Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αίμα στην μύτη και πόνος χαμηλά στην πλάτη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Από το Σάββατο έχω συνέχεια αίμα στην μύτη μου στο σκούπισμα, και εσωτερικά συνέχεια υπάρχουν "κακαδάκια" με αίμα και εχθές το απόγευμα έτρεχε αίμα από το ένα ρουθούνι. Επίσης από χθες το πρωί κατά διαστήματα μέσα στην μέρα, έχω πόνο χαμηλά πίσω και αριστερά στην πλάτη, κυρίως μετά την ούρηση.

Είχε ή έχει κάποια κοπέλα παρόμοια συμπτώματα κατά την εγκυμοσύνη?

Είμαι 11+5 σήμερα.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα! Από το Σάββατο έχω συνέχεια αίμα στην μύτη μου στο σκούπισμα, και εσωτερικά συνέχεια υπάρχουν "κακαδάκια" με αίμα και εχθές το απόγευμα έτρεχε αίμα από το ένα ρουθούνι. Επίσης από χθες το πρωί κατά διαστήματα μέσα στην μέρα, έχω πόνο χαμηλά πίσω και αριστερά στην πλάτη, κυρίως μετά την ούρηση.

Είμαι 11+5 σήμερα.

Καλημέρα! 

Επικοινωνησε με τον γιατρό σου γιατί μόνο αυτός με βάση το ιστορικό σου θα σου δώσει μια σωστή απάντηση. 

Τωρα, εγώ σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη έχω κακαδακια με αίμα στη μύτη και επίσης κάπου στην 14η εβδομάδα μου είχα τρελους πόνους πίσω χαμηλά αριστερά στη μέση στην ούρηση αλλά και μετά την ούρηση. Εμένα έφταιγε το ινομυωμα που έχω και κράτησε μέχρι να ανεβεί η μήτρα από τα οστά της λεκάνης στην κοιλιά και να έχει χώρο. 

Μιλα με τον γιατρό σου

περαστικά και μια τελειομηνη και καλή εγκυμοσύνη εύχομαι :) 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Είμαι 11+5 σήμερα.

Τωρα ειδα το αρθρο.. Σου απαντησα στην αλλη συζητηση αλλα διαβαζω οτι εχεις χαμηλα στην πλατη πονους. Εμενα ο γιατρος μου με ειχε βαλει να ψαχτω επειδη ηταν ψηλα. Νομιζω οτι χαμηλα, ειναι ακομα πιο φυσιολογικοι αλλα εννοειται οτι το μεταφερεις στον γιατρο σου!!

Μηπως παιρνεις κ κανενα σαλοσπιρ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Είμαι 11+5 σήμερα.

Για τον πόνο δεν ξερω αλλα για το αίμα στην μύτη το είχα και εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη και τωρα το εχω και στην δεύτερη δεν ειναι τίποτα απλά το αίμα κυκλοφορεί με μεγάλη πίεση στο σώμα σου και προκαλεί αιμορραγία. Ρωτά και τον γιατρό σου φυσικά αλλα επειδή και εγω είχα ανησυχήσει τοτε, μου είπε αυτο και τωρα που κάθε μέρα φυσάω αίμα δεν με ανυσηχει καθόλου!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νομίζω πάει με το πόσο ήταν η πρώτη μέτρηση του σάκου κτλ εγώ κανονικά βάση ΤΕρ είμαι 7+3 αλλά σύμφωνα με υπέρηχο 7+1 🤗 και σημείωσε ημερομηνία 22.02 τώρα φυσικά να δούμε την εξέλιξη μας. 
    • Κορίτσι μου είναι δύσκολο να γεννάς Αύγουστο μήνα με τόση ζέστη δεν παλεύεται με την κοιλιά στο στόμα και να έχεις και να φροντίσεις και την κορούλα σου  καλά έκανες και είπες την μαμά σου να έρθει να βοηθήσει δεν βγαίνει ειδικά οι τελευταίες βδομάδες  Ισως η μικρή ( σε λίγο καιρό θα είναι η μεγάλη 😊) κολλάει πάνω σου γιατί μάλλον καταλαβαίνει πως πλησιάζει η μεγάλη μέρα που θα έρθει η αδερφούλα της σπίτι και ίσως θέλει εσένα πιο πολύ κοντά της.. μπράβο που κατάφερες και την έβαλες στο δωμάτιο της (εγώ ακόμα προσπαθώ να φύγει ανάμεσα μας από το κρεβάτι 😅) όσο για το ζάχαρο θα πω πως δεν χρειάζεται να αγχωθείς θα προσέξεις λίγο τώρα στο τέλος και μια χαρα θα είναι.. και εμένα ήταν λίγο τσιμπημένα 2 από τις 3 μετρήσεις αλλά ούτε πολλά κιλά πήρα ούτε μεγάλο μωρό είχα τα αμνιακό ήταν μια χαρά το ζάχαρο νηστείας ήταν καλό και όλα ήταν μια χαρά τελικά γενικά τους πιάνει τρέλα τους γιατρούς με τους αριθμούς.. ίσως ο άλλος γιατρός έβλεπε και τους άλλους παράγοντες και για αυτό να το άφησε λίγο πιο χαλαρά.. κράτησε τον γιατρό με το οποίο νιώθεις πιο σίγουρη 😊 με το καλό πλησιάζουν οι μέρες σου εύχομαι μια εύκολη γέννα αυτήν την φορά 🥰
    • Καλά θα κάνετε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και που ξέρεις.. και εγώ αυτό πιστεύω όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! Εισαι μικρή ακόμη δεν θα εχει διαφορά να το πας πισω 2 μήνες. Είδα ψάχνεις καινούριο  γιατρο εγώ είμαι Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω από Αθήνα.. αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα νιώσεις ασφάλεια αυτό είναι πολύ βασικό. 
    • Σία μου εύχομαι πραγματικά να μην ήταν κάτι ανησυχητικό και όπως σου είπε ο γιατρός δεν ήταν... Βέβαια λογικό να τρομάζεις και μόνο στην εικόνα αίματος...Φτου φτου όλα καλά να είναι!!🙏🙏🙏
    • Σ ευχαριστω πολυυυ...οσο για τον γιατρο εγω θα ηθελα σιγουρα εναν ανθρωπο να μου εμπνεει ασφαλεια. Παλιοτερα ειχα εναν γυναικολογο που καταλαβα οτι δε θυμοταν καθολου το ιστορικο μου. Ειχα ενα θεμα και παντα εβγαιναν περιεργες καποιες τιμες σε εξετασεις που καναμε και την τελευταια φορα μου ειπε να κλεισω επειγοντως ραντεβου για να το δουμε. Οταν πηγα θυμηθηκε το ιστορικο μου και εμμεσως παραδεχτηκε οτι τζαμπα με κουβαλησε στο ιατρειο. Ε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπηγα! Αν νιωθεις οτι κατι δε σου αρεσει να το ψαξεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...