Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoi.ko είπε:

@Kat-Cat από παιδί έτσι ήμουνα έχω τρελό θέμα το πρωί ακόμα και στθς διακοπές.Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς πριν πάρω κούπα στα χέρια μου!

@karen τελειιοοοοο!!!Για σήμερα φακή να πάρουμε και λίγο σίδηρο.

Και κάτι για γέλια....εχθές μου έστειλε ο αδερφός μου (μενουν εξωτερικό)βίντεο με την ανιψιά να χορεύει και να προσπαθεί να τραγουδήσει αυτό....έχω λιώσει:

https://g.co/kgs/QgWTbV

Ωραία και η φακή. Αχ ου μωρέ ποσο είναι το ανηψουδι σας.. 

Δημοσίευση

Που λες @anni7 ευτυχώς εγώ από συμπτώματα μόνο πρήξιμο κ δυσκοιλιότητα έχω, καθόλου εμετούς ή ναυτίες. Τρώω τα πάντα σαν γουρούνα :-p Πήγα σε έναν μικροβιολόγο το πρωί για τις εξετάσεις κ μου λέει δεν προλαβαίνω να στις κάνω γιατί θέλουν χρόνο κ είναι σοβαρές εξετάσεις, αν δεν είμαι από πάνω κ βγει λάθος αποτέλεσμα σε ποιον θα ρίξεις την ευθύνη αν το παιδί βγει τυφλό ή κουφό; Μετά μου έλεγε για το τοξόπλασμα και πώς κολλάει. Μπα που να φας τη γλώσσα σου γρουσούζη λέω και χρόνο να είχες σιγά μην καθόμουν εδώ! Κατά τα τ' άλλα εγώ σκέφτομαι θετικά κ προχωράμε!

Δημοσίευση

@Soto τι λες καλε αααα τον βλακα ολα εκεινη την ωρα βρηκε να τα πει βρε καλε αλλο να πας εναν ανθρωπο που να εχει θετικη αυρα απα πα πα φτου φτου!!!! ετσι μπραβο θετικα !!!!!!! ολα θα πανε ρολοι !!!!!! αααα ωραια πολυ καλα ακουω μπραβο ρε συ ετσι να πανε να μην εχεις τπτ που να σε ταλαιπωρει!! δυσκοιλιοτητα ελα να κανουμε παρεα εγω δε ειμαι εγκυος αλλα εχω ετσι και αλλιως χαχαχαχαχα!!!!τωρα ποσο εισαι?? οποτε θα πας αυριο για εξετασουλες?? σουπερ καλε φαε τωρα οργανισμος δουέυει με τουρμπινες θες καυσιμα!!!

Δημοσίευση

@anni7 ποναει η μεση μου ανα διαστηματα κ λεω αν ποναει απο τωρα...καταααλαβα μετα με την κοιλια?! 

@Soto ναι πρωτο υπερηχο κ εχω αγωνια αν ολα πανε καλα, πρεπει να το πω στην αφεντικινα γιατι περνανε απ το χερι μου τα παντα απο τιμολογια κ παραγγελιες εως παραλαβες φουλ κουτες κ τρεξιμο με πελατες. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

@atha_g να πανε ολα τελεια ευχομαι και να μας πεις νεα!!!!! πως εισαι απο συμπτωματα??? 

@Soto επισης ευχομαι να πανε ολα σουπερ και εσυ πως πας ?? 

@zoi.ko ελα καλομελετα και ερχεται!!!!!!!!!

Μακαριιιιι ε ρε τι έχει να γίνει..... με καπνογόνα και ντουντούκα θα βγω στο μπαλκόνι να ουρλιάζω χαχαχαχαχα!!!!

Δημοσίευση

@atha_g ναι να σου πω ισως επειδη ειναι αρχη μπορει μετα στην μεση να σε αφησει λιγο λεω τωρα!!!!! καλα εννοοιτε μολις μαθεις τα καλα νεα αμεσως μην συνεχιζεις πραγματα που θα σε κουραζουν πες στην αφεντικινα να κανει και αυτη τπτ χαχαχαχαχα!!!!!! 

Δημοσίευση

@atha_g φυσιολογικά είναι όλα αυτά μεγαλώνει η μήτρα και γίνονται διάφορα μαγικά εκεί μέσα για να είναι η...."διαμονή" του θαύματος ευχάριστη!?Απλά ειδικά το πρώτο τρίμηνο θέλει προσοχή.

@Soto αυτά είναι τα υπέροχα αυτής της διαδικασίας!!!Με το καλό.?

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια! @anni7 Είμαι 7 εβδομάδων κ 4 ημερών,τις έκανα σήμερα τις εξετάσεις, πήγα σε άλλον τελικά! Ρε συ πώς την παλεύεις με τη δυσκοιλιότητα; εγώ τρώω κανά ακτινίδιο αλλά δεν δρα όσο γρήγορα θα ήθελα! @atha_g όλα καλά θα είναι κ θα το ακούσεις κιόλας! και μετά θα σκέφτεσαι συνέχεια εκείνο το ντούκου ντούκου!! Είσαι πωλήτρια; ήταν η προηγούμενη μου δουλειά κ σε καταλαβαίνω όταν λες για κούτες κ παραλαβές :cry: :?

Δημοσίευση

@Soto την παλευω με δυσκολια απλα εχω μαθει να ζω μαζι της επειδη την ειχα απο παντανα τρως πολλα ακτινιδια δαμασκηνα χορτα επισης εννοω βλητα βοηθανε πολυ νερο και υπομονη!!!! ειναι θεμα αστα εγω υπαρχουνε φορες που πριζεται οι κοιλια μου δλδ κοιτιεμαι στο καθρευτη και λεω καλε τουμπανιασα!!! ελπιζω να σε αφησει στις επομενες εβδομαδες!! ααααα μωρε μεγαλωνει το μικρουλη!!!!! :x:x  καλα εκανες καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!!! 

Δημοσίευση

ελα κοριτσια φοβερες στιγμες αυτες εγω αμα βλεπω μπαμπαδες να κλαινε με τα μωρα του με τα παιδια τους η να τα φροντιζουν κλαιω!!!!! 

αμα σας πω τι επαθα το πρωι θα γελατε !!! ειδα στην τηλεοραση ενα μπαμπα που κανει φοβερες κοτσιδες στην μικρη του και τους εβλεπα μαζι εεεε αυτο ηταν εκλαψα !!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες
@Soto και @atha_g χαιρομαι που ειστε καλα!
@Soto Σου εχει γραψει και καλλιεργεια κολπικου υγρου ή μονο τις αιματολογικες;

Λοιπον ηθελα να σας στειλω ενα βιντεακι αλλα λεω ασε γιατι ειναι και τεραστιο. Εβλεπα στο youtube γονεις που λεγανε στα παιδια τους οτι θα αποκτησουν αδερφακι και ηταν ενας πιτσιρικας γυρω στα 8 και αφου παθαινει το σοκ "α και αλλο αδερφακι" γυρναει και φωναζει στους γονεις "you guys had sex?????" Πεθανα ρε παιδια δεν ξερω αν εχω γελασει τοσο ξανα.

Σε αλλα νεα οι ορμονες ρε κοριτσια εχουν χτυπησει καμπανακια. Σημερα το πρωι ειχα πει στον αντρα μου να παω μαζι του γιατι εχει κατι τρεξιματα στον λογιστη μας και λεω θα παω για βολτα εστω με το αυτοκινητο. Ξυπνησα λοιπον και ειχε φυγει και τον παιρνω τηλεφωνο μεσα στο κλαμα!!!!!! και γιατι δεν με ξυπνησες κλπ ε μου λεει δεν ηθελα να σε ενοχλησω και δωσε κλαμα η δικια σου. Εντελως τρελη. 5χρονων.

Αααα επισης και εγω ειμαι σιγουρη οτι θα μαθουμε νεα για εγκυμοσυνη απο εδω αλλα δεν μου λεει το ενστικτο μου απο ποια/ποιες. Αν δεν κανω λαθος ολες πανω κατω σε δυο βδομαδες περιμενετε την ακατανομαστη.

Δημοσίευση

@Μπλε χαχαχαχα με εκανες και γελασα και με τον πιτσιρικα και με σενα !!!!! ενταξει ηθελες βολτουλα!!!!!! εγω περιμενω το σκ περιοδο αν και δε θα εχει γινει τπτ αλλα περιμενω το σκ αντε να ξεπριστω που ειμαι σαν το ζεπελινγκ !!!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπόν μόλις μπήκα σπίτι είχα βγει για κάτι ψώνια με ένα μπλουζάκι λεπτό και ένα μπουφάν.....εσταξα λέμε θα μουχλιασουμε με τόση υγρασία!

@Μπλε καλύτερα που δεν βγήκες χάλια είναι έξω. 

@atha_g εσύ ειδικά,επειδή έχω περάσει πολλά χρόνια σε τέτοια δουλειά, τα μάτια σου όχι 14.....10004 και αν αισθανθείς το παραμικρό καρεκλιτσα και τέλος!

Δημοσίευση

@Soto για το θέμα της δυσκοιλιότητας (εμένα με έπιασε ξαφνικά πριν 2 χρόνια και κατά καιρούς έχω) το μόνο που με έσωσε είναι τα ακτινίδια.Ο γιατρός μου είχε πει 2 κάθε πρωί με άδειο στομάχι και το επόμενο πρωί πας κανονικά.Εμένα και το ένα πάντως μου κάνει δουλειά.

Δημοσίευση

Κοριτσια η δυσκοιλιοτητα πολλες φορες ειναι απο αγχος. Μεχρι να ξεκινησω την αγωγη που εκανα για το αγχος και την ψυχαναλυση, ειχα δυσκοιλιοτητα σχεδον μονιμα. Μετα ποτε ξανα. Τωρα στην εγκυμοσυνη προς το παρον δεν με εχει βοηθησει ουτε το ακτιβια ουτε τα ακτινιδια απλα καποιες μερες δυσκολευομαι και καποιες αλλες συνερχομαι. Γενικα η προληψη ειναι καλυτερη. Πχ μην τρωτε ρυζι, φατε πλιγουρι ή κριθαρακι. Δουλευει καλυτερα αν απλα αποφευγεις τροφες που ευνοουν την δυσκοιλιοτητα.

Δημοσίευση

@anni7 είναι πολύ άρρωστο αυτό το πράγμα.... ο μισός ουρανός με ήλιο και ο άλλος σύννεφα φουλ.Αν πάει όπως εχθές θα φτύσει λίγο το βράδυ και τέλος.Το πόσο σιχαίνομαι τη βροχή δε.....το έχω πει πολλές φορές!??

Δημοσίευση

@zoi.ko εγω να δεις δε την θελω καθολου εγω θελω  καλοκαιρι μπορουμε να ειμασταν ολο το χρονο 25 βαθμους ονειρο !!!!!

@Μπλε εχεις απολυτα δικιο με το αχγος παιζει πολυ ρολο δλδ εμενα με βλεπω οταν δε ειμαι αχγωμενη παει καλυτερα εγω τα αποφευγω δλδ οτι εμποδιζει να εχεις καλο συτσημα επισης βοηθαει και η ασκηση πολυ εννοω η κινηση και το περπατημα ακομα καλυτερα!!! να σε ρωτησω τωρα σε σας λογο εγκυμοσυνης φανταζομαι θα μπλοκαρετε και λογο αυτων τον συμπληρωματων που περνετε σωστα??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elenaki_ κι εσυ δν ειχες σμρ γιατρο;; πες μας τα νεα σου οποτε βρεις χρονο! ❤️
    • Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀 Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα... Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!! Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩 Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇
    • Ευχαριστω Μικυ μου!!!!🫶❤️😊  Η μια κοιλιτσα ειναι πιο ομορφη απ την αλλη γτ εχουν μεσα τα θαυματακια μας!!!!! 🥹 αχ κοριτσια τι ευτυχια ειναι αυτη!!! 🥰 Ωρες ωρες νιωθω θα σπασει η καρδια μου απ την ευτυχια που ζουμε τους τελευταιους μηνες... Η παναγια να ειναι μαζι μας ως το τελος κ να φυλαει τα κουκουνια μας κι εμας!!!🙏🧿
    • Η αλλαγη πλευρας τις τελευταιες εβδομαδες ειναι πολυ δυσκολη... ετσι οπως κοιμαμαι στο πλαι, οι μικρες νιωθω να τσουβαλιαζουν οποτε ειναι μεγαλη προκληση να γυρισω απ τη μια πλευρα στην αλλη!!😅 κ ευτυχως εχω κ μαξιλαρι εγκυμοσυνης π μου δανεισε η φιλη μου κ με βοηθαει πολυ!!✌️ Ισως στον υπνο με βοηθαει οτι παιρνω μαγνησιο περιπου 1 ωρα πριν κοιμηθω... μου το συστησε ο ενδοκρινολογος κ η αληθεια ειναι οτι κανω βαθυ κ ποιοτικο υπνο!! Το μαξ π θ με αφησει ο γιατρος ειναι οι 37 εβδομαδες, δλδ 08/02!! Μακαρι ν φτασουμε ως εκει!!!🙏🤰🧿💞 Τπτ δν εμεινε Ελενα μουυυυυ!!!! 🥹🤩☺️🥹 Πωωω!!! Κυριολεκτικα μετρας μερες πια γ ν παρεις αγκαλια το κοριτσουδι σας!!!!
    • Ελενα μου!!!🥰🥰🥰❤️❤️ ευχαριστω πολυ γ τα κοπλιμεντα!!!  Η αληθεια οτι ολοι μου λενε ποσο μικρη κοιλια εχω δεδομενου οτι εχω διδυμα κ μπηκα στον 8ο γ τα καλα πια... αλλα εμενα μ αρεσει!!! Ειναι βολικη η κοιλουμπιτσα μου κ τα κοριτσια μας πολυ συνεργασιμα!!!😊🤗🫶💖
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...