Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 μέρες καθυστέρηση...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !! Είμαι καινούργιο μέλος.

Καλως σας βρηκα !!! Εχω ενα αγορακι δυο ετων που εγινε προχθες στις 6 Νοεμβρη και εχω και καθυστερηση δυο ημερες. Τεστ δεν εχω παρει ακομα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Johny16 είπε:

Αχχχχ το ίδιο θέμα έχω κ εγώ. Έχω ένα μπομπιρα 11 μηνών κ 2 μέρες καθυστέρηση θα τρελαθώ έχω κ πόνους περιόδου λέω θα μου ρθει τώρα θα μου ρθει μετά κ ακόμα τπτ.λέτε να είμαι έγκυος;;;;

Τεσταααακι κοριτσάκι μου και εσύ, και γρήγορα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mimi - mimi είπε:

Εσυ elena 2 αδιαθετησες; Ειχα και εγω συμπτωματα περιοδου και τελικα τσουπ σημερα το πρωι κανανε την εμφανιση τους.

Μπαααα.... που τέτοια τύχη....Όπως είπε και μια ψυχή "την έχει κάνει για Χριστούγεννα" χάχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Λιτσούλι είπε:

@Ε.Γ.Α. Θα έρθει κ σύντομα σου εύχομαι.... Εγω καλά για την ώρα!!!! Το Σάββατο πάω για τη Β επιπέδου... Κ έχω πολύ άγχος.... 

Τέλεια! !!!!!!η β επιπέδου είναι ωραία εμπειρία! !!!!βλέπεις σχηματισμό μωράκι! Βλέπεις κινήσεις! !!!!τρελά είναι! !!!!!να την απολαύσεις! !!!!φιλιά πολλά στην κοιλίτσα και ευχαριστώ για τις ευχές! !!!❤❤❤

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Από την ημέρα που έκανα σπερματέγχυση παίρνω προγεστερόνη. Διάβασα κάπου ότι αν δεν είσαι έγκυος και παίρνεις προγεστερόνη δεν έρχεται περίοδος αν δε σταματήσεις τα χάπια. Θα περιμένω άλλη μια βδομάδα ακόμα τουλάχιστον για να κάνω χοριακή, αν και δεν είμαι βεβαιη πότε τελικά θα πρέπει να αδιαθετήσω, γτ μετά την σπερματέγχυση είχα άλλες 2 φορές ωορρηξία, επιβεβαιωμένη και με υπέρηχο, γτ δεν έκανα την ovitrelle. Μπερδεύτηκα πολύ!!! Έχει καμιά ανάλογη εμεπιρία?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...