Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσιαα θέλω τη γνώμη σας πριν πάω στο γιατρό γιατί έχω φοβηθεί ήδη.. είχα τελευταία περίοδο 9/11/17 στις δυο μέρες καθυστέρηση δηλαδή στις 11/12 έκανα τεστ εγκυμοσύνης βγήκε παρά πολύ αχνη γραμμουλα θετικό την επόμενη το πρωί πήγα στον μικροβιολόγο κ έκανα και εκεί μια ούρων το οποιο ήταν επίσης πολύ αχνό κ είπε ότι το παίρνει σαν αρνητικό αλλά επειδή εμενα μ φαινόταν περίεργο έκανα μια β χοριακη κ βγήκε θετικό αλλά οι μονάδες ήταν μόνο 45.99 κ φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά..περίοδος ακόμα δεν μ έχει έρθει κ υποθετικά σήμερα κλείνω την 5η εβδομάδα με βάση Τ.Ε.Ρ ποια είναι η γνώμη σας; 

Δημοσίευση

Γεια σου @Σουσαμακι! Με το γιατρο σου μιλησες; Εγω νομιζω ειναι θετικο και πρεπει να το επαναλαβεις σε 2 μερες να δεις να διπλασιαστει. 

Κοιταξα τωρα κατι δικα μου παλια και ειδα οτι 2η-3η εβδομαδα κυησης οι τιμες ειναι 9-130. Σε αυτο εστω που ειχα κανει εγω το μικροβιολογικο. 

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην φοβασαι.. εχει ξεκινησει ?

Δημοσίευση

@eriv μακάρι να έχει διπλασιαστεί στο γιατρό δεν έχω πάει ακόμα γιατί δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είμαι και σε νησί κ όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο περίεργα τα πράγματα εδώ από θέμα γιατρού..φοβάμαι να πάω από τώρα μην μπυ πει ότι δεν βλέπει τίποτα και απογοητευτώ με έχει πιάσει μια φοβία λόγω μιας γνωστής που είχε πάθει κάτι αντίστοιχο για αυτό και οι ανησυχίες!! Μακάρι να πάνε όλα καλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον❤️

Δημοσίευση

Περιμενε κανα 2 μερες και πηγαινε ξανα για χοριακη! Και μετα πρεπει να ερθεις σε επαφη με καποιο γιατρο! 

Προσπαθησε να μην ανησυχεις, δεν σημαινει οτι θα παθεις οτι επαθε η γνωστη σου σε καμια περιπτωση!

Νομιζω οτι πρωτα επαναλαμβανεις καποιες φορες την χοριακη (3-4 φορες) και εφοσον διπλασιαζεται, μετα σε βλεπει ο γιατρος γιατι ειναι νωρις ακομα να δειτε κατι! 

Ολα καλα θα πανε! ?Να με ενημερωσεις ❣️

Δημοσίευση

Θα πάω αύριο λοιπόν αν είναι!! Γιατί έκανα προχθές την πρώτη!! Όποτε λογικά θα πρέπει να έχει διπλασιαστεί!! Μακαριιιι!! Θα σε ενημερώσω ελπίζω το μικρό σουσαμακι να είναι εκεί που πρέπει κ να μεγαλώνει☺️☺️☺️

Δημοσίευση

Σουσάμακι με το ωραίο παρατσουκλι...το πιο πιθανό απ'όσα διαβάζω είναι καθυστερημένη συλληψη ..εχεις λίγο μεγαλουτσικο κύκλο δηλ 32αρη περίπου ; τώρα διανυω την 11η εβδομαδα κύησης με 3 μέρες καθυστέρησης είχα 85 χοριακη ο μικροβιολόγος μ λέει ποτέ περιμενες; λέω πριν 3 μέρες μ λέει επανέλαβε μετά από 2 μέρες επανέλαβα είχα 240 ...δηλ ξεκίνησα με σχετικά μικρή....δεν έχει σημασία αν ξεκινήσεις και με 20 αρκεί να διπλασιάζεται...το 46 είναι θετικό ..παρακολουθησε το και μη σκέφτεσαι εβδομαδες κ τιμες είναι όλα τόσο σχετικά ...οταν είδαμε σακο ήμουν 5 εβδ και 5 ημερών κ ιιιισα π φαινόταν με έβγαζε μια εβδομάδα λιγότερο ο γιατρός είχε ανησυχησει αλλά όλα κυλάνε καλά !Στην κόρη μ 6 εβδ είχα ακούσει κ καρδιά άρα βλέπεις πόσο διαφορετικά λειτουργεί κάθε εγκυμοσύνη !!εγω εύχομαι με το καλο !!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου όλα καλαααα η χοριακη έχει ανεβεί 230 όποτε το σουσαμακι μου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς!! Τώρα θα επικοινωνήσω κ με τη γιατρό να μ πει τι να κάνω! ΠΑντως τα νέα είναι καλά και ηρεμισα αρκετά???

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες κοριτσάκια μου!! Εύχομαι κ σε εσάς τα καλύτερα να χαίρεστε τα παιδάκια σας και με το καλό αυτά που θα έρθουν❤️ Ανυπομονώ να ακούσω την καρδούλα του μικρού σουσαμιου μου☺️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Σουσαμακι είπε:

Κορίτσια μου όλα καλαααα η χοριακη έχει ανεβεί 230 όποτε το σουσαμακι μου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς!! Τώρα θα επικοινωνήσω κ με τη γιατρό να μ πει τι να κάνω! ΠΑντως τα νέα είναι καλά και ηρεμισα αρκετά???

μπραβο!!!!!!!!πολλα φιλια στο σουσαμακι σου δωσε!!!!!!!!!!!:x

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σουσαμακι είπε:

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες κοριτσάκια μου!! Εύχομαι κ σε εσάς τα καλύτερα να χαίρεστε τα παιδάκια σας και με το καλό αυτά που θα έρθουν❤️ Ανυπομονώ να ακούσω την καρδούλα του μικρού σουσαμιου μου☺️❤️

Με το καλό κορίτσι!! ❤ ❤ ❤ 

Δημοσίευση

Με το καλο @Σουσαμακι χάρηκα πολύ για τα νέα σου, εγώ τη Δευτέρα θα πάω για τη 2η χοριακή, μακάρι να ανεβαίνει κι εμένα φυσιολογικά! Θα είμαστε ίσα περίπου... Εγω είχα τελευταία περίοδο 20-11...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Με το καλο @Σουσαμακι χάρηκα πολύ για τα νέα σου, εγώ τη Δευτέρα θα πάω για τη 2η χοριακή, μακάρι να ανεβαίνει κι εμένα φυσιολογικά! Θα είμαστε ίσα περίπου... Εγω είχα τελευταία περίοδο 20-11...

Ευχαριστώ πολύ!!ευχομαι να πάνε όλα καλά γιατί έχω κάτι τσιπηματακια τώρα κάποια ώρα κ κάτι κράμπες μέσα στη νύχτα στη κοιλιά κ με τρομάζουν λίγο? Ευχομαι κ σένα η χοριακη να είναι όπως πρέπει κ να κάνουμε κ οι δυο υγιέστατα μωρουλια τον Αύγουστο ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...