Μετάβαση σε περιεχόμενο

cyclacur


kateriiina

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Με λένε Κατερίνα και είμαι 30 ετών και προσπαθώ εδώ και 7 μήνες για το πρώτο μου παιδί. Μετά από πολλές εξετάσεις και αλλαγή τριών γιατρών κατέληξα επιτέλους στο ότι έχω ΣΠΩ. Είχα επίσης υποθυρεοειδισμό τον οποίο έχω ρυθμίσει και έναν πολύποδα τον οποίο αφαίρεσα. Έχω κάνει διάφορες ορμονολογικές, βιοχημικές, υπερήχους παρακολούθησης ωορρηξίας και καμπύλη σακχάρου. Η καμπύλη ήταν πολύ καλή γι αυτό και δεν υπάρχει λόγος να πάρω το glucophage, οι βιοχημικές πολύ καλές και οι ορμονολογικές καθώς και οι υπέρηχοι έδειξαν ότι έχω ανωορρηκτικούς κύκλους (υψηλή LH, χαμηλή προγεστερόνη). Έκανα και AMH να αποκλείσω την πρόωρη εμμηνόπαυση και ήταν αρκετά υψηλή (ευτυχώς) που δικαιολογείται σε ΣΠΩ.

Ο γιατρός μου σύστησε στην αρχή να πάρω για 3 μήνες αντισυλληπτικά για να "ξεκουράσω και να ρυθμίσω" όπως είπε τις ωοθήκες μου αλλά εγώ δεν ήθελα να αποκλείσω την εγκυμοσύνη για 3 μήνες και έτσι μου έδωσε το cyclacur με το οποίο μου είπε ότι θα κάνουμε την ίδια δουλειά χωρίς να αποτρέψουμε την ωορρηξία. Καθώς διαβάζω διάφορα στο ίντερνετ βλέπω ότι στις περισσότερες κοπέλες δίνουν μόνο τα άσπρα χαπάκια ενώ εμένα μου είπε να πάρω όλο το κουτί κανονικά. Τα καφέ απ ότι έχω διαβάσει είναι προγεσταγόνα τα οποία λογικά χρειάζομαι λόγω χαμηλής προγεστερόνης αλλά γιατί σε όσες κοπέλες έχω διαβάσει που προσπαθούν για παιδί δίνουν μόνο τα λευκά? Επίσης υπάρχουν κοπέλες που κατάφεραν την εγκυμοσύνη με αυτό το χάπι?

Οποιαδήποτε πληροφορία θα την εκτιμούσα ιδιαιτέρως. 

Ευχαριστώ πολύ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα καλη επυτυχια να εχεις ειχα ρωτησει τον γιατρο μου για τα καφε και μου ειπε πως τα καφε τα δινουνε για να προκαλουν την περιοδο ενω τα λευκα οχι εγω σου τα ειπα με δικα μου λογια ετσι!αρα τα λευκα αναστελουν και τα καφε την προκαλουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει τα cyclacur για να παχυνει το ενδομήτριο όταν έχω κάνει εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων σε εξωσωματική!! Απο όσο ξέρω εμείς παίρνουμε μόνο τα λευκά γιατί είναι οιστρογόνα ενώ τα καφέ μαζί με τα οιστρογόνα έχουν και προγεστερονη την οποία δεν θελουμε τη περίοδο που φτιάχνουμε τα ενδομητριο... Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεις οτι οι περισσότερες κοπέλες παίρνουν μόνο τα λευκά!! Στην περίπτωση τη δίκη σου σου δίνει να πάρεις όλο το πακέτο γτ προσπαθεις να φτιάξεις την ωορρηξία σου!! Εύχομαι σύντομα να έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ο γιατρός δεν μου έχει πει ποτέ ότι χρειάζεται να παχύνει το ενδομήτριό μου άρα ίσως είναι αυτός ο λόγος? Μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη ο γιατρός που έχω τώρα απλώς είναι ότι είχα την απορία. Είναι και πολλές οι περιπτώσεις που διάβασα που έπαιρναν μόνο τα λευκά, γι' αυτό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι από τις περιπτώσεις που έκανε δουλειά αυτό το χάπι. Την άλλη εβδομάδα θα πάω να με δει αν θα έχω ωορρηξία. Μακάρι...  :/

Και πάλι σας ευχαριστώ! Εύχομαι και σε σας ό,τι καλύτερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με τις mariloux   κ  love 30!!!Όλο το κουτί το πίνεις για να ρυθμιστεί ας το πούμε η περίοδος  κ τα άσπρα είναι για το ενδομητριο!!!ήπια πολλά κουτιά κατά τη διάρκεια των εξωσωματικων!!!

Καλή επιτυχία εύχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου εδωσε κ μενα μετα απο υστεροσκοπηση ο γιατρος αυτα τα χαπια κ ειναι η πρωτη μου φορα που τα παιρνω.εχω ιστορικο με αποβολες και οχι κατι αλλο.μου ειπε την πρωτη μερα περιοδου να ξεκινησω με τα λευκα κ να παρω ολη τη καρτελα.τι ακριβως κανουν αυτα τα χαπια κ γιατι τα παιρνουμε, ποια η διαφορα που λετε καφε και λευκα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι τα λευκά έχουν οιστρογόνα και τα καφέ προγεστερόνη και σκοπός τους ειναι να καλύψουν τεχνητά την έλλειψη ορμονών στον οργανισμό ώστε να εχεις έναν φυσιολογικό κύκλο περιόδου. Εγω πχ τα παίρνω για να κάνω ωορρηξία. Άλλες γυναίκες τα παίρνουν όταν βρίσκονται στη κλιμακτήριο για να έχουν περίοδο και να αποφύγουν τα συμπτώματα. Απ' οτι καταλαβαίνω ανάλογα την έλλειψη και τη περίπτωση παίρνεις το ενα ή και τα δύο χάπια. Οι γιατροί ξέρουν :/ 

Αν κάποια κοπέλα κατάφερε να μείνει έγκυος με αυτά τα χάπια ας μας το γράψει εδώ :/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εσυ @antzy9 δεν έχεις κανένα ορμονικό πρόβλημα ή θέμα με το ενδομήτριο (όπως ανέφεραν οι κοπέλες πιο πάνω);;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η kateriiina είπε:

Εσυ @antzy9 δεν έχεις κανένα ορμονικό πρόβλημα ή θέμα με το ενδομήτριο (όπως ανέφεραν οι κοπέλες πιο πάνω);;;

oxi...ολες οι εξετασεις μου ειναι καλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
    • Συνήθως ξέρουν πότε περίπου θα γεννήσουν οι γυναίκες που παρακολουθούν και προγραματίζουν ανάλογα το πότε και πόσο θα λείψουν. Αλλά συνήθως δε φεύγουν για πάνω απο 3-5 μέρες. Μακάρι να το ζήσουμε κορίτσι μου. Εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα στο τελος του 7ου με την ελπίδα να έρθει στην ώρα της η μπουμπού. Για την ώρα κάνω μόνο ασκήσεις Kegel!
    • Κορίτσια μου καλησπέρα! Μόλις γύρισα κι εγώ απο τη Β' επιπέδου... Επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ 23/8 σταθερά, βάρος 487γρ. Όλα φυσιολογικά. Πλακούντας μπροστά και πλάγια και τράχηλος 38χιλ με μέτρηση απο την κοιλιά (στην αυχενική ήταν 35χιλ.)... Και τέλος κορίτσια μου... έχω πάρει 6 ολόκληρα κιλά!!! Μια χαρά μου τα βρήκε όλα ο γιατρός μου. Σε 6 βδομάδες, 4/6 , θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου!
    • Εγω το πρώτο μου παιδί το γέννησα με καισαρική όποτε λογικά και το δεύτερο έτσι θα πάει δεν πιστεύω ο γιατρός να με πάει φυσιολογική γεννά λίγη παίρνουν το ρίσκο μετά από καισαρική να σε βάλουν να γεννησεις φυσιολογικά έχουν περάσει και 2 χρόνια από την καισαρική όποτε το εχω ξεγράψει πλέον το φυσιολογικό τοκετο  κοριτσια εύχομαι να είστε τυχερές να ζήσετε αυτήν την όμορφη στιγμή με την φυσιολογική γεννά 😊
    • Mια χαρά η β επιπέδου, τέλεια! Κι εγώ κορίτσια με φυσιολογικό τοκετό θέλω.. Θα ξεκινήσετε τίποτα ασκήσεις ή κάποια προετοιμασία? δεν έχω ψάξει ακόμη γι' αυτό.. @Elk εσύ πώς το ξέρεις ότι θα σε πάει καισαρική? Εμένα αυτό που αγχώνει κορίτσια είναι ότι γεννάμε Αύγουστο.. Αν τύχει να λείπει ο γιατρός και δεν προλάβει να έρθει? Γενικά τι κάνουν? Μένουν απίκο και περιμένουν την κάθε μία πότε θα την πιάσουν οι πόνοι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...