρα και το βαρος του φυσιολογικο οποτε δεν ανησυχουσα..να σου ζησει!
Μπράβο κοριτσάκι μου, δοκίμασε να φας λίγο αποξηραμένο τζίντζερ. Βοηθάει πολύ στο στομάχι γενικά. Εγώ στα δίδυμα είχα απίστευτες καούρες κ μόνο αυτό με βοηθούσε
Σερβιετακι κορίτσια δεν υπάρχει άλλη λύση..
Μετά την 8η στρώνει το πράγμα σιγά σιγά
Εμείς το είχαμε πει μόνο στους δικούς μας. Μετά τον υπέρηχο της Δευτέρας μας είπε ο γιατρός ότι είναι ανακοινώσιμο οπότε ενημέρωσα στο φροντιστήριο για να ξεκινήσει να ψάχνεται ο άνθρωπος γιατί κάνω Γ Λυκείου κ θα έχει θέμα από Νοέμβριο κ στην άλλη δουλειά θα το ανακοινώσω αύριο καθώς θεωρητικά θα μου έκανε πρόσληψη τώρα αλλά δε θέλω. Ξεκινάω κάτι σεμινάρια σε ΚΔΒΜ όπου θα με πάνε σίγουρα ένα δίμηνο κ μπορεί να μου βγάλουν κι άλλο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι κ από Σεπτέμβριο με το καλό αναπληρώτρια πάλι..