Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σε όλες και καλό μηνα!! Ειδα και ενα ονειρο σημερα..... Ευχομαι το καλοκαιρακι που ερχεται να φερει σε ολες το πολυποθητο και πολυ πολυ ωραια και θετικα νεα. Μια και λετε για ρομαντισμο ουτε εγω ειμαι ρομαντικη!

Δημοσίευση
  στις On 30/4/2018 at 5:28 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Τέλεια η πρόταση!!!! Η πιο πρωτότυπη που έχω ακούσει :D 
Εμένα πρόπερσι τα Χριστούγεννα έφτιαξε ολόκληρο σενάριο , είχε βάλει το κουτάκι κάτω απο το δέντρο και παρίστανε τον κινέζο όταν ρώτησα αγάπη μου δεν μου πήρες δώρο φέτος?? Ενώ εγώ του είχα πάρει 2-3 χαχαχαχα.. Το δώρο μου ήταν τόσο μικρό που δεν φαινόταν όμως τελικά τόσο μεγάλο που τρελάθηκα όταν με ρώτησε αν θέλω να τον παντρευτώ.. Τραβούσε και βίντεο .. πολύ γέλιο!!! 
Κι εμείς στους 6 μήνες μείναμε μαζί, στον χρόνο περίπου ξεκινήσαμε να δουλεύουμε παρέα και μέχρι σήμερα είμαστε αχώριστοι.. Αν ταιριάζεις με τον άλλο δεν θες και πολύ χρόνο να καταλάβεις κάποια πράγματα.. φαίνεται απο την αρχή το πράγμα..

Expand  

δουλευετε μαζι???? γιατι και εμεις !!!

Δημοσίευση

επισης κοριτσια επειδη ειδα πριν τι λεγατε εμενα μου εκανε προταση γαμου  σε ενα μερος που ηταν στεκι μας τσακωμενη σκοτωμενη δε μιλιομασταν πιναμε ποτο αμιλητοι χαχαχαχαχαα και ξαφνικα το βγαζει απο τη τσεπη και αρχισε εκει να λεει ξερετε τα ωραια εκατσα να τον κοιταω κανα δυλεπτο και δε μιλαγα !!!!! μετα αρχισα να κλαιω!!!!!!!!!! και να μου λεει τωρα κλαις απο χαρα ???? χαχαχαχαχαα 

επισης και μενα ειναι σκορπιος πανω στην αλλαγη με τοξοτη ξερετε απο ζωδια??? εγω ειμαι υδροχοος!!!!! 

Δημοσίευση

anni7 μου ναι δουλεύουμε μαζί κι εμείς.. εδω και αρκετά χρόνια.. στην αρχή σφαζόμασταν , τώρα λιγότερο..
Κυρίως όταν είμαστε μαλωμένοι εκείνος με ζορίζει πολύ κι εγώ τα παίρνω!!
Βλέπεις είναι ο εργοδότης και το εκμεταλλεύεται :P 

Δημοσίευση
  στις On 2/5/2018 at 7:07 ΠΜ, ο/η anni7 είπε:

επισης κοριτσια επειδη ειδα πριν τι λεγατε εμενα μου εκανε προταση γαμου  σε ενα μερος που ηταν στεκι μας τσακωμενη σκοτωμενη δε μιλιομασταν πιναμε ποτο αμιλητοι χαχαχαχαχαα και ξαφνικα το βγαζει απο τη τσεπη και αρχισε εκει να λεει ξερετε τα ωραια εκατσα να τον κοιταω κανα δυλεπτο και δε μιλαγα !!!!! μετα αρχισα να κλαιω!!!!!!!!!! και να μου λεει τωρα κλαις απο χαρα ???? χαχαχαχαχαα 

επισης και μενα ειναι σκορπιος πανω στην αλλαγη με τοξοτη ξερετε απο ζωδια??? εγω ειμαι υδροχοος!!!!! 

Expand  

Δεν γνωρίζω πολλά από ζώδια να σου πω την αλήθεια.. μόνο για όσα έχουν έρθει στο δρόμο μου όλα αυτά τα χρόνια.. άντρες γυναίκες.. Τοξότης είναι ο μπαμπάς μου και δεν έχω πολλή καλή άποψη να σου πως την αλήθεια.. Είναι γενικά ανεύθυνος με τα παιδιά του και ακόμα και σήμερα που είναι κοντά στα 60 δε λέει να μεγαλώσει με τίποτα.. επίσης και λίγο αναίσθητος χαχαχαχα θα φτάσει τα 100 ο καλός μου χαχαχαχα
Βλέπεις πόσο γλυκιά είμαι με τους ανθρώπους εεε?? Στάζω μέλι!!!! :P 

Δημοσίευση

Για να είμαι δίκαιη βέβαια , θα σου πω οτι ο μπαμπάς μου είναι τίμιος με όλη τη σημασία της λέξης , πολύ καλός Άνθρωπος και συγχωρεί όλους τους ανθρώπους πραγματικά.. τον θαυμάζω γι' αυτά του τα προτερήματα γιατί είναι σπάνια :) και είμαι περήφανη για εκείνον..

Δημοσίευση
  στις On 2/5/2018 at 7:07 ΠΜ, ο/η anni7 είπε:

Expand  

Σκορπιός,ε;?Εγώ θα σου πω που ξέρω από Σκορπιους..Όπως είπα και παραπάνω έχω και άντρα και κολλητή Σκορπιό!!Είναι πολύ καλά παιδιά,αν σε αγαπήσουν.. Πιστεύω ότι εμείς που έχουμε Σκορπιους δίπλα μας είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι γιατί δίνονται ολοκληρωτικα..ΑΛΛΑ..Τον Σκορπιό δεν πρέπει να τον πειράξεις και να τον προδώσεις..Τοτε πράγματικα θα βρεις χίλιους τρόπους να σε εκδικηθεί..Ανεχονται άπειρα πράγματα αλλα οταν κάνουν το μπαμ μοιάζει με τη πυρηνική εκρηξη της Χιροσιμα..Παντως όσο του φέρεσαι όμορφα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα..Ααα!!Και είναι άπειρα εγωιστές και πεισματάρηδες...???

Δημοσίευση

Εγώ πήρα το μεσημέρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων .. μόνο τη βιταμίνη D βλέπω λίγο χαμηλή 16,1 

Όλα τα αλλά είναι μια χαρά.. θα τις στείλω και στο γιατρό να μου εξηγήσει λιγάκι γιατί δεν σκαμπαζω και πολλά.. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω εάν είναι μέσα στα όρια 

Δημοσίευση
  στις On 2/5/2018 at 3:23 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Εγώ πήρα το μεσημέρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων .. μόνο τη βιταμίνη D βλέπω λίγο χαμηλή 16,1 

Όλα τα αλλά είναι μια χαρά.. θα τις στείλω και στο γιατρό να μου εξηγήσει λιγάκι γιατί δεν σκαμπαζω και πολλά.. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω εάν είναι μέσα στα όρια 

Expand  

θες συμπληρωματακι. Εγω ειχα 15 τωρα με το συμπληρωμα την κραταω σταθερα 30. Θα σου δωσει ειτε σταγονιτσες είτε χαπακι.

Κοριτσια τι κανετε? Επηξα στη δουλεια σημερα αληθεια. Δεν μπηκα ολη μερα, και πριν λιγο γυρισα και σας διαβασα λιγουλακι εσας και τις ιστοριες με τους συζυγους!!!

Δημοσίευση
  στις On 2/5/2018 at 3:23 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Expand  

Μπράβο,  @Irene_D !!!Όλα είναι μια χαρά!!Και οι δικές μου βγήκαν και είναι σχετικά καλές..Χαμηλο σιδηρο εχω κλασσικα και τη ft3 (που αφορά το θυρεοειδη) πιο χαμηλή..Τις έδειξα στο γιατρό και μου είπε καινειναι καλές..Να τρώω κρέας είπε και να μην δώσω σημασία στην ft3 γιατί οι βασικές του θυρεοειδή είναι καλες!!Οπότε ο Μαιος μπήκε με ευχάριστα νέα για εμάς..Για να δούμε αν θα συνεχιστεί κιολας..????

@NikhNikh,μπραβο βρε κοριτσάκι..Ελπιζω να χαλαρώσεις λιγάκι τώρα..???

Δημοσίευση

Εγώ μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού... έβγαλα καλοκαιρινά αυτά!! Είμαι μια χαρά ? πλησιάζει και η γιορτουλα μας! 

Kat-Cat θα παρω το γιατρό τηλέφωνο να το κουβεντιάσουμε.. 

Rena88 μπράβο και σε εσένα !! Άντε θα δείτε, από εδώ και πέρα θα έχουμε κι ευχάριστα αρκεί να είναι το μυαλουδάκι μας χαλαρό 

Δημοσίευση
  στις On 2/5/2018 at 4:37 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Εγώ μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού... έβγαλα καλοκαιρινά αυτά!! Είμαι μια χαρά ? πλησιάζει και η γιορτουλα μας! 

Kat-Cat θα παρω το γιατρό τηλέφωνο να το κουβεντιάσουμε.. 

Rena88 μπράβο και σε εσένα !! Άντε θα δείτε, από εδώ και πέρα θα έχουμε κι ευχάριστα αρκεί να είναι το μυαλουδάκι μας χαλαρό 

Expand  

ναι εννοειται!!

Εγω καθαριζα οσο γινοταν τα καγκελα του μπαλκονιου που ηταν ασπρα απο μαυρα. Δηλαδη ημαρτον με ολη αυτη τη σκονη. Καλοκαιρινα εχω κουτσοβγαλει, αλλα δεν εχω τελειωσει με παπουτσια κλπ. Πρεπει να τα κανω το σουκου. Αυριο εχω κλεισει μασαζακι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...