Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διάρκεια κύκλου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η peacock είπε:

H πρωτη μερα της περιοδου είναι και η πρωτη του κυκλου

Αχχ έχω μπερδευτεί!!!Τον Νοέμβριο αδιαθέτησα 29/11!!Αν καταλαβαίνω δε θα το πάρω 30 μέρες κύκλο αλλά θα σταματήσω στην προηγούμενη και θα θεωρήσω 29 μέρες κύκλο!!Εύχομαι να έχουμε από τον καινούργιο χρόνο σποράκια στην κοιλίτσα μου!!Σ ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Ο κύκλος μετράει από την 1η ημέρα περιόδου ως την 1η ημέρα της επόμενης.

Kαι γω έτσι το μετρούσα!!Και μου είπε μια φίλη ότι το μετράω λάθος γιατί την πρώτη μέρα περιόδου ξεκινάει ο καινούργιος άρα η προηγούμενη τελειώνει ο κύκλος!!!Σ ευχαριστώ και σενα για την απάντηση!!!Καλές γιορτές και το 2018 με υγεία και ένα γλυκό σποράκι!!!

Δημοσίευση

Ο κυκλος ξεκιναει την 1η ημερα της περιοδου κ  τελειωνει μια ημερα πριν την επομενη. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Οταν σου ερθει η επομενη εισαι στην 1η παλι ημερα του κυκλου... Δεν μπορεις λοιπον εκεινη την ημερα να την μετρας 2 φορες (δηλ να την λες ΚΑΙ 1η ημερα του κυκλου ΚΑΙ 30η του προηγουμενου)!!

Η φιλη σου εχει δικιο!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

Ο κυκλος ξεκιναει την 1η ημερα της περιοδου κ  τελειωνει μια ημερα πριν την επομενη. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Οταν σου ερθει η επομενη εισαι στην 1η παλι ημερα του κυκλου... Δεν μπορεις λοιπον εκεινη την ημερα να την μετρας 2 φορες (δηλ να την λες ΚΑΙ 1η ημερα του κυκλου ΚΑΙ 30η του προηγουμενου)!!

Η φιλη σου εχει δικιο!!

Axxx γλυκιά μου εγώ νόμιζα τον προηγούμενο μήνα ότι είχα 30 μέρες κύκλο γιατί έβαζα και τη μέρα που μου ερχόταν!!Σ ευχαριστώ για την απάντηση!Να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου και με το καλό το μωρουλινάκι!!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια κι εγώ τότε λάθος τον μετρούσα, αλλά και πάλι τα έβγαζα σωστά και εξηγούμαι. Δε μετρούσα την ημέρα που αδιαθετούσα σαν πρώτη αλλά την επόμενη (ουσιαστικά μετρούσα μια μέρα όταν ολοκληρωνόταν το 24ωρο). Οπότε πάλι 27 έβγαζα!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Ρε κορίτσια κι εγώ τότε λάθος τον μετρούσα, αλλά και πάλι τα έβγαζα σωστά και εξηγούμαι. Δε μετρούσα την ημέρα που αδιαθετούσα σαν πρώτη αλλά την επόμενη (ουσιαστικά μετρούσα μια μέρα όταν ολοκληρωνόταν το 24ωρο). Οπότε πάλι 27 έβγαζα!

Γειά σου κορίτσι μου!!!Εγώ την μετρούσα την πρώτη μέρα περιόδου σαν συνέχεια στον κύκλο!!!Εσύ λογικά σωστά το έβγαζες γιατί από τη δευτερη μέρα λογικά θα είχες αίμα!!!Να έχεις μια όμορφη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σουυυυ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...