Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα....Καλό μήνα...Καλές γιορτές και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Μία μέρα....τόσες ευχές....μία πολύ όμορφη μέρα να ξεκινήσουμε με χαμόγελα και να συνεχίσουμε τον μήνα μας με πολλές τεράστιες χοριακές!!!

@misofeggaro Καλημέρα μπουμπού....μακάρι....πολλά πολλά μωράκια...άλλωστε και οι προηγούμενες χρονιές έφεραν πολλά μωράκια....άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες...!!!!:x

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Νινα85 είπε:

Καλημέρα....Καλό μήνα...Καλές γιορτές και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Μία μέρα....τόσες ευχές....μία πολύ όμορφη μέρα να ξεκινήσουμε με χαμόγελα και να συνεχίσουμε τον μήνα μας με πολλές τεράστιες χοριακές!!!

@misofeggaro Καλημέρα μπουμπού....μακάρι....πολλά πολλά μωράκια...άλλωστε και οι προηγούμενες χρονιές έφεραν πολλά μωράκια....άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες...!!!!:x

Χαχα πόσο μ' αρέσει που με λες μπουμπού! Οδεύω στα 37 και ακόμα είμαι η μπουμπού! Πάντα ήμουν η μικρότερη, και στην οικογένεια και στο σόι. Ακόμα είμαι η μικρότερη αλλά δεν είμαι πια μικρή. . . Τόσα χρόνια άφησα πολλά πράγματα πίσω... κυρίως λόγω οικονομικών θεμάτων. Τόσα χρόνια άργησα να προσπαθώ να γίνω μαμά. Τόσα χρόνια τους βοηθούσα όλους και δεν έκανα για εμένα τίποτα. . . Και τώρα το πληρώνω... 
Καλημέρα... 

Δημοσίευση

@Scooby! @eriv Δεν πειράζει κοριτσάκια μου.....το προσπαθήσατε,πάμε για νέο κύκλο!!!

Χθες βράδυ κάτι είπα στον καλό μου περί εγκυμοσύνης και μου ζήτησε να μην τον κάνω να το πιστέψει αυτό το μήνα αν δεν έχω θετικο τεστ πρώτα....η απάντησή μου ήταν ότι κάθε μήνα θα το πιστεύω και θα το ονειρεύομαι μέχρι να γίνει....εγώ όμως έτσι θα το προκαλώ κάθε μήνα να έρθει το σποράκι μου...και θα έρθει!!

Δημοσίευση

Είμαι απογοητευμένη σήμερα, όχι πως περίμενα να γίνει κάτι... αλλά πάντα έχεις μια μικρή ελπίδα μπας και...

Τίποτα δε θέλω ούτε να προσπαθήσω ξανά ούτε τίποτα... 

Ελπίζω να περάσει η τόση απογοήτευση και να επανέλθω ! .. 

Δημοσίευση

@misofeggaro Διαίσθηση;;;χαχαχαχ Γιατί τόση απαισιοδοξία;;Για τα δικά μου δεδομένα που ήθελα να γίνω μάνα στα 20-22.....ναι κ εγώ έχω αργήσει!!!

Κορίτσια...μαζευτείτε...δεν ζούμε στον μεσαίωνα....έχουμε τόσες βοήθειες από την Ιατρική,ας μην το μπλοκάρουμε από μόνες μας!!:x

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Νινα85 είπε:

@eriv Αν δεν το πιστέψεις.....δεν θα γίνει....χαλάρωσε,μάζεψε δυνάμεις και όπως πολύ σωστά είπες να επανέλθεις πιο δυναμική!!!:x

Κάθε φορά αυτό κάνω, ειμαι αισιοδοξη, το παλεύω κλπ και προς το παρόν τα μούτρα μου έχω φάει... :-s:-s

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η eriv είπε:

Κάθε φορά αυτό κάνω, ειμαι αισιοδοξη, το παλεύω κλπ και προς το παρόν τα μούτρα μου έχω φάει... :-s:-s

Μπουμπού....:x

Θα έρθει το σποράκι σου....όπως τα ψάχνουμε εμείς,έτσι μας ψάχνουν κ αυτά!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. κορίτσια με χαμόγελο να είναι αυτός ο μήνας.. δεννθελω στεναχώριες... Δεν πειράζει κορίτσια δεν ήταν αυτός θα είναι ο επόμενος.. Όχι στεναχώρια.. Είναι Δεκέμβριος φεύγει επιτέλους αυτό το 2017... ας φύγει με χαμογελο και να έρθει το 2018 πιο δυναμικάκαι με άπειρα χαμόγελα.. Και πολύ καλά νέα.. χαλαρώστε τώρα απολαυτε της ημέρες και τα χουχουλιασματα και της ζουζουνιες με τον άντρα σας / σύντροφο σας.   Και μπορείτε θαύμα το Χριστούγεννων να το κανειναυτο που θέλουμε όλες.. 

@eriv πάντα θα υπάρχει η ελπίδα. Γιατι είναι αυτό που λένε πάντα πεθενει τελευταία.. δεννπειραζει θα έρθει τον επόμενο Και σου τονευζομαι..

@Scooby!δεν πειράζει κοπέλα μου θα έρθει τον επόμενο..καιβσου το εύχομαι.. 

Μάλλον θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο τα νινι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. κορίτσια με χαμόγελο να είναι αυτός ο μήνας.. δεννθελω στεναχώριες... Δεν πειράζει κορίτσια δεν ήταν αυτός θα είναι ο επόμενος.. Όχι στεναχώρια.. Είναι Δεκέμβριος φεύγει επιτέλους αυτό το 2017... ας φύγει με χαμογελο και να έρθει το 2018 πιο δυναμικάκαι με άπειρα χαμόγελα.. Και πολύ καλά νέα.. χαλαρώστε τώρα απολαυτε της ημέρες και τα χουχουλιασματα και της ζουζουνιες με τον άντρα σας / σύντροφο σας.   Και μπορείτε θαύμα το Χριστούγεννων να το κανειναυτο που θέλουμε όλες.. 

@eriv πάντα θα υπάρχει η ελπίδα. Γιατι είναι αυτό που λένε πάντα πεθενει τελευταία.. δεννπειραζει θα έρθει τον επόμενο Και σου τονευζομαι..

@Scooby!δεν πειράζει κοπέλα μου θα έρθει τον επόμενο..καιβσου το εύχομαι.. 

Μάλλον θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο τα νινι.. 

Και εγώ σε όλες μας το εύχομαι !!

Εντάξει είναι μια μερα λίγο πεσμένη.. θα περάσει ! :)

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλό μήνα....καλές γιορτές να έχουμε...να περάσουμε όμορφα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

Δεν θέλω απογοητευμένα τα κορίτσια μου....έρχονται Χριστούγεννα...μέρες αγάπης!

Καλό μήνα ditaki. Καλά θα περάσουμε, αλλά για μένα οι γιορτές πάντα συνδυάζονται με κούραση, γκρίνια κ μελαγχολία. Κάτι με έχει πιάσει σήμερα... πολύ θλιψη... τουλάχιστον είναι έγκυος η mammy ri.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η eriv είπε:

Είμαι απογοητευμένη σήμερα, όχι πως περίμενα να γίνει κάτι... αλλά πάντα έχεις μια μικρή ελπίδα μπας και...

Τίποτα δε θέλω ούτε να προσπαθήσω ξανά ούτε τίποτα... 

Ελπίζω να περάσει η τόση απογοήτευση και να επανέλθω ! .. 

Θα σε κουτουλησω....ε...??? και ξέρεις ότι μπορώ ??????

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η eriv είπε:

@elena 2 αααααχ και δε μπορω να κανω αλλα like, haha κλπ ! 

Αυτό που η μια επαναφέρει την άλλη στο "σωστό δρόμο" πολύ μ΄αρέσει !! :x

Δεν πηραζει....θα μου το χρωστάς. 

Περιμένω...?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• οχι εγω σε καταλαβαινω.. μετα απο 8-9 εξωσωματικες.. ηθελα να τα αγορασω ολα.. ρουχα που μου εδωσαν πηρα... αλλα τα υπολοιπα ενω ηθελαν να μου δωσουν αγορασααα φουλ! τωρα για το λικνο..λογω χωρου εμας η κουνια δε θα χωραγε στο δωματιο μας..η καλαθουνα μου φανηκε μικρη για τοσο καιρο..οποτε το πηρα και αυτο!
    • μακαρι τι να πω! το μπουκωμα υποχωρησε..και στον βηχα ειμαι καλυτερα.. ο γιατρος οσο δεν εχω βγει θετικη σε κατι δεν ανησυχει εγω αγχωθηκα λιγο..
    • Σε όλα σε πιάσαν πόνοι να φανταστώ? Δεν πήγες σε κάποιο προγραμματισμένα? Νομίζω ότι στις 38 βδομάδες και μετά δεν χρειάζονται κάτι..γιαυτό και συνήθως οι γιατροί τις προγραμματισμένες καισαρικές τις βάζουν εκεί.. Απλά κάπου είχα διαβάσει αυτόν τον διαχωρισμό σε πρόωρα και όψιμα τελειόμηνα. 
    • Καλησπέρα, πωλείται καρότσι διδύμων book for two της pegperego, μαζί με τον αντάπτορα για τα βρεφικά καθίσματα (αυγά). Αθήνα μ΄ένω για όποια ενδιαφέρεται, να το δει και απο κοντά.
    • Κοίτα, θα κοιτάξω να κάνω κανένα χαμομηλάκι με μέλι και βασικά πήρα και ένα seractil.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και τόσο θέμα.. εξάλλου και έγκυος να είσαι ξέρω ότι ντεπόν μπορείς να πάρεις. Τώρα το αιματάκι είναι σίγουρα από τραυματισμό γιατί τώρα που ξαναπήγα στο μπάνιο δεν είχα τπτ, οπότε παίζει αυτό να είναι.. είναι ξηρός ο κόλπος και τραυματίζεται κατά την εισαγωγή του πλαστικού, έχει προηγηθεί και μια ωοληψία όσο να πεις μια ευαισθησία την έχει. 🙃 Ελπίζω όλα τα συμπτώματα να είναι περαστικά και να μη με απασχολούν για τις επόμενες ημέρες. Είχα και την ατυχία να με τσιμπήσει και κάτι στο σπίτι το οποίο ακόμη δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει τρελή φαγούρα και κοκκινίλα, δύο βράδια δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά, ώσπου αναγκάστηκα και πήρα xozal. Τεσπα, ελπίζω να μην πειράζουν πουθενά.. δεν είχα και άλλη επιλογή.. η κρέμα που πήρα δεν έκανε καμιά δουλειά. 😪 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...