Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@eriv Εγώ να δεις πόσο λιχούδω είμαι...απλά με κοίταξα ένα πρωί στον καθρέφτη και δεν με αναγνώρισα,εκεί ο εγκέφαλός μου έκανε το κλικ και το άκουσα....τώρα που το ξανασκέφτομαι....μήπως το κλικ ήταν ότι χάλασε;;;Τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί και πολύ καλά!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!! @Νινα85 αυτο που λες με τα ζευγαρια οσο χρονο ειναι μαζι αυξανονται οι πιθανοτητες δεν το εχω ακουσει (και δε νομιζω να ισχυει). Εκτος ομως αν εννοεις (που ισχυει) αυτο που λενε οτι τον 1ο μηνα εχεις περιπου 25% πιθανοτητα, εως τον 6ο ομως εχεις μεγαλυτερη και γυρω στο χρονο γινεται γυρω στο 85% (μιλαμε για υγιη ζευγαρια χωρις κανενα προβλημα). Αυτό δε σημαινει οτι καθε μηνα δεν εχουν και παλι 25% πιθανοτητα, απλως οτι στατιστικα, αν καθε μηνα εχεις περιπου 25%, στο χρονο θα εχεις σχεδον σιγουρα επιτυχει.

κατα τ αλλα εγω αμασητο το εχω καταπιει το χθεσινο... αντε να δουμε αν θα γινει τιποτα σημερα, αν και παει, μαλλον πεταξε το πουλακι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η babybaby είπε:

γεια σας κοριτσια!!! @Νινα85 αυτο που λες με τα ζευγαρια οσο χρονο ειναι μαζι αυξανονται οι πιθανοτητες δεν το εχω ακουσει (και δε νομιζω να ισχυει). Εκτος ομως αν εννοεις (που ισχυει) αυτο που λενε οτι τον 1ο μηνα εχεις περιπου 25% πιθανοτητα, εως τον 6ο ομως εχεις μεγαλυτερη και γυρω στο χρονο γινεται γυρω στο 85% (μιλαμε για υγιη ζευγαρια χωρις κανενα προβλημα). Αυτό δε σημαινει οτι καθε μηνα δεν εχουν και παλι 25% πιθανοτητα, απλως οτι στατιστικα, αν καθε μηνα εχεις περιπου 25%, στο χρονο θα εχεις σχεδον σιγουρα επιτυχει.

κατα τ αλλα εγω αμασητο το εχω καταπιει το χθεσινο... αντε να δουμε αν θα γινει τιποτα σημερα, αν και παει, μαλλον πεταξε το πουλακι...

Ααααα....μην μου το χαλάτε λέμε....όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερες πιθανότητες,τέλος!!

Το πουλάκι τσίου...το πουλάκι τσίου....αφού τα είπαμε χθες....έχεις πιθανότητες και μάλιστα πολλές, δεν θέλω ηττοπάθειες....για πάμε να ναέβουμε λίγο γιατί σήμερα δε το έχω και πολύ....να περάσει αυτή η μέρα και θα είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η babybaby είπε:

Ακριβως ετσι ειναι κοριτσι!! Καθε μηνα εχεις τις ιδιες πιθανοτητες (πχ 25%). Οποτε συμφωνα με την απλη στατιστικη ειναι πολυ πιο πιθανο να μεινεις εγκυος μεσα σε 8 μηνες απ'ότι μεσα σε 1 (γιατι εχεις την ευκαιρια να...."τζογαρεις" 8 φορες σε αυτην την πιθανοτητα)!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

Ακριβως ετσι ειναι κοριτσι!! Καθε μηνα εχεις τις ιδιες πιθανοτητες (πχ 25%). Οποτε συμφωνα με την απλη στατιστικη ειναι πολυ πιο πιθανο να μεινεις εγκυος μεσα σε 8 μηνες απ'ότι μεσα σε 1 (γιατι εχεις την ευκαιρια να...."τζογαρεις" 8 φορες σε αυτην την πιθανοτητα)!!

Εγώ τζογάρω 2η αυτό το μήνα... Έχω κάνει all in λέμε!!!!! Άντε να δούμε αν θα πιάσουμε λαχείο ή θα φάμε τα μούτρα μας πάλι!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

Που είσαι εσύ εξαφανισμένη όλο βολτάρεις στις βιτρίνες  ??πως είσαι πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Σε ποιονΑ είμαστε? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η karen είπε:

Εγώ να δεις μάζεμα δεν προλαβαίνω να μαζεύω τον σκροπιο εαυτό μου πφφφ δραματική η κατάσταση 

Μην σε παίρνει από κάτω τώρα κοπέλα μου,λίγο υπομονή ακόμα....το τελευταίο βήμα σου έμεινε και το καλύτερο!!!Μόνο λίγο υπομονή ακόμα κοριτάκι μου.....όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η karen είπε:

Που είσαι εσύ εξαφανισμένη όλο βολτάρεις στις βιτρίνες  ??πως είσαι πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Σε ποιονΑ είμαστε? 

Εχω γυρισει στην δουλεια (με μειωμενο ωραριο) κ μπαινω στα κλεφτα!!!

Με συγκινηση κ ριγος σου δηλωνω οτι εδω κ λιγες μερες εχω μπει στον 7ο μηνα!!!

Ειναι απιστευτο το γεγονος, οτι ακομη δεν το εχω συνειδητοιποιησει... δηλ δεν μπορω ακομα να το πιστεψω οτι σε λιγο καιρο θα αγκαλιαζω το κουταβακι μου..!! Βεβαια δεν σου κρυβω οτι εχω φοβερο αγχος μην συμβει κατι κακο εστω κ τελευταια στιγμη αλλα προσπαθω να το βαζω στην ακρη κ να μην με κυριευει..

Πως παει το θεμα με την δοτρια? Εχουμε κανενα νεο?

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

καλησπερα κοριτσια! που ειστε ολες;;;

Καλησπέρα.....εδώ.....

Δεν μπαίνω και πολύ από χθες....έχω μια ημικρανία που δεν αντέχω ούτε στον υπολογιστή να κοιτάω!!!

Εσύ τί κάνεις;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
    • Ήρθαμε εχθές το βράδυ,  θα σας πω πως έχει ,μάλλον από ότι φαίνεται κολλησε από τον μπαμπά της που ήταν αδιαθετος προ ημερων Η μικρή μου ρουθουνιζε,  δεν έβλεπα όμως κάτι στη μυτούλα,  εχθές ήταν η 2η μέρα που ήταν έτσι έντονο, κάποια στιγμή κοιτάζω φαινόταν σαν μυξουλα,  βάζω όρο το τραβάω ωστόσο μιλάω με παιδίατρο μου λέει μην αγχώνεσαι όλα καλά, είχα βάλει θερμόμετρο 37.1 37.2 μου λέει βγάλε κάτι από ρούχα μήπως είναι πολύ ζεστό το μωρο  Κορίτσια την μετράω ξανά μετα απο λιγη ωρα γιατι έβλεπα τα ματακια ετσι νωχελικα, να γυαλίζουν και βλεπω 37.7, μιλάω με την παιδίατρο ξανά μου λέει αν ανέβει από 38 και πάνω πρέπει να κάνει εξετάσεις το μωρό και να πάτε νοσοκομείο  Μιλάω ωστόσο με την παιδιατρική λέω το και το να έρθουμε ή να περιμένουμε μου είπε ελάτε  Κορίτσια κοντευα να μπω μέσα να παρω το μωρό να φύγω από τα κλαματακια του, εντωμεταξύ στα μωρουλια το πρωτόκολλο έχει και μια παρακέντηση απαπα ( εμάς τελικά δεν τα κατάφεραν να το κάνουν από ότι καταλαβα)  Οι πρώτες εξετάσεις είναι οκευ παρακολουθούμε τα δέκατα, το μωρό είναι καλά με το φαγητό του τις πανες κλπ δεν γκρινιάζει ούτε είναι ανήσυχο  Έπρεπε να μείνει όμως μέσα και του κάνουν ενεσουλα αντιβίωση στο ποπο , απο οτι καταλαβα θα βγουμε ή Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί 
    • Ααα οπότε σε μια δυο βδομαδες λογικά και μείς μια χαρά!
    • Καλημέρα κορίτσια,  με τη μέρα να μας βρίσκει στο νοσοκομείο με τη μικρούλα μας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...