Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eriv είπε:

Καλημερα @OLY10 ?!!!

Εχεις απολυτο δικιο ετσι ακριβως ειναι ! Για λιγο πεφτουμε μεχρι να μαζεψουμε δυναμεις και λιιιιγο να ξεχαστουμε? 

φυσικα!! ευχαριστουμε @OLY10 για το support. ρε κοριτσακια οση δυναμη κ να εχεις ως ανθρωπος και οσο αισιοδοξος κ να εισαι, οταν ερχονται αναποδιες κ ατυχιες απανωτα....πεφτεις. ανθρωπινο ειναι.

το θεμα ειναι το σηκωμα μετα! αντε παμε μπροστα κ καλη τυχη σε ολες μας.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η eriv είπε:

@love30 να σου πω την αληθεια εκανα κινηση μονη μου να κλεισω στη λευκου να με δει να κανω καποιες εξετασεις. Εστω και ορμονολογικες μια επαναληψη γιατι ειναι αρκετα παλιες οι δικες μου.. 

σκεφτομαι κιολας να παω να δω και εναν αλλο γιατρο, σε αλλο θεμα που ανοιξε η @NikhNikh αυτο συζηταγαμε, κατα ποσο ο γιατρος που εχουμε και με καποιον αριθμο δικων μας αποτυχιων εχει κατι αλλο να κανει η ενα «φρεσκο» ματι μπορει να βοηθησει παραπανω.. 

να σου πω μπερδεμενη ειμαι και προς το παρον μονο για τις εξετασεις θα παω! Κακα τα ψεμματα η καθε αποτυχια σε τσακιζει λιγο παραπανω την καθε φορα και σου παιρνει χρονο να ανασυνταχθεις ?. 

Εσυ εισαι καλα κοριτσι μου; 

Παντα μια δευτερη γνωμη ειναι καλο να περνουμε μια χαρα τα ειπες!!!!!! Θα δεις ολα καλα θα πανε και εμενα ειχε πει για τη Λευκου αλλα τα φαρμακα τα περνω μου ειπε αυτα θα σου εδινε! Και δεν πηγα !!!!δεν λεει να ερθει και η αχωνευτη πια 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η love30 είπε:

@Dim83περιμενω να ερθει η περιοδος αργυσε λογο των cyclacur τα καφε που επερνα και τωρα καταλαβαινεις πως την περιμενω πως και πως χαχχαχαχα που φτασαμε χαχχαχαχα εσυ πως εισαι?

Μα πραγματικα ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;;? αλλες φορες να μην αργει ουτε ωρα και αλλες να παρακαλαμε να ερθει ?

Δημοσίευση

Χαχαχ @erivμα μας εκνευριζει βρε παιδι μου και αυτη ακου να την περιμενουμε να ερθει!!!!αυτο ειναι καταντια χαχχαχαχχα και να εχεις και το προγραμμα να σου το υπενθυμιζει μη ξεχασετε την εμμυνο ρυση σας εεεε οχι κουκλιτσα δεν θα το ξεχασω χαχαχχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

@Dim83περιμενω να ερθει η περιοδος αργυσε λογο των cyclacur τα καφε που επερνα και τωρα καταλαβαινεις πως την περιμενω πως και πως χαχχαχαχα που φτασαμε χαχχαχαχα εσυ πως εισαι?

αντε μπραβο. με το καλο.

τοσα χρονια ειχαμε την περιοδο του πεταματου κ τωρα καθοριζει την ψυχολογια μας! κ οταν ερχεται κ οχι! ποιος να μου το λεγε.

εγω τα ιδια καλη μου. μπροστα με οσο σθενος εχει απομεινει!

Δημοσίευση

@mayra_d και εγω αυτη θα σου ελεγα που την εμαθα εδω. Απλα να παρεις οσο πιο αμεσα αν θες γιατι επειδη κανει 2 φορες το μηνα θα καθυστερησει να σου κλεισει. Εγω πηρα προς τελος φεβρ και μου εκλεισε 31/3!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η eriv είπε:

@mayra_d και εγω αυτη θα σου ελεγα που την εμαθα εδω. Απλα να παρεις οσο πιο αμεσα αν θες γιατι επειδη κανει 2 φορες το μηνα θα καθυστερησει να σου κλεισει. Εγω πηρα προς τελος φεβρ και μου εκλεισε 31/3!! 

Ναι θα παρω τη Δευτέρα δεν δουλεύει σήμερα. Ευχαριστω! Τι πρόβλημα εχεις αν επιτρέπεται?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mayra_d είπε:

Ναι θα παρω τη Δευτέρα δεν δουλεύει σήμερα. Ευχαριστω! Τι πρόβλημα εχεις αν επιτρέπεται?

Και βεβαια καλε επιτρεπεται  αλοιμονο.. εγω σαν υπογονιμοτητα γραφεται ενδομητριωση (εκανα λαπαροσκοπηση ιανουαρ 17) και 2 αποτυχημενες σπερματ και 2 αποτυχημενες εξωσωμ (1η βιοχημικη). 

Ειδα ειχες κ εσυ μια αποτυχια τωρα.. λυπαμαι πραγματικα ξερω και καταλαβαινω ακριβως πως νοιωθεις.. ? εσεις τι θεμα εχετε; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eriv είπε:

Και βεβαια καλε επιτρεπεται  αλοιμονο.. εγω σαν υπογονιμοτητα γραφεται ενδομητριωση (εκανα λαπαροσκοπηση ιανουαρ 17) και 2 αποτυχημενες σπερματ και 2 αποτυχημενες εξωσωμ (1η βιοχημικη). 

Ειδα ειχες κ εσυ μια αποτυχια τωρα.. λυπαμαι πραγματικα ξερω και καταλαβαινω ακριβως πως νοιωθεις.. ? εσεις τι θεμα εχετε; 

2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις και 3 αποτυχημένες εξωσωματικές με άριστα έμβρυα (αν σημαίνει κάτι αυτό πλέον), δεν γίνεται εμφύτευση καν

Δημοσίευση
στις On 16/3/2018 at 1:09 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Πρωτη φορα την περιμενω και γω πως και πως αν και θα αργησει κανα μηνα ακομα. Χιχι. Ποιος θα μου το λεγε και μενα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

Πρωτη φορα την περιμενω και γω πως και πως αν και θα αργησει κανα μηνα ακομα. Χιχι. Ποιος θα μου το λεγε και μενα. 

Εγω κοντευω να κανω μπαμ να ερθει να χαλαρωσω ειμαι πρισμενη και δεν μπορω καθολου!!! Χαχαχχα οταν θελουμε να ερθει δεν και οταν δεν θελουμε τσουπ εμφανιζεται!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Εγω κοντευω να κανω μπαμ να ερθει να χαλαρωσω ειμαι πρισμενη και δεν μπορω καθολου!!! Χαχαχχα οταν θελουμε να ερθει δεν και οταν δεν θελουμε τσουπ εμφανιζεται!!!!!

ατιμη ζωη. Χιχι, θα ερθει, που θα παει και αυτη η ρημαδα, να στρωσουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:

Σημερα αυριο πιστευω θα ερθει εχουν αρχισει τα προεορτητα!χαχα

αντε αντε με το καλο! σημαντικος κυκλος ξεκιναει!!!!! στελνουμε τονους θετικης ενεργειας!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 19/3/2018 at 8:12 ΜΜ, ο/η Dim83 είπε:

αντε αντε με το καλο! σημαντικος κυκλος ξεκιναει!!!!! στελνουμε τονους θετικης ενεργειας!!!

Πάει αυτός ο κύκλος ποιο χάλια δεν θα μπορούσε να πάει..... Ενδομήτριο δύο μέρες πριν την έμβρυομεταφορα χάλια άρα ο επόμενος κύκλος.....

Δημοσίευση
στις On 9/4/2018 at 6:19 ΠΜ, ο/η Ρενια88 είπε:

Κορίτσια μου δινετε δύναμη. 4 Χρόνια προσπαθουμε... Σκέφτομαι κι εγώ για σπερματεγχυση.... Γειά σου κοπέλα μου έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις? Σπερματεγχυση που θα κάνεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...