Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάμε προσπάθεια τον Δεκέμβριο ??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mariloux είπε:

@jazz μου επειδή έκανα και εγώ πριν δυο μήνες το μακρύ πρωτόκολλο να σου πω την εμπειρία μου... Ξεκίνησα απο 1η μέρα του κύκλου με αντισυλληπτικά και salospir, την 21η καταστολή με daronda & μετά απο 10 μέρες ξεκίνησα διέγερση με gonal-merional για 11 μερες αρκετά μικρές δόσεις λόγω ηλικίας!! Ταυτόχρονα με τη διέγερση συνέχιζα την καταστολή (βασικά δεν τη σταματάς ποτέ, παράνομο όταν κανεις ovitrelle ή κάποιο άλλο αντίστοιχο για να γίνει ωορρηξία)... Ο γιατρός μου λέει οτι με αυτό το πρωτόκολλο εχουμε καλύτερο έλεγχο του οργανισμού, τώρα αν συγχρονίζονται καλυτερα ως προς το μεγεθος πιστεύω οτι συμβαίνει εφόσον ο οργανισμος μας "κοιμάται" λόγω της καταστολής και τα ωάρια αναπτύσσονται μόνο με βάση τις ορμόνες που παίρνουμε κατα τη διάρκεια της διέγερσης!!! 

ευχαριστω Mariloux μου, για αντισυλληπτικα δεν μου ειπαν...  δεν εχεις σταθερο κυκλο 28 ημερων, γι αυτο?? κι εγω 30-33 εχω και δεν ξερω αν πρεπει να παρω.. salospir γιατι, ξέρεις? εγω τα παιρνω μετα την εμβρυομεταφορα..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η jazz είπε:

καλή επιτυχία ευχομαι κοριτσάκι μου! εγω απ οτι εμαθα τελικά, θα κανω μόνο μια arvekap 3,75 την 21η μερα του κυκλου και μετα οταν αδιαθετησω ξεκιναω και διεγερση..  τον Ιανουαριο με το καλό......

jazz καλημέρα. Νομίζω είναι το ίδιο αυτή που θα κάνεις απλά αντι για κάθε μερα την κανεις μια φορά. Ειναι μεγαλυτερη δηλαδή η δόση της 3,75. Καλή επιτυχία!! Με το καλό!!

Δημοσίευση

@jazz σχετικά έχω αρκετά σταθερό κύκλο 26-29 ημερών, αλλά απο οτι κατάλαβα δίνουν τα αντισυλληπτικά για να είναι σίγουροι για τις μέρες, ουσιαστικά σε όλες τις διαδικασίες που έχω κάνει μέχρι τώρα με τον συγκεκριμένο γιατρό θέλει όσο γίνεται να έχει πλήρη έλεγχο του κύκλου.. Salospir δίνουν προληπτικά γιατί σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με θρομβοφιλια τα αντισυλληπτικά μπορεί να προκαλέσουν κάποια θρόμβωση... 

Η arvekap είναι όντως για καταστολή, αφού ξεκινήσεις διέγερση όμως θα κανεις κάποια άλλη ένεση για καταστολή ή αυτή θα είναι μόνο; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Η arvekap είναι όντως για καταστολή, αφού ξεκινήσεις διέγερση όμως θα κανεις κάποια άλλη ένεση για καταστολή ή αυτή θα είναι μόνο; 

παρασκευη ή δευτερα θα παω απο το νοσοκομειο να μαθω απο κοντα τις λεπτομερειες.. 

εσύ αν θυμαμαι καλα, παρασκευη εχεις εμβρυομεταφορα?

Δημοσίευση

@jazz μου πολύ καλα!! Όπως και να έχει να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και να θυμάσαι οτι κάθε γιατρός έχει δικό του τρόπο λειτουργίας αλλά και κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός!! Εγώ, ναι, την Παρασκευή θα βάλω τα κατεψυγμένα μου!! ??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

@jazz μου πολύ καλα!! Όπως και να έχει να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και να θυμάσαι οτι κάθε γιατρός έχει δικό του τρόπο λειτουργίας αλλά και κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός!! Εγώ, ναι, την Παρασκευή θα βάλω τα κατεψυγμένα μου!! ??

με το καλό!!! ευχομαι να γατζωθουν γερα..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Καλή επιτυχία με τριψήφιο νούμερο @mariloux???.

Κορίτσια για πείτε παρενέργειες από της ενεσεις;;

Δημοσίευση

@jazz & @Sunshine 88 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!! Εύχομαι όλες μας να καταφέρουμε σύντομα να αποκτήσουμε μωράκια!!! 

Εγω απο παρενέργειες δεν νομίζω πως είχα κάτι που να με ενόχλησε ιδιαίτερα γι'αυτό και δεν μπορώ να πω κάτι... Ισως λίγο πονοκέφαλο και κάτι εξαψεις κατα τη διάρκεια της καταστολης με daronda, αλλά μιλάμε για ελάχιστα πράγματα!! Μπορει επειδή δουλεύω αρκετές ώρες απλώς να μην έδωσα σημασία σε κάτι που να υπήρχε, πάντως ούτε ένιωθα ούτε νιώθω κάποια δυσφορία!!  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariloux είπε:

Καλημέρα @Mariloux. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όσα λες, και θα ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να πάνε όλα καλά την Παρασκευή ? Και πριν αλλάξει ο χρόνος σύντομα τα ευχάριστα.?

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μόλις γύριζα απο τον γιατρό τελικά η δεξιά δεν είναι και σκαρτι 5 μεγάλα ωαρια είχε ωοληψια την Τετάρτη πρωί το μεσημέρι περιμένω την οιστραδιολη το ενδομήτριο έχει παχύνει ικανοποιητικά μου είπε ο γιατρός σήμερα οι τελευταίες δόσεις 150 Bemfola και orgalutran κατά της 11 το βράδυ θα κάνω την ovitrelle. 

Για εμβρυομεταφορα μου είπε θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα ωαρια.

Θα μπω μετά για να πω πόσο ήταν η οιστραδιολη ????

Δημοσίευση

Τα εγραψα κάπου αλλού τα νέα Sunshine.

Εμένα η οιστραδιόλη σήμερα 2500 περίπου.

Τα 7 ωοθηλάκια αριστερά ψιλομεγάλωσαν ακόμη λίγο. Βγήκαν κ στην αριστερή μερικά(εκει είναι και οι κυστεις ενδομητριωσης) αλλά δεν θα προλάβουν να μεγαλώσουν. Εκανα μόλις την τελευταία δόση διέγερσης. Δεν εχω άλλη. Θα πάω αύριο στο κέντρο να με δουν κι εκεινοι υπερηχογραφικά και θα δούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Τα εγραψα κάπου αλλού τα νέα Sunshine.

Εμένα η οιστραδιόλη σήμερα 2500 περίπου.

Τα 7 ωοθηλάκια αριστερά ψιλομεγάλωσαν ακόμη λίγο. Βγήκαν κ στην αριστερή μερικά(εκει είναι και οι κυστεις ενδομητριωσης) αλλά δεν θα προλάβουν να μεγαλώσουν. Εκανα μόλις την τελευταία δόση διέγερσης. Δεν εχω άλλη. Θα πάω αύριο στο κέντρο να με δουν κι εκεινοι υπερηχογραφικά και θα δούμε.

Και εγώ τώρα θα κάνω την τελευταία δόση bemfola orgalutran το βράδυ την οβιτρελε και πάμε στον επόμενο βήμα. Καλή επιτυχία και μακάρι πρωτοχρονιά να ανακοινώσουμε τα καλά μας νέα ???

Δημοσίευση

Αχχχχ @Mariloux μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε κανένα απρόοπτο. 

Αύριο θα ξεκινήσω με suprefact (υποδόρια) και μεθαύριο θα προσθέσω και τις Altermon (ενδομυϊκά). Για να δούμε τώρα πως θα πάει αυτό το πρωτόκολλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η elena 2 είπε:

Αχχχχ @Mariloux μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε κανένα απρόοπτο. 

Αύριο θα ξεκινήσω με suprefact (υποδόρια) και μεθαύριο θα προσθέσω και τις Altermon (ενδομυϊκά). Για να δούμε τώρα πως θα πάει αυτό το πρωτόκολλο. 

Καλημέρα όμορφη Τρίτη και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Έλενα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ολοκληρώσεις επιτέλους την προσπάθεια σου,καλο ξεκίνημα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...