Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσιααα το τεστ έβγαλε μια άχνη δεύτερη γραμμή τη σημαίνει? Όχι ωορρηξία? 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 179.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

@Scooby! όχι και με έχει εκνευρίσει αυτό λίγο αλλά λέω θα έχει κόσμο και θα με πάρει μπορεί στο κλείσιμο τι να πω.! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh περίμενε μέχρι το κλείσιμο του κ μετά παρε ένα τηλ δεν είναι κακό να μην μένεις με την αγωνία...

Δημοσίευση

@Scooby! δεν θέλω να τον ενοχλώ συνέχεια.. θα δω.. εκτως αν δεν πήγε σήμερα στο Ρέα να της πάρει δεν πάει κάθε μέρα μου τόνιζε πει 

Δημοσίευση

Κοριτσιααααααααααααααααα θα πάω να ανάψω λαμπάδα αύριο με πήρε τηλ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρέμησα τελείως τώρα προχωράμε.!

Δημοσίευση

@NikhNikh άντε μπράβο ελέησε! Καλή αρχή λοιπόν....

@Scooby! θα συνεχίσεις τα τεστ μέχρι η γραμμή να γίνει έντονα κόκκινη όπως η γραμμή ελέγχου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh μπραβοοοοοοοοοο..... Τέλεια αντε όλα να κάνε καλά... Παιρνεις ακόμα inofert? 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Αρνητική χοριακή, τιμή 4,5.

Όχι ότι δεν το περίμενα, απλά θα μου άρεσε να έπεφτα έξω....τώρα εν αναμονή της περιόδου!!!

Τον άλλο μήνα ditaki μου.....Μη μου στενοχωριεσαι

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η NikhNikh είπε:

Κοριτσιααααααααααααααααα θα πάω να ανάψω λαμπάδα αύριο με πήρε τηλ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρέμησα τελείως τώρα προχωράμε.!

Άντε μπράβο περιμένουμε νέα σου! Να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση

@NikhNikh καλη αρχη! Κοριτσια μ κανονικα περιμενω να αδιαθετησω την τριτη. Απο προχθες το βραδυ εχω εντονα πονακια περιοδου, πονο χαμηλα στη μεση κ πονο στο στηθος κ σημερα π ξυπνησα εχω ταση για εμετο. Αυτα ολα τα συμπτωματα τα εχω πριν την περιοδο αλλα 1-2 μερες, οχι μια βδομαδα πριν... λετε να αλλαξε ο κυκλος επειδη αρχισα προσπαθειες; κ να μου ερθουν νωριτερα;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..!!

@OLY10 σε ευχαριστώ αν έχω νέα θα σας πω..

@babybaby εμείς όταν αρχίσαμε προσπαθείες ελεύθερες ο κύκλος μου άλλαξε εκεί που ερχόταν 60 μέρες και πάνω πήγε στης 49 ημέρες.. καμία φορά αλλάζει..! 

Δημοσίευση

@OLY10 μου η αλήθεια είναι ότι αν και περίμενα ότι θα είναι αρνητική...ε μια ελπίδα μέσα μου την είχα.

Ξέρει καμία γιατί δεν μπορώ να κάνω like?

Δημοσίευση

@ditaki έχεις κάνει όσα μπορείς like είναι κάπου στα 10 like την ημέρα νομίζω η τα έχουν λιγοστέψει εγώ έκανα με τα δεν μπορούσα τώρα κάτι έχουν αλλάξει.! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

@OLY10 μου η αλήθεια είναι ότι αν και περίμενα ότι θα είναι αρνητική...ε μια ελπίδα μέσα μου την είχα.

Ξέρει καμία γιατί δεν μπορώ να κάνω like?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου............

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Γεια σας girls and Scooby doo

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.