Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου Καλημέρα

σημερα το πρωι  ειχα παει σε μεγαλο νοσοκομειο για τις σχετικες εξετασεις. . αποτελεσματα  σε δυο εβδομαδες.  λεφτα τρελλα  (δεν ειμαι ελλαδα δε με καλυπτει ασφαλεια) αλλα ασ βγουν καλες και χαλαλι.....

εδω να πω οτι οι γιατροι μου ειπαν πολυ καλα εκανα και πηγα γιατι το οικογενειακο μου ιστορικο ειναι μαμησετα και κατα πασα πιθανοτητα θα μου δωσουν ασπιρινη προληπτικα ακομα κ αν οι εξετασεις βγουν πεντακαθαρες !!!! μου πηραν πολυ αιμα.  το πληρες πακετο εξετασεων οχι το μικρο .  

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Papaki2017 είπε:

κοριτσια μου Καλημέρα

σημερα το πρωι  ειχα παει σε μεγαλο νοσοκομειο για τις σχετικες εξετασεις. . αποτελεσματα  σε δυο εβδομαδες.  λεφτα τρελλα  (δεν ειμαι ελλαδα δε με καλυπτει ασφαλεια) αλλα ασ βγουν καλες και χαλαλι.....

εδω να πω οτι οι γιατροι μου ειπαν πολυ καλα εκανα και πηγα γιατι το οικογενειακο μου ιστορικο ειναι μαμησετα και κατα πασα πιθανοτητα θα μου δωσουν ασπιρινη προληπτικα ακομα κ αν οι εξετασεις βγουν πεντακαθαρες !!!! μου πηραν πολυ αιμα.  το πληρες πακετο εξετασεων οχι το μικρο .  

κ εγω εκανα προσφατα....800 ευρω πληρωσα....αλλα θα ειμαι ησυχη οτι ολα εγιναν οπως επρεπε για να ξερω για τομελλον ......με το καλο:x

Δημοσίευση

Καλησπερα δε διαβασα τα προηγουμενασχολια λογω ελειψης χρονου..ειμαι μαμαεξωσωματικβς εις διπλουν λογω θρομβοφιας..( της αυτοανοσης ομως).. Τις εξετασεις στιε βαζει αιματολογος..οι γυναικογοι δεν ειναι ειδικοι κι ας το παιζουν ειδικοι...δυο πολυ καλοι ειβαι η Λευκου( εχει πια ιατρειο στην Αθξνα γιατι ερχοταν απο Θεσ.κη) κ ο Αναγνωστου...νομιζω κ καποιος Δανηηλιδης η καπως ετσι εγω ειχα τη Λευκου..επαιρνα σαλοσπιρ( κ θα παιρνω εφ ορου ζωης) ενεσεις ηπαρινης σε ολη την κυηση κ μετα για 6 βδομαδες ειχα στη γεννα καλτσες ειδικες κ τις φορουσα α 10 μερες μετα κ δωθηλαν οδηγιες για τημ αναισθησια επισκληριδιου στη γεννα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

@Papaki2017 , μα καλά. ...πόσα έδωσες? ???? 

@Finally , εσύ πόσα πληρωσες? Από τον εοπυ δε γράφονται? 

ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΔΩΣΑ 300 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Δημοσίευση
στις On 13/11/2017 at 8:38 ΜΜ, ο/η Finally είπε:

ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΔΩΣΑ 300 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Σε αιματολογο θα απευθυνθώ κι εγώ και βλεπουμε.σε ευχαριστω για την απάντηση! Να σου ζησει το θαυματακι σου!???

Δημοσίευση
στις On 15/11/2017 at 12:14 ΠΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Σε αιματολογο θα απευθυνθώ κι εγώ και βλεπουμε.σε ευχαριστω για την απάντηση! Να σου ζησει το θαυματακι σου!???

2 θαυματα εχω.....σε διαφορετικες προσπαθειες...κι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και σε σενα τα καλυτερα

Δημοσίευση
στις On 16/11/2017 at 12:44 ΜΜ, ο/η Finally είπε:

2 θαυματα εχω.....σε διαφορετικες προσπαθειες...κι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και σε σενα τα καλυτερα

Κι εγώ 2 κοριτσάκια έχω χωρίς θέματα στις εγκυμοσύνες! Το τρίτο μας παιδευει!!!!!???

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα... 

η πρωτεινη S βγηκε πολυ χαλια. χαμηλη οσο δε παει. μου ειπαν ειναι επικινδυνο για θρομβους. μου κανανε  μετα και εξτρά αιμοληψία για καρδιολιπίνες. (μα καλα ειναι δυνατον τοσα λεπφτα πληρωσα εκανα πανω απο 10 εξετασεις και δεν εξετασαν καρδιολιπινη????και πληρωσα αλλα 300 ευρω.... αλλα ειπαμε... οχι Ελλαδα...  τεσπα .... ) 

αν καρδιολιπινες δε βγουν καλες μου ειπαν θα χρειαστω αγωγη...δε διευκρινησαν ομως ασπιρινη ή ενεσεις ! 

καμια κοπελα με παρομοια εμπειρια/ ? :?

Δημοσίευση

Papaki2017 καλημέρα. Εγώ δεν έχω παρόμοια εμεπιρία για να σε βοηθήσω. Έκανα κι εγώ προληπτικά εξετάσεις θρομβοφιλίας και θα παίρνω σαλοσπίρ αλλά η πρωτείνη βγήκε καλή. Έχω δύο μεταλλάξεις ετεροζυγωτίας και ελαφρώς αυξημένη ομοκυστείνη. Ο αιματολόγος μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να πάρω αντιπηκτική αγωγή αλλά μπορώ αν θέλω προληπτικά να πάρω σαλοσπιρ.

Ίσως κάποια κοπέλα έχει παρόμοια με τη δική σου εμπειρία.

Δημοσίευση

@nikona σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου

εγω ακομα περιμενω τη @@@@καρδιολιπινη  (αντε μην αρχισω τα καντηλια τωρα) οποτε δε ξερω 

παντως εδω ο γιατρος μου ειπε οτι αν παρεςι σαλοσπιρ χωρις καθαρο θεμα θρομβοφιλιας ειναι επικινδυνο και ειχε κ περιστατικα με εγκεφαλικη αιμορραγια του εμβρυου !!!! τι κορακα γινεται πια ????η αθωα ασπιρινη ?????????οπως καταλαβαινεις δε κουνιεμαι και δε παιρνω τιποτα αν δε βγουν τα αποτελεσματα.. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Πρόσφατα μια γνωστή μου μου είπε είχε παλίνδρομη και στη 2η εγκυμοσύνη ο γιατρός της χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας έκανε ενέσεις προληπτικά και της προκάλεσαν αιμοραγία.Τις σταμάτησε και πήγαν όλα καλά με το μωράκι.Ισώς θέλει ψάξιμο και προσοχή τι να πώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Πρόσφατα μια γνωστή μου μου είπε είχε παλίνδρομη και στη 2η εγκυμοσύνη ο γιατρός της χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας έκανε ενέσεις προληπτικά και της προκάλεσαν αιμοραγία.Τις σταμάτησε και πήγαν όλα καλά με το μωράκι.Ισώς θέλει ψάξιμο και προσοχή τι να πώ!!!

ΕΜΕΝΑ η αιματολογος μου ειπε οτι οι αντιπηκτικες ειναι για την εγκυο και το σαλοσπιρ για τοεμβρυο....αυτη ειναι η αληθεια ειπε.....κ μαλιστα μου φωναξε οταν της ειπα πως διεκιψα το σαλοσπιρ οταν εκανα ενεσεις,,αυτα

Δημοσίευση
στις On 24/11/2017 at 9:52 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

ΕΜΕΝΑ η αιματολογος μου ειπε οτι οι αντιπηκτικες ειναι για την εγκυο και το σαλοσπιρ για τοεμβρυο....αυτη ειναι η αληθεια ειπε.....κ μαλιστα μου φωναξε οταν της ειπα πως διεκιψα το σαλοσπιρ οταν εκανα ενεσεις,,αυτα

Εννοείτε θα ακολουθείς τις συμβουλές του αιματολόγου.Η κοπέλα που ανέφερα της έδωσε γυναικολόγος τις ενέσεις και πιστεύω οι γυναικολόγοι δεν είναι ειδικοί!!!!Επίσης ξέρω αυτό που λες ότι η θεραπεία θέλει συνδιασμό σαλοσπίρ και ενέσεις.Μόνο του κάτι δε βοηθά και έχουμε ακούσει περιπτώσεις που  εδίναν μόνο το ένα!!!Προσωπικά δε θα έπερνα τίποτα αν πρώτα δεν είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας!!!Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marillia είπε:

Εννοείτε θα ακολουθείς τις συμβουλές του αιματολόγου.Η κοπέλα που ανέφερα της έδωσε γυναικολόγος τις ενέσεις και πιστεύω οι γυναικολόγοι δεν είναι ειδικοί!!!!Επίσης ξέρω αυτό που λες ότι η θεραπεία θέλει συνδιασμό σαλοσπίρ και ενέσεις.Μόνο του κάτι δε βοηθά και έχουμε ακούσει περιπτώσεις που  εδίναν μόνο το ένα!!!Προσωπικά δε θα έπερνα τίποτα αν πρώτα δεν είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας!!!Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά!!!!!

ευχαριστω @marillia.......με το καλο ολες μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...