Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?PLEASE ΒΟΗΘΑΤΕ.:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Δημοσίευση

COOOOOOL!!!

OTI KAI NA EINAI ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ..!!

ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΑΛΚ..

ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ..

ΤΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ?

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚIDER

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΟΤΣΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟ ΑΚΑΡΕΑ" ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΠΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑ ΚΑΠΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.

Δημοσίευση
http://health.in.gr/pregn/article.asp?A ... 3%FD%ED%E7ιξε μια ματια εδω στο λεω χωρις να θελω νασε αγχωσω η κολλητη μου ειχε στον 6 μηνα περιπου και η κοπελλα το ελεγε στο γιατρο και γενικα επειδη αυξανετε η πιεση στο αιμα ειναι συχνο φαινομενο η φαγουρα εσυ ομως ενημερωσε το γιατρο σου .Η φιλη μου ειχε ανεβασει παρα πολυ τις τιμες στο συκωτι και γεννησε προοωρα λεπτομερεις θα σου πω οταν ρωτησεις το γιατρο σου καιμετα .Επισης μπορεις να παςσε ενα μικροβιολογικο να ζητησεις εξετασεις για τις τιμες στο συκωτι και θα σε καθοδηγησει .εγω παντως μαλλον για καποια αλλεργια το κοβω
Δημοσίευση

KIDER ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ (ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΗΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Κ ΒΑΖΕΛΙΝΗ! ΣΩΘΗΚΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΒΑΖΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ! ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΟΥΛΟΙΠΟΝ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

Δημοσίευση

KIDER KALHMERA KAI EGO EIXA STHN EGKYMOSUNH MOU

PHGA LOIPON,GIATI EIXA AGXOTHEI MHPOS KATI DEN PAEI KALA KAI EPPHREAZETE KAI TO MORO, STO NOSKOMEIO SYGGROU OTAN EFHMEREUE MOU EDOSE MIA KREMA POU MOU THN FTIAXANE STO FARMAKEIO ME KORTIZONH(O GUNAIKOLOGOS MOU EIPE AFOBA)ENA SAPOUNI-AFROS GIA EUAISTHHTES EPIDERMIDES KAI MIA ENYDATIKH...

META APO 3-4MERES YPOXORHSAN KAI TA SPURAKIA KAI H FAGOURA..

PHGAINE SE ENAN DERMATOLOGO DEN YPARXEI LOGOS NA PAIDEUESAI..

(APO TI PROKLHTHHKE OUTE OI GIATROI XERANE KAI MOU EIPAN OTI SE MERIKES EGKUMONOUSES EMFANIZETE APLA SYNHTHOS SE PIO PROXORHMENH KYHSH)

Δημοσίευση

Να ενημερώσεις αμέσως τον γυναικολόγο σου και μετά (πιστευω θα στο πει και αυτος ) να πας σε εναν δερματολόγο . Πιθανότατα έχεις "Δερματίτιδα της εγκυμοσύνης" , μην ανησυχείς δεν ειναι κατι σοβαρό :)

Μην το αμελήσεις , γιατι πιθανον δεν ειναι τιποτα αλλα ταλαιπωρεισαι ενω μπορεις να βρεις λύση !

Δημοσίευση

Εγώ είχα φαγούρα στην περιοχή της κοιλιάς, στην 1η εγκυμοσύνη, και ο γυναικολόγος μου έδωσε ένα αφρόλουτρο πολύ απαλό κλπ. και κάθε φορά που έκανα μπάνιο πραγματικά με ηρεμούσε. Όμως σε καταλαβαίνω η φαγούρα είναι πρόβλημα. Για να μην ξύνω την κοιλιά μου και κάνω σημάδια ο άντρας μου την χάιδευε και έτσι ηρεμούσα λίγο. Δεν ξέρω από τι προήλθε και σταμάτησε αμέσως μετά τη γέννα.

Στη 2η εγκυμοσύνη ξανείχα πάλι στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά όχι έντονη φαγούρα και ο γιατρός μου δεν μου έδωσε τίποτε, μου είπε ότι θα περάσει!

Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι οτιδήποτε πρόβλημα έχουμε πρώτα συμβουλευόμαστε τον γυναικολόγο μας και μετά κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού. Μπορεί ο γυναικολόγος να σου βρει κάποια λύση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...