Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Έχω φρικάρει

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας...ακολουθεί σεντόνι... Χαχχαχα καταρχήν καλώς σας βρήκα.. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας...  Έχω δύο κοριτσάκια και εδώ κ περίπου δύο χρόνια κάνουμε ελεύθερα με τον νέο μου σύζυγο.... Αλλααααα δυστυχώς.... Είχα αστατη περίοδο πάντα... Εδώ και μερικούς μήνες είχε στρώσει κύκλο στις 26-30 μέρες ... Τώρα πάλι την τελευταία περίοδο ήρθα στις 50 ημέρες κύκλο... Κράτησε 7 μέρες φυσιολογικά (5/1/18 μέχρι 11/1/18) από εκείνη την ημέρα δεν έχω ξαναερθει περίοδο... Στις 8/2/18 είχα λίγα πονακια περιόδου και ειχε πριστει το στήθος μου καθώς κ πονακια στην μέση.. 17/2 είδα στο σκουπισμα λίγο αιματακι όπως τα αρχικά της περιόδου κ έβαλα σερβιετα νομίζοντας ότι θα έρθει... Όμως δεν ήρθε... Από κει κ μετά είχα κάτι τσιμπιματακια κάτω αριστερά για δευτερόλεπτα.. Ήταν πολύ έντονα...αποφάσισα να κάνω τεστ...στις 5/3 όμως απογοήτευση ????? έχω άλλο ένα τεστ... Να δω πότε θα αποφασίσω να το κάνω... Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;; Συγγνώμη που σας κούρασα απλά ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερής... ????

Δημοσίευση

Στην θέση σου θα πήγαινα σε γυναικολόγο. Τα διαστήματα μεταξύ τους είναι τεράστια και εφόσον έχεις γίνει ήδη 2 φορές μανούλα ξέρεις πάνω-κάτω τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να μου απαντήσεις.. Ναι θα πάω... Όντως ειναι μεγάλα τα  διαστήματα.... Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τα συμπτώματα θα το πιστέψεις;;; χαχαχαχ τα παιδιά μου είναι 13 και 14...θυμάμαι στο περίπου... Τώρα τα πονακια τα σημάδια κτλ δεν τα θυμάμαι.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.