Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Υπάρχει όμως περίπτωση να πήγε να γίνει κ να μην έγινε? 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 179.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

εγω εφερα απο το εξωτερικο καποια τεστακια λεγονται one step και εχει το πακετο 50 ωορρηξιας και 10 εγκυμοσυνης.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Scooby! είπε:

Υπάρχει όμως περίπτωση να πήγε να γίνει κ να μην έγινε? 

Εννοεις να πηγε να γινει ωορρηξια και να μην εγινε; Δε νομιζω. Και τι εγινε δλδ το ωαριο;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έλα ντε! Δεν ξέρω τι να πω...αν μ χρειαστούν τον επομένο μήνα θα δούμε τι θα δείξει κ τότε..,! (δεν περιμένω 1η Δεκεμβρίου) 

Δημοσίευση

Να μη σου ερθει 1/12!!!! Να μη σου ξαναερθει καθολου για τους επομενους 9 μήνες! Στο ευχομαι ολοψυχα! Αντε βρε κοριτσια, να περναει μια μια στο γκρουπ "μαμαδες wannabe" επιτελους!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Scooby! είπε:

Έλα ντε! Δεν ξέρω τι να πω...αν μ χρειαστούν τον επομένο μήνα θα δούμε τι θα δείξει κ τότε..,! (δεν περιμένω 1η Δεκεμβρίου) 

Κ εγώ της hometest πήρα...ξεκίνα τις αγκαλίτσες κ κάνε άλλο ένα αύριο να δεις τί θα βγάλει....υπάρχει ένα άρθρο της εταιρίας εδώ στο φόρουμ που λέει ότι αν δεν δείξει το τεστ ωορρηξία την μέρα που εμείς νομίζουμε ότι θα γίνει να συνεχίσουμε να τα κάνουμε μέχρι να μας δείξουν και αν έχουμε απορίες να τους καλέσουμε....παντώς κ εγώ δεν νομίζω να πήγε να γίνει κ να μην έγινε....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@babybaby τι γλυκό αντε ναμπουμε όλες τον επόμενο μήνα χάχα! Ανταποδίδω γλυκιά μ να πάνε όλα καλά σε όλα τα κορίτσια! 

@Νινα85πάει πέρασε τώρα δεν προλαβενω χάχα είμαι κ πτώμα ασεε

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

Να μη σου ερθει 1/12!!!! Να μη σου ξαναερθει καθολου για τους επομενους 9 μήνες! Στο ευχομαι ολοψυχα! Αντε βρε κοριτσια, να περναει μια μια στο γκρουπ "μαμαδες wannabe" επιτελους!!!

Scooby εεεε....να μην σου έρθει λέμε....μια χαρά προλαβαίνεις....και τί είμαι πτώμα μας λες τώρα;;

Άντε και δεν κρατιόμαστε.....άντε να γίνουμε μαμάδες γρήγορα-γρήγορα!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

Ξενυχταμε βλέπω σήμερα..

Ναι ειδες; Δε ξερω τι εγινε! χαχαχα! παρασκευη βλεπεις!!

Δημοσίευση

Scooby ..τότε καλά αποτελέσματα!!!!

Νικολούλη βλέπω....μετά Από Χρόνια!! Χαχαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέραααα εγώ τελικά μόνο Νικολούλη δεν είδα όπως κάθε φορά ξεραθηκαααα! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;;Σε αναμονη ολες μας ε;;Για να ξεχαστω το εχω ριξει σε χριστουγεννιατικες κατασκευες!Φτιαχνω τωρα κατι Αη Βασιληδες μουρλια!!!!

Δημοσίευση

Καλά είμαι εγώ εγώ περιμένω ποτέ θα έρθει η κυρία με τα κόκκινα... Εσύ τι κάνετε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλά είμαι εγώ εγώ περιμένω ποτέ θα έρθει η κυρία με τα κόκκινα... Εσύ τι κάνετε 

Μια απο τα ιδια κ εγω...την κυρια με τα κοκκινα περιμενω ,με 20 ημερες καθυστερηση...Ουφ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωραία πράγματα εγώ στην δουλειά βαριέμαι ? τα γνωστά δηλαδή... Χαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωραία στον Ωρωπό μ αρέσει... Χάχαχα αλλά πουθενά δεν έχει ωραίο καφέ.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.