Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση

@zoi.ko κ @Kat-Cat, κ εγω αυτης της αποψης ημουν παντα να μην παιρνουμε τπτ μονες μας...αλλα ψαχνω απο καπουνα πιαστω. Ο γιατρος μου δεν μου δινει τπτ αλλο, απο Αυγουστο μου χει δωσει μονο το Fanolit που ειναι φυλλικο οξυ...ελα ομως που μου χει μπει στο μυαλο οτι ο φαρμακοποιος διαβασε λαθος τη συνταγη κ μου δωσε το Fanolit 0,5 κ οχι το Fanolit 5. Eχει φαση τοσο καιρο να παιρνω ελαχιστη ποσοτητα

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

@zoi.ko κ @Kat-Cat, κ εγω αυτης της αποψης ημουν παντα να μην παιρνουμε τπτ μονες μας...αλλα ψαχνω απο καπουνα πιαστω. Ο γιατρος μου δεν μου δινει τπτ αλλο, απο Αυγουστο μου χει δωσει μονο το Fanolit που ειναι φυλλικο οξυ...ελα ομως που μου χει μπει στο μυαλο οτι ο φαρμακοποιος διαβασε λαθος τη συνταγη κ μου δωσε το Fanolit 0,5 κ οχι το Fanolit 5. Eχει φαση τοσο καιρο να παιρνω ελαχιστη ποσοτητα

Λογικό το βρίσκω όλες από κάπου ψάχνουμε να πιαστούμε. Αυτό το fanolit δεν το ξέρω κοιτάζω πάντως τώρα το filicine που έχω εγώ(φιλικό οξύ είναι κι αυτό) και στο κουτί γράφει 5mg.Δες το κουτί από το δικό σου για να σου φύγει η ιδέα αν και δεν νομίζω να έχει γίνει τέτοιο λάθος.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Λογικό το βρίσκω όλες από κάπου ψάχνουμε να πιαστούμε. Αυτό το fanolit δεν το ξέρω κοιτάζω πάντως τώρα το filicine που έχω εγώ(φιλικό οξύ είναι κι αυτό) και στο κουτί γράφει 5mg.Δες το κουτί από το δικό σου για να σου φύγει η ιδέα αν και δεν νομίζω να έχει γίνει τέτοιο λάθος.

0,5 γραφει...τζαμπα τοσο καιρο...?

Θα παω να παρω κ εγω το filicine

Δημοσίευση

Μήπως γράφει 0,5 g? Συνήθως τα φελισιν προτείνουν όλες. Όσο για τις βιταμίνες μόνο καλό κάνουν άλλα Κάνε μια ερώτηση στο γιατρο σου. Ένα τηλ πάρε κ πες σκέφτομαι να πάρω αυτές τις βιταμίνες. Να τις παρω; εμένα μ πρότεινε η ξαδέρφη μ τις pregnacare conception, είναι φαρμακοποιός. Ρώτησα τ γιατρό μ είπε οκ. Βοηθούν στην ποιότητα τ ωαρίου. Εμένα μ σταθεροποιήσαν πολύ τ κύκλο π μ έκανε νερά από όταν ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Μήπως γράφει 0,5 g? Συνήθως τα φελισιν προτείνουν όλες. Όσο για τις βιταμίνες μόνο καλό κάνουν άλλα Κάνε μια ερώτηση στο γιατρο σου. Ένα τηλ πάρε κ πες σκέφτομαι να πάρω αυτές τις βιταμίνες. Να τις παρω; εμένα μ πρότεινε η ξαδέρφη μ τις pregnacare conception, είναι φαρμακοποιός. Ρώτησα τ γιατρό μ είπε οκ. Βοηθούν στην ποιότητα τ ωαρίου. Εμένα μ σταθεροποιήσαν πολύ τ κύκλο π μ έκανε νερά από όταν ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές.

Πφφφ... μου φαινεται δεν μπορω να το δεχτω οτι δεν ειμαι εγκυος ακομη κ μου φταινε ολα...

151800059822226688926.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

0,5 γραφει...τζαμπα τοσο καιρο...?

Θα παω να παρω κ εγω το filicine

Νομίζω ότι είναι το ίδιο απλά με μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Ναι μπορείς να το πάρεις και είναι και φτηνό οπότε δεν χρειάζεται να στο γράψει!?Μην απογοητεύεσαι.

15180010255191577163245.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

συνηθως filicine δινουν οι περισσοτεροι. Σκεψου ομως οτι πολλες κοπελες το ξεκινανε αφου μεινουν δε θα χεις προβλημα. Σε καταλαβαινω εντελως, αλλα δυστυχως καλο ειναι να κανουμε ο,τι μας λενε με κανα τεστακι ωορρηξιας αντε και κανα λιπαντικο γονιμοτητας που σου ειπα ως εκει.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Νομίζω ότι είναι το ίδιο απλά με μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Ναι μπορείς να το πάρεις και είναι και φτηνό οπότε δεν χρειάζεται να στο γράψει!?Μην απογοητεύεσαι.

αυτο παιρνω κ γω

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Προσπαθεις πολυ καιρο @zoi.ko?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Χαχαχαχαχα έχουμε τα ίδια γούστα! Είναι το αγαπημένο μου χρώμα!?

Like τέλος πάλι!

@Diwni @zoi.ko εχω χαζεψει! μετα τη ζαιρα... τωρα νομιζα οτι το κοκκινο ειναι καπελο θαλασσης!! χαχα

γελαω μονη μου

και μαλιστα απορησα που το ξεθαψες τετοια εποχη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Εσύ @atha_g πόσο καιρο προσπαθείτε;

Αααα @zoi.ko εισαι φρεσκια εσυ!

Εμεις απο 10/6 τη μερα του γαμου μας απο τοτε κανουμε ελευθερα κ αποΣεπτεμβριο προσπαθωνα πετυχουμε την ωορρηξια αλλα το αγχος, τα εντελως διαφορετικα μας ωραρια ουτε καν...βεβαια πολυ πιθανο να την πετυχαμε κ να μην πιασαμε κ παλι! Κ οσο για τεστακια ναι ειχα κανει κεγω σ εναν κυκλο κ ειπα να μηνξανακανω μη αγχωνομαι δηλαδη παραπανω προσπαθωντας να μη το σκεφτομαι. Αλλασκατα στα μουτρα μου......everybody in this city is pregnant except to me γαμωτηηη

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Στον 3ο μήνα είμαστε που κοιτάζω τις μέρες από μια εφαρμογή που έχω και πρώτος με τεστ ωορρηξίας.

Εγω καθε μηνα σβηνω την εφαρμογη μπας κ ξεχαστω κ μετα μου ρχεται η περιοδος κ την ξανακατεβαζω!!? φοβερα πραγματα δηλαδη!!! Τι με χιουμορ το χω παρει τι με κλαμα, τι με πεισμα...τιποτα.

Δημοσίευση

@Dim83 Χαχα καλά έλιωσα!

@atha_g σε καταλαβαίνω. Θα τ πετύχετε κ σεις που θα πάει! Ειδικά αυτό με τα ωράρια πολύ δύσκολο κ σπαστικό. Εντάξει εντός ορίων είστε κ σεις. Σκέψου οι γιατροί σ δίνουν ένα χρόνο εντατικών προσπαθειών πριν αρχίσουν τις εξετάσεις.

Δημοσίευση

καμια δεν προσπαθει πολυ πολυ καιρο σε αυτο το τοπικ οποτε δε μας μενει κατι αλλο απο το να χαλαρωσουμε, και οταν κρινουμε οτι θελουμε νατο διερευνησουμε παραπανω να παμε στο γιατρο μας. Η καθε μια με τα κολληματα της. Εμενα μου χε κατσει οτι αφου δεν εγινε με την πρωτη δευτερη εχω θεμα με τις σαλπιγγες. Μετα διαβαζα κατι για ΑΜΗ και fsh εδω μεσα και επειδη ειμαι στη δευτερη και οχι σητν πρωτη νιοτη λεω να αυτο θα χω. Γενικα το μυαλο σου παιζει τρελα παιχνιδια και δεν ειναι για να τρελαινομαστε, γιατι θα ρθουν πολλα και δυσκολοτερα στο μελλον.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου! Λοιπον το filicine το οποιο παίρνω και εγω λογω εγκυμοσύνης ΔΕΝ βοηθαει στην συλληψη. Το δινουν απλα και πριν μεινεις εγκυος ωστε να εχει καλυτερα αποτελέσματα. Για βιταμινες εννοείται μονο στον γιατρό μας!!!

Δημοσίευση

Στο μεταξυ να πω κατι αστειο και γω να πω και τον πονο μου!! επειδη θα γυρισω αργα σημερα σπιτι και επειδη ειναι η πρωτη μερα κατα τις οδηγιες που πρεπει να ξεκινησω τεστακια, τα εφερα να τα κανω στην τουαλετα του γραφειου. Ερχεται η δικια σου και βλεπω μαστορες μεσα να γκρεμιζουν τα ειδη υγιεινης και οχι μονο δεν μπορω να κανω τα τεστακια αλλα μου ειπαν οτι απο αυριο θα ειναι λειτουργικες και θα σκασω ολη μερα.....Σε καφετερια θα πρεπει να παω να κανω τα βασικα.....Αισχος!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

@Diwni @zoi.ko εχω χαζεψει! μετα τη ζαιρα... τωρα νομιζα οτι το κοκκινο ειναι καπελο θαλασσης!! χαχα

γελαω μονη μου

και μαλιστα απορησα που το ξεθαψες τετοια εποχη!

???? ε Όχι είπαμε χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Στο μεταξυ να πω κατι αστειο και γω να πω και τον πονο μου!! επειδη θα γυρισω αργα σημερα σπιτι και επειδη ειναι η πρωτη μερα κατα τις οδηγιες που πρεπει να ξεκινησω τεστακια, τα εφερα να τα κανω στην τουαλετα του γραφειου. Ερχεται η δικια σου και βλεπω μαστορες μεσα να γκρεμιζουν τα ειδη υγιεινης και οχι μονο δεν μπορω να κανω τα τεστακια αλλα μου ειπαν οτι απο αυριο θα ειναι λειτουργικες και θα σκασω ολη μερα.....Σε καφετερια θα πρεπει να παω να κανω τα βασικα.....Αισχος!

Πρεπει να κανουμε θυσίες!!! Στην καφετέρια λοιπόν!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μπλε είπε:

Πρεπει να κανουμε θυσίες!!! Στην καφετέρια λοιπόν!

αχαχαχχαχα, βαριεμαι ακομα και να παω να κανω εκει περα βασικη ανθρωπινη αναγκη (θα σκασει η φουσκα μου) οχι να κανω και τεστ. εξαλλου αρνητικο θα βγει ακομα ειναι η πρωτη μερα. Ρε γαμωτο τι επαθα. Λεει στις οδηγιες 12-8 να το κανεις.Ελπιζω να γυρισω εστω μεχρι τις 8 να το κανω σπιτι τι να παω......

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η atha_g είπε:

Αααα @zoi.ko εισαι φρεσκια εσυ!

Εμεις απο 10/6 τη μερα του γαμου μας απο τοτε κανουμε ελευθερα κ αποΣεπτεμβριο προσπαθωνα πετυχουμε την ωορρηξια αλλα το αγχος, τα εντελως διαφορετικα μας ωραρια ουτε καν...βεβαια πολυ πιθανο να την πετυχαμε κ να μην πιασαμε κ παλι! Κ οσο για τεστακια ναι ειχα κανει κεγω σ εναν κυκλο κ ειπα να μηνξανακανω μη αγχωνομαι δηλαδη παραπανω προσπαθωντας να μη το σκεφτομαι. Αλλασκατα στα μουτρα μου......everybody in this city is pregnant except to me γαμωτηηη

Σαν τσίπουρα πελαγισια χαχαχαχαχα. Τα τεστακια για την ώρα περισσότερο ανυπομονησία που έχουν φέρει παρά άγχος να πω την αλήθεια.

@Kat-Cat πέτυχες την περίπτωση κι εσύ.Μέχρι τις 8 έχεις χρόνο βέβαια!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
    • Τι κάνετε κορίτσια??? @Sotiria_94 πηγες γιατρό? Δ πιστευω να γεννας και συ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...