Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια καλησπέρααα... Εμείς πήγαμε στη νέα Ιωνια.. Γυρίσαμε.. Ξάπλωσα λίγο και τώρα συκωθηκα.! Εσείς πως είστε..? 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 179.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh μου ναι από της 11 κ μισή τελειώσαμε 2...απλά είχε πάρα πολύ κόσμο κ δεν μπορείς να προσέυχηθεις ίσα π την φιλάς κ φεύγεις... 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια... Εγώ 33 και κοντεύω στον 7ο ...

Μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη...πηρα γυναίκα Κ κάθε Σάββατο έρχεται και κάνει δουλειές στο σπίτι.  Δεν κάνω τίποτα... πέρα από το πλύσιμο των πιάτων και να βάζω πλυντήριο.  

Τις καθημερινές δουλεύω 9 με 5 και μέχρι να γυρίσω σπίτι πηγαίνει 6 ...μεχρι να μαγειρέψω κτλ κτλ περνάει η μέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι από τη Δευτέρα περιμένω την Παρασκευή (περίεργο).... Δυστυχώς αύριο Δευτέρα ?.  

Όσο ήμουν του έξω και στις βόλτες τα έχω κόψει όλα μαχαίρι.  Άσε που δε με παίρνει πλέον για τέτοια... Μόνο καμία ταβερνουλα που και που. Και το βράδυ μετά το nomads κλείνει ο διακόπτης...???

Δημοσίευση

@Lini με το καλό να έρθει το μπεμπεκακι σου.. Καλά έκανες και πήρες κοπέλα για να σε βοηθάει εγώ με της δουλειές ξεχνιέμαι να πω την αλήθεια αλλά πάντα της βαριέμαι ιδικά το τελευταίο καιρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός βαριέμαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε πέρα από το μωρό που περιμένουμε. 

Ευχαριστώ πολύ! ?

Εσύ σε πιο μήνα είσαι?

Δημοσίευση

@Lini εγώ δεν είμαι έγκυος είμαι στης προσπάθειες. Τώρα θα έχεις μόνο το μωράκι που έρχεται. Και τον άντρα σου όλα τα άλλα γίνονται 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

@Lini εγώ δεν είμαι έγκυος είμαι στης προσπάθειες. Τώρα θα έχεις μόνο το μωράκι που έρχεται. Και τον άντρα σου όλα τα άλλα γίνονται 

Αφού είσαι στις προσπάθειες η μόνη μου συμβουλή είναι να μην έχεις άγχος!!!! Να το βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου!!! Εφόσον είναι όλα καλά... θα έρθει Κ το μωράκι ❤

Δημοσίευση

@Lini δεν έχω άγχος καθόλου για αυτό το θέμα είμαστε στην φασει σπερματεγχυση αλλά μάλλον δεν μας θέλει..! Δεν ξέρω αν είναι όλα καλά θα φανεί..! Όλα ας έρθει οπότε θέλει μάλλον δεν ήταν και είναι η ώρα να έρθει φαίνετε.! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ έχω ένα θέμα με τις δούλειες δεν θέλω να μου τα κάνει άλλος νομίζω ότι δεν τα κάνει καλά.. Χαχα βέβαια όταν με το καλο έρθει εκείνη η ή ώρα θα δειξει πως θα την παλέψω. 

@NikhNikh ναι 23 είμαι κ εσύ αν θυμάμαι καλά...  Και δεν θα λες δεν μας θέλει... :*

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh να το παίζεις τρελιτσα είναι η καλύτερη λύση τίποτα αρνητικό όμως :)

Λοιπόν εγώ βαριέμαι από σήμερα για όλη την εβδομάδα... Θέλω Ν πάρω άδεια βαρέθηκα να δουλεύω αυτααα

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Εγώ να πω την αλήθεια δε με πειράζει καθόλου να τις κάνει άλλος! ?? ανέκαθεν οι δουλειές του σπιτιού μου φαινόταν βαρετές...

Πότε παίρνεις άδεια;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikhNikh είπε:

Ολα θα γίνουν και όλα καλα θα πάνε! Είσαι μικρό κορίτσι ακόμα. Όλα θα είναι καλά και θα έρθει και αυτό που θα συμπληρώσει τη ζωή σας!❤

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Lini χα χα σωστή σε βρίσκω... Παίρνω την εβδομάδα των Χριστουγέννων αλλά θα τσιμπήσω καμία μερούλα κ αυτό το μήνα...

@NikhNikh και τα δύο έχουν την χάρη τους θα ήθελα να έχω κάτι δικό μ μια δική μ δουλειά ένα μαγαζί κάτι... Ειναι ωραία να είσαι κ σπίτι κ βαρετό βέβαια... Κ το αντίστοιχο στη δουλειά... Εχεις τελειώσει κάτι? 

Δημοσίευση

@Scooby! Έχω σπουδάσει κάτι που στην Ελλάδα δεν θα βρω ποτέ δουλειά πανό σε αυτό και για αυτό έχω στραφεί στην φωτογραφία και θα ασχοληθώ και αυτό και έχω σπουδάσει web designer developer. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.