Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδρωτας κοριτσιου 8 ετων


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Παρακαλω θα ηθελα τη βοηθεια σας.Η κορη μου ειναι 8 ετων,ενα αρκετα ψηλο και ανεπτυγμενο παιδι.Εχω παρατηρησει το τελευταιο 6μηνο οτι μυριζει ο ιδρωτας της.Ουσιαστικα μυριζουν οι μπλουζιτσες της στην περιοχή της μασχαλης της.Πρεπει να σημειωσω οτι γενικά ιδρωνει πολυ ευκολα.Κατα τα αλλα δεν εχει εμφανισει τρυχοφυια στο σωμα της ή καποιο αλλο σημαδι εφηβειας.Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ιδιο θεμα;Πρεπει να απευθυνθω σε παιδοενδοκρινολογο λετε ή αρκει να μιλήσω με τον παιδιατρο?υπαρχουν αποσμητικα για παιδακια?Οφειλεται στην προεφηβεια που μπαινει;Προς το παρον δεν μου εχει μυρισει απο αποσταση απλα οι μπλουζιτσες της.Το αντιμετωπιζω με καθημερινο μπανακι.Θα εκτιμούσα πολυ τη βοηθεια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεα σου νικολια! Δεν μπορω να σε βοηθησω αμεσα, θα σου πω ομως τι θα εκανα στη θεση σου..

 

Εγω το παιδι θα το πηγαινα ή σε ενδοκρινόογο, ή σε δερματόλογο.

Μπορει να οφειλεται σε παρα πολλα πραγματα αυτο που συμβαινει στο κοριτσακι σου. Πχ υπερεκκριση καποιων ορμονων οπως αδρεναλινη, μπορει να οφειλεται σε καποιο βακτηριο η μυκητα που υπαρχει στοσωματακι της. Επισης μπορει να φταιν πιο απλα πραγματα οπως οι διατροφικες της συνηθειες (κρεμμυδι, ντοματα,αυγο) ή τα ρουχαλακια της (ρουχα κακης ποιοτητας μπορουν να μυρησουν πολυ γρηγορα κ πολλες φορες η μυρωδια, δε φευγει ουτε με πλυσιμο)..

Ισως σε βοηθησει ενα αποσμητικο (οχι αντιδρωτικο), ενα αντιβακτηριακο σαπουνακι για να το χρησιμοποιειτε τοπικα, μια διατροφη που θα περιλαμβανει πολλα εσπεριδοειδη κ δροσερα μυρωδικα τυπου μαιντανο, δυοσμο κ φυσικα, μια επισκεψη σε γιατρο... Κ εννοειται προσοχη στα ρουχαλακια!!

Ενημερωσε μας αν θελεις για τις εξελιξεις..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Θα συμβουλευτω τον γιατρο.τα ρουχαλακια της ειναι βαμβακερα,δε νομιζω οτι φταιει αυτο.αναφορικα με τη διατροφη,δεν τρωει κρεμμυδι ή ντοματα αλλα ουτε και πολλα εσπεριδοειδή.Θα πρεπει να μιλησω με εναν ενδοκρινολογο μαλλον.

Θα εκτιμουσα πολυ και καποια απαντηση απο καποια μαμα ή μπαμπα που ανιμετωπιζει το ιδιο θεμα.

Ευχαριστω πολυ.

Θα ενημερωσω για εξελιξεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 years later...

Καλησπερα κοπελα μου! Πλεον τα κοριτσια 8 ετων μπαινουν σιγα σιγα στην προεφηβεια! Καλο θα ηταν να το ελεγξεις αυτο. Επισκεπτοντας μια παιδοενδοκρινολογο (εχω μια φοβερη ενδοκρινολογο), θα τις γραψει να κανει καποιες ορμονικες εξετασεις για να δουμε σε ποιο αναπτυξιακο σταδιο ειναι! Μην αγχωνεσαι παντως, δεν ειναι κατι σοβαρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...